Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)İlişkiye girmeye niyetlenirken bekaret önemli değildi de birleşme olmayınca mı önemli hale geldi :)
Kullanmayı bilmiyorum uygulamayı
Elimde olan bir durum değildi..bozulmustur. o kadar zorlamayla tahriş olup kanaması çok mantıklı değil. sevismeden önce keske düsünseydiniz be
Doğum günü hediyesi neydi tam olarak ben anlamadım?Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Yaşlar kaç?Sevgilimle ilişkiye girdik doğrusu giremedik penisini alamadım ama zorladığı için kanamam oldu bi anlık zorlamadan mıdır yoksa kızlık zarı bozulmusmudur dışarıya bosaldıktan sonra sürterken se zevk suyu geldi hamilelik de olabilir mi ?
Doğum günü hediyesi miAmacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Size tecavüz mü etti yani?Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
elimde değildi orası belliElimde olan bir durum değildi..
Doğum günü hediyesi neydi tam olarak ben anlamadım
İlginç bir kutlama.Amacım sadece doğum gününü kutlamaktı ve benim elimde olan bir durum da değildi :)
Bence siz başka şeyleri de kullanmayı bilmiyorsunuz. Cısss annem cıssKullanmayı bilmiyorum uygulamayı
Tecavüz yaniKahvaltı yapmaya çağırdı yedik içtik kutladık sonra olan oldu beni de dinlemedi sonrasında özür diledi ama kendimi çok kötü hissediyorum bilmiyorum