katılıyorum. en fazla günde 10 dk telefonda konuşurdunuz kalan zamanda ders çalışırdınız . 10 dk vakit ayıramayacak değildi sonuçta. kafasında bitirmiş tamamen. senin soğuyup uzaklaşmanı bekliyor N NoirwhBence ilişkiyi bitirmek istemiş bunu cesurca söyleyemiyor böyle uzatmaları oynuyor. Sınav bir bahane değil. Bu sınava gireceği kaç yıldır belliydi madem bir engel olarak görüyor sevgili yapmasaymış. 2 yıllık sevgilisi için "o zamana kadar ilişki yokmuş gibi davran" diyen birini ne yapacaksınız konuşup?
Biz daha öncede denedik 10dakika konuşmaları falan ama engel olamıyoruz kendimize, sınav için ayrı kalmayı önceden de denedik ama hep geri döndük yani olmuyor 10 dakika diyoruz o 10 dakika çoğaldıkça çoğalıyor
Canim bazen birine deger vermedgini gostermek seni daha degerli kilar emin ol ozetle yillarini adarsin ama sonuc sifir olur umursamazsan saha iyi sonuc alirsinAbla haklısın evet ama 2 yıldır beraber olduğum biri ve şimdi göz ardı etmek hiç kolay gelmiyorki
Goz ardı etmeni istiyor ama o. Sen de suan hasta olabilirdin ve yine aynı tavrı sergilerdi senı aramazdı.Abla haklısın evet ama 2 yıldır beraber olduğum biri ve şimdi göz ardı etmek hiç kolay gelmiyorki
İletişimde olmak istemiyorsa yazmayın. Bırakın kendisini de dedesini de o düşünsün. Biraz kendinizi geri çekin, geleceğinize odaklanın. İnanın sizin için en doğrusu bu şu anda.Merhaba, ben 19 yaşındayım akıl alabileceğim biri olmadığı için buraya yazmak istedim. Sevgilimle üniversite sınavina kadar konuşmama kararı aldik, çok az bir zaman kaldı ve tamamen sınava odaklanmak istedi ama hastaydı korona belirtileri gösteriyordu, "hastasın çok merak ederim şuan yalnızsın en azından kötü bir durum olursa bana haber ver" dedim "olmaz unutacağız birbirimizi sınava kadar, ben başımın çaresine bakarım, o güne kadar bu ilişki yaşanmamış gibi düşün derslerine bak" dedi. Ama erkek arkadaşım yalnız, dedesiyle yaşıyor ve korona falan olursa üstüne birde dedesinede bulaşırsa yalnız başına nasıl başa çıkar bilmiyorum. Ailesiyle bir takım sorunları olduğu için konuşmuyorlar. Böyle bir durumda dedesine bir şey olsa tüm suçu onun üzerine yıkacaklardır. Ben babamı geçen yıl koronadan dolayı kaybettim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ve onu böyle bir durumda yalnız bırakmak istemiyorum bu bana doğru gelmiyor o hep bana destek olmuştu. Ama durum böyleyken ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Telefonu bozuk olduğu için iletişime kolaylıkla geçip arayamam, 3-4 gün daha bekleyip bir arkadaşına mı sorsam nasıl olduğunu? Kafam çok karışık ne yapmalıyım ben...
O seni ediyo amsAbla haklısın evet ama 2 yıldır beraber olduğum biri ve şimdi göz ardı etmek hiç kolay gelmiyorki
Annesi değilsin, babası değilsin. Sınava kadar görüşmeyelim muhabbetini de anlamıyorum; görüşmeyince daha çok aklınıza takılmıyor mu yani? Çocukça tavırlar bunlar.Merhaba, ben 19 yaşındayım akıl alabileceğim biri olmadığı için buraya yazmak istedim. Sevgilimle üniversite sınavina kadar konuşmama kararı aldik, çok az bir zaman kaldı ve tamamen sınava odaklanmak istedi ama hastaydı korona belirtileri gösteriyordu, "hastasın çok merak ederim şuan yalnızsın en azından kötü bir durum olursa bana haber ver" dedim "olmaz unutacağız birbirimizi sınava kadar, ben başımın çaresine bakarım, o güne kadar bu ilişki yaşanmamış gibi düşün derslerine bak" dedi. Ama erkek arkadaşım yalnız, dedesiyle yaşıyor ve korona falan olursa üstüne birde dedesinede bulaşırsa yalnız başına nasıl başa çıkar bilmiyorum. Ailesiyle bir takım sorunları olduğu için konuşmuyorlar. Böyle bir durumda dedesine bir şey olsa tüm suçu onun üzerine yıkacaklardır. Ben babamı geçen yıl koronadan dolayı kaybettim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ve onu böyle bir durumda yalnız bırakmak istemiyorum bu bana doğru gelmiyor o hep bana destek olmuştu. Ama durum böyleyken ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Telefonu bozuk olduğu için iletişime kolaylıkla geçip arayamam, 3-4 gün daha bekleyip bir arkadaşına mı sorsam nasıl olduğunu? Kafam çok karışık ne yapmalıyım ben...