Sevgilimle birlikte olmali miyim?

Aysaliiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
16
10
8
29
23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun

insanlar nikah günü bile ayrılıyorlar. oldu ki bu ilişki evlenmeden bitti. bu durum sizin hayatınızı ne seviye de etkiler? bunu tartın. dini boyutuna girmem o sizin bileceğiniz iş.

7 yıl az bi süre değil ama insan insanı aynı evde bile zor tanıyor sonuçta.

bu kararı sizin vermeniz gerekir. ve sevgilinizin yaşı kaç? o da 23 falansa daha küçük yaşlar bence, bilmiyorum pişman olmayın sonra sadece.

sen ne istiyorsun? önemli olan bu. yok evlencez ona güveniyorum ısrarcı falanlarla olmaz bu iş. sadece senin ne istediğin önemli...

bizlere sorma bence sen kendin isteyip istemediğinden emin ol ama herşeyi göz önünde bulundur..
pişman olmamaya bak

Ben gir veya girme demem ama diyelim ki girdin yarın başımıza ne geleceği belli değil. Sonra sorun yaratacak şeyler olabilir kendin karar ver.

Gelin ata binmis ya nasip demis yapma bence hem günah hemde ne olacagi belli olmaz inan o ilk gece heycani cok daha guzel oluyo

23 oda

Sakın yapma. İnsanlar evli oldukları halde eşlerine bile güvenemiyo neler okuyoruz hergün burda. Hem yaşın daha çok küçük ilerde pişman olursun. Evlenmeden biriyle birlikte olmamak en iyisi. O gelinliğinin içinde tertemiz olarak gir ve sadece eşine teslim et kendini. Birlikte olmazsan ilerde sıkıntı yaşamazsın ama olurda olursan ve bi gün ayrılırsanız pişman olma ihtimalin çok yüksek. Eğer başkasına gitme ihtimalinden korkuyosan da bu yüzden gidecekse bırak gitsin gerçek yüzünü görmüş olursun.

Hayatinin pismanligini yasarsin özel bir durum ilk gecene sakla.

Tabiki olma canım hem zina yapmış olursun çok çok günah. . Azabını bir araştır derim
Hemde değerini dusurmus olursun
Yani seven erkekte ne bilim bu konulara utanmadan girebilmesi anormal
Bizde sevdik evlendik te edebimızı bozmadı

bugün sevgilinle birlikte olursun sonra senden hevesi kaçar ve evlenmez , sonra sen kızlık zarını diktirip başkasını kandırıp evlenirsin . Kendi bakış açımı söyleyim ,ben erkek olsam evlenmeden biriyle olsam o kişiyle asla evlenmem çünkü erkek farklı düşünüp şöyle der ; bu kız bugün benimle oldu ,acaba benden önce kaç kişiyle oldu düşüncesine kapılır . Hayatın gerçeği bu canım sakın hata yapma

Sorunun cevabı basit. Diyelim ki birlikte oldun ve ayrıldınız. Bu birliktelik seni psikolojik olarak etkiler mi? Bu yüzden kendini öldüren var. Etkilemez sevdim beraber oldum diyorsanız olabilir. O istiyor diye olmaz ama siz de istemelisiniz.

Ona güvenseniz de nikahtan önce birlikte olmayın. Nikah masasında ayrılan insanlar var. Evlenin helali nikahlısı olun sonra yaşayın yaşayacağınızı. Yani ben olsaydım böyle yapardım sonuçta hiç kimse kusursuz ve mükemmel değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…