bellı kı sevıyo ama klasık erkek modelı ıste temkınlı yaklasıyo tabı aılesının de payı buyuk bunda.. dedıgı gıbı zamana bırakmalısın belkı.. ozlemesını beklemelısın.. seven ınsan her kosulda sever ama her erkek de kolay evlılık lafı etmez.. kı bu adam bellıkı ozgur ruhlu bıraz da... yıne senın elınde canm.. evlılık fıkrını bırden empoze etmek yerıne zamana yaymalısın bence.. haa yaptıgı dogru degıl gururunu kırmıs evet.. ama kendını ıfade edememıs sanırım.. dogru olanı yapmıs yapmıssınız yani.. olay soguyunca konusmayı deneyın bence bıde ıns duzelır hersey yoluna gırer cnm.. gurbette bı de boyle uzgun yalnız olmak çok koyar ınsana Allah kolaylık versın sana..
3 yıldır birlikte olduğum beni sevdiğinden emin olduğum sevgilimle 2 yıl evlilik adına ikimizde bir tek cümle kurmadık..3. yılın sonunda evlenme teklifi etti ve geçen hafta nişanlandık..meğer maddi ve manevi hazır olmayı bekliyormuş.. senin sevgilinin de kafasında düşündüğü bir şeyler vardır muhakkak..
Cok tesekkur ederim canim yorumun icin..evet gercekten cok zor burada bunlari yalniz basina yasiyor olmakbu konuyu konusmak bile yeterince gururumu kirdi,bir kiz olarak benim degil onun acmasi gerekiyordu sanki..ama o senelerce lafini duyunca film koptu bende. Su an aklima kotu kotu seyler geliyo,ya baski altinda gibi hissedip ayrilirsa diye..aramasini bekliyorum :/
sizin evleneceği kişi olduğunuzu düşünmüyor ya da emin değil diyelim, benim anladığım bu. o kişi olmadığınızı da söylemiyor ama o kişi olduğunuza karar vermek için zaman istiyor. bir belirsizlik ortamı ve doğan stres... onun karar almasını beklemek tuhaf bir süreç olacaktır. kolaylıklar diliyorum, umarım hakkınızda en güzeli olur..
sizce sevgilimle bu konuyu konusmakla hata mi ettim?
annesiyle babasi kucuk yasta ayrilmislar,kendi de boyle birsey yasamak istemediginden bu karari almasi cok zormus,dogal akisina birakip olmasini istiyomus,yasayip gormek istiyomus. Bana dedigi su, bu cok buyuk bir asama,cok buyuk bir karar,insanin icinin rahat olmasi lazim,dogru zaman gelince sihirli bisey hissetmesi lazim falan diye. neymis bu an 1sene sonra da olabilirmis,ama dogal gelismesini istiyomus falan.olay sirf sevgi olayi degilmis, benle ilgili degilmis sadece bu karari alirken ici rahat olarak almaliymis..
Hayır...
1,5 yılda yaşayıp görmediyse, doğal gelişmediyse, o "sihirli şeyi" hissetmesi daha epey süreceğe benziyor...
En sevmediğim şeydir ilişkiye "Ben bu adamı kafalayayım, bundan çocuklarım olsun" mantığıyla yaklaşıldığının düşünülmesi, siz sanki böyle düşünmüşsünüz sanki "Ne zaman evlenicez!" demişsiniz gibi uzun ama manasız açıklamalar yapmış...
Siz tek bir konuşmadan değil, uzun vadede sizi planlarına dahil etmemesinden, en azından bir cümlede olsun "Türkiyeye dönünce şuraya da gider, şöyle de yaparız" dememesinden, geleceğinde sizi hiçbir yere konumlandırmıyormuşçasına sürekli anı yaşama hevesinde olmasından rahatsızsınız ve haklısınız...
Kendini ağırdan satar gibi "Bu kararı içim rahat almalıyım" demesi, köşeye sıkıştırılmış gibi konuşması bana "fazla umutlanma" mesajı gibi geldi... Direkt "Annem babam gibi mutsuz bir evlilik yapmak istemiyorum hatta evlenmek istemiyorum" demez belki ama "Henüz doğru an gelmedi" diye senelerinizi de harcayabilir...
Elbette her ilişki evlilikle sonuçlanacak diye bir şey yok ama gelecek planlarında size layıkıyla yer vermemesi buna rağmen "doğru zamanda evlenmek istediğini" vurgulaması, o zaman geldiğinde yanında bir başkasının da olabileceğini düşündürdü bana, keşke sizin kadar şeffaf olsa erkek arkadaşınız...
Yaslarınız gelmıste gecıyor erkek arkınız hala dusunme asamasında oldugunu söyluor.
uzulerek soyluorum ama bı ınsanı degıstremezsınız evlenecegınızı sanmıorum.
Yaslarınız gelmıste gecıyor erkek arkınız hala dusunme asamasında oldugunu söyluor.
uzulerek soyluorum ama bı ınsanı degıstremezsınız evlenecegınızı sanmıorum.
seninle aynı fikirde değilim cnm. ikisininde yaşı gayet normal ve evlilik içinde ideal 35 e kadar yolu var...olmadı 40 ama ne zaman hazırsan o zaman...
Tbıkıde oyle 50 dede evlenılır .
ama bu bayan evlılge kendını hazır hıssedıyor zannedıorum kı ıstıor ama sevgılısı 33 yasında ve hala hazır deıl ya hı olmazsa ?
bu bayan 30undan sonra baskasyla evlenmek ısterse ozman turkıye sartlarında ıs zorlaşabılır etrafımdan gorduklerımı soyluorum
Tbıkıde oyle 50 dede evlenılır .
ama bu bayan evlılge kendını hazır hıssedıyor zannedıorum kı ıstıor ama sevgılısı 33 yasında ve hala hazır deıl ya hı olmazsa ?
bu bayan 30undan sonra baskasyla evlenmek ısterse ozman turkıye sartlarında ıs zorlaşabılır etrafımdan gorduklerımı soyluorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?