- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.631
- 548
- 40
Burada da erkekleri genellemişsiniz. Allah aşkına siz birlikte olmamışsınız da ne olmuş, eşiniz gidip kadının birini videoya çekmiş. Ayy yeter ya. Herkesin fikri kendinedir, evlilik öncesi cinsellik te aynı şekilde, isteyen beraber olur isteyen evlenene kadar bekler ama genelleme yanlıştır. Yok kaybetme korkusu olmaz falan demişsiniz bir de. Eşinizinde kaybetme korkusu yokmuş gördüğünüz üzere.
Asla evlenmeden aynı yatağa girmeyin din acısından günahı geçtim yaşanacak herşey yaşanıyor evlenmeden sonra evlenmeye gerek kalmıyor çünki heycan bitiyor 7 yıl bekleyen 2 yıl daha bekler23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
nerde o konu ya merak ettim
Nikah kıyılıp düğün olup aynı eve girmeden asla ve kata yapmayın. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ne hikayeler duyuyoruz burada. Evlenmeden kendinizi teslim ettiğiniz için değerinizi düşürürsünüz. Başınıza kakar. Ama bekareti önemsemeyen insanlar için söylemem tabi bunu. Siz belli ki önemsiyorsunuz. O yüzden bu minvalde fikrim.23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
Konu bu.Yine bir eş yine aldatma meyilli
Kızlar aslında olay olalı çok oldu ama aklımdan çıkmıyor. 4 ay vajinismus yaşadım. 4. Ay evlendikten sonra eşim uyurken gece teline baktım galeriye şifre koymuştu. Kırdım şifreyi.. Bir video çekmiş şort ve büstiyer li balkon yıkayan bir kadını. 3 dkya yakın. O kadar kötü olmuştum ki 7 sene...www.kadinlarkulubu.com
Başkasının balkon yıkarken videosunu çeken kocasını bütün erkeklere çamur atarak güzelleme peşinde.
Valla nice bakire evlenen insan evliliğinde psikolojik-fiziksel şiddet, aldatma vs yaşıyor. Saygı sadece bakireye olsaydı bakire olmadan evlenenler yerin dibinde olurdu. Ama en çokta kadınlar eziyor yine bakire olmayan kadınları. Onunda nedeni çok açık, birçoğu kendisi bakire evlendiği halde evliliğinde değer görmediği için, bakire olamayıp evliliği iyi olana sallıyor, imreniyor. Ya da özgürce hayatını yaşayamadığı, ailesi gelecekteki kocasından dolayı bakire olmak zorunda olduğu için kendi hayatını yaşayan, kendi fikirlerini uygulayan insanları kıskanıyor. Net yani.bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır diyesim geldi :)
ya her erkek "ayy evlenmeden beraber oldu, bu kadını ben bi güzel ezem" demiyor yahu. zaten gerçekten evlenmeden beraber olduğu kadına bunu diyen adam o kadını sevmemiştir. sevgi ve saygı sadece bakireye olsaydı ohhooo..
ayrıca bu bakış açısıyla evlenip ayrılmış hiçbir kadının da bir daha evlenememesi gerek.
Valla nice bakire evlenen insan evliliğinde psikolojik-fiziksel şiddet, aldatma vs yaşıyor. Saygı sadece bakireye olsaydı bakire olmadan evlenenler yerin dibinde olurdu. Ama en çokta kadınlar eziyor yine bakire olmayan kadınları. Onunda nedeni çok açık, birçoğu kendisi bakire evlendiği halde evliliğinde değer görmediği için, bakire olamayıp evliliği iyi olana sallıyor, imreniyor. Ya da özgürce hayatını yaşayamadığı, ailesi gelecekteki kocasından dolayı bakire olmak zorunda olduğu için kendi hayatını yaşayan, kendi fikirlerini uygulayan insanları kıskanıyor. Net yani.
bence olma.23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
Açıkçası zihniyetleri hakkında yorum yapmak istemiyorum, ağır konuşup banlanmaya hiç gerek yok. Ama sonuna kadar haklısın. Bu zamana kadar açılan konularda bakire olmayan kadınlara saydıran arkadaşların konularına bakıyorum, bir çoğunun fikirleri, eylemleri sınırlandırılmış, yasak koyulmuş. Yani özetle, insan kendinde ne yoksa onu istiyor, onu kıskanıyor.aynen aynen. herkesin dini görüşüne ve hayata bakışına saygım var ama "evlenmeden sevişirsen kocan saygı duymaz" lafı evlenmeden birlikte olan tüm kadınlara hakaret.
ayrıca herkes isteyerek de yaşamıyor bunu. tecavüze uğradığı için evlenmeden bekaretini kaybeden milyonlarca insan var. onlara da "kuyruk sallamasan bişey yapamazdı" diye psikolojik baskı uygulayacak demek kocaları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?