Gelin ata binmis ya nasip demis yapma bence hem günah hemde ne olacagi belli olmaz inan o ilk gece heycani cok daha guzel oluyo23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
HaklisinzGelin ata binmis ya nasip demis yapma bence hem günah hemde ne olacagi belli olmaz inan o ilk gece heycani cok daha guzel oluyo
23 odainsanlar nikah günü bile ayrılıyorlar. oldu ki bu ilişki evlenmeden bitti. bu durum sizin hayatınızı ne seviye de etkiler? bunu tartın. dini boyutuna girmem o sizin bileceğiniz iş.
7 yıl az bi süre değil ama insan insanı aynı evde bile zor tanıyor sonuçta.
bu kararı sizin vermeniz gerekir. ve sevgilinizin yaşı kaç? o da 23 falansa daha küçük yaşlar bence, bilmiyorum pişman olmayın sonra sadece.
Hayatinin pismanligini yasarsin özel bir durum ilk gecene sakla.23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
bugün sevgilinle birlikte olursun sonra senden hevesi kaçar ve evlenmez , sonra sen kızlık zarını diktirip başkasını kandırıp evlenirsin . Kendi bakış açımı söyleyim ,ben erkek olsam evlenmeden biriyle olsam o kişiyle asla evlenmem çünkü erkek farklı düşünüp şöyle der ; bu kız bugün benimle oldu ,acaba benden önce kaç kişiyle oldu düşüncesine kapılır . Hayatın gerçeği bu canım sakın hata yapma23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?