- 26 Ekim 2014
- 1.540
- 2.029
- 133
- Konu Sahibi Deadlockless
-
istersen facebookumu vereyim intagramımı vereyim ben normal hayatta böyle konuşurum yetkili biri gelsin lutfen buraya ipye mi bakıyosanız artık napıyosanız bu şekil halledin konuyu çunku bu çok sinir bozucu admin ya da herhangi birine gerekli bilgileri verebilirimÜfff valla sıktı ama bu sözlüklerden kaçıp kaçıp gelenler.
hıtırdaşmayı hep annem kullanır bende de böyle kaldı yok yav kokmadı tabiki bi sene aynı giysiyi giydi ama en azından pis bi insan değil hep yıkar giysilerini onda bir problem yok1 sene ayni giysimi???
Soklardayim.
Hic kokmadimi sefkiliniz?
Bu arada sefkili kelimesini bi kac paragraftan sonra cozdum sukur.
Hitirdasmanin ne oldugunu hala cozemedim maalesef.
Sorun bendemi?
bir tane daha doğru ya bunları ben bi sevgilime okutayım kimse inanmıyo bile adamın yaptıklarına okusun da bi utansın utansıııın zamanında avukat gibi savunduğu şeye insanlar ne tepki veriyor bi utansınYine bi kocam kokuyo vakasi
Devami ne zaman gelecek diye bizde sabırsızlıkla bekliyorduk
İyi barihıtırdaşmayı hep annem kullanır bende de böyle kaldı yok yav kokmadı tabiki bi sene aynı giysiyi giydi ama en azından pis bi insan değil hep yıkar giysilerini onda bir problem yok
Hıtırdaşma ne yaa?
bence biz senin gerçekten var olduğuna inamak istemiyoruz. ben yarıdan sonrayı okuyamadım mesela, sabrım yetmedi.istersen facebookumu vereyim intagramımı vereyim ben normal hayatta böyle konuşurum yetkili biri gelsin lutfen buraya ipye mi bakıyosanız artık napıyosanız bu şekil halledin konuyu çunku bu çok sinir bozucu admin ya da herhangi birine gerekli bilgileri verebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?