- 21 Nisan 2021
- 8
- 0
Merhaba, ben 19 yaşındayım akıl alabileceğim biri olmadığı için buraya yazmak istedim. Sevgilimle üniversite sınavina kadar konuşmama kararı aldik, çok az bir zaman kaldı ve tamamen sınava odaklanmak istedi ama hastaydı korona belirtileri gösteriyordu, "hastasın çok merak ederim şuan yalnızsın en azından kötü bir durum olursa bana haber ver" dedim "olmaz unutacağız birbirimizi sınava kadar, ben başımın çaresine bakarım, o güne kadar bu ilişki yaşanmamış gibi düşün derslerine bak" dedi. Ama erkek arkadaşım yalnız, dedesiyle yaşıyor ve korona falan olursa üstüne birde dedesinede bulaşırsa yalnız başına nasıl başa çıkar bilmiyorum. Ailesiyle bir takım sorunları olduğu için konuşmuyorlar. Böyle bir durumda dedesine bir şey olsa tüm suçu onun üzerine yıkacaklardır. Ben babamı geçen yıl koronadan dolayı kaybettim ne kadar zor olduğunu çok iyi biliyorum ve onu böyle bir durumda yalnız bırakmak istemiyorum bu bana doğru gelmiyor o hep bana destek olmuştu. Ama durum böyleyken ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.
Telefonu bozuk olduğu için iletişime kolaylıkla geçip arayamam, 3-4 gün daha bekleyip bir arkadaşına mı sorsam nasıl olduğunu? Kafam çok karışık ne yapmalıyım ben...
Telefonu bozuk olduğu için iletişime kolaylıkla geçip arayamam, 3-4 gün daha bekleyip bir arkadaşına mı sorsam nasıl olduğunu? Kafam çok karışık ne yapmalıyım ben...