Sevgilimle birlikte olmali miyim?

sen, bırakır ortada kalırsın falan demeyeceğim ama sen eğer ilişki yaşarsan sevgilinin kendine olan güveni artar bi nevi artık elimde nasılsa kafasına girebilir. Birlikte olma derim. Emin ol ki pişman olacaksın. Evlensen de ayrılsan da pişman olacaksın bir gün. Ulaşılamayan şeyler kıymetli olur unutma. Değerini azaltma

Sakin yapma sonra onun pişmanlığı ile yaşarsın ve kim olur ise olsun güvenme asla bu zaman da babana güvenme diyorlar ki evlenmeden asla ben senden yaşca büyüğüm bu konuları yasayan arkadaşlarım oldu ve çoğu ayrıldı sakin yapma üzülürsün hemde cok

olma bence. Nikahtan y da düğünden sonra o an o kadar büyülü oluyor ki . Bunca zaman onun için de bekliyorsunuz ikiniz de ve daha değerli oluyobana göre.

Şahsı fıkrım, bu gunah mı evet gunah, ikincisi buraya gelip soruyorsan zaten birlikte olma, üçüncüsü bu olsam mı olmasam mı diye niyet edilecek bir duygu degıl etrafta çok duyduk kimi kendını zor dıretmiş her seferinde hakim olmuş nefsine yenilmemiş kimi de bıle isteyerek yaşamış ve her turlu sonucu kabul ederek.Kaldı ki şu devirde tam anlamıyla guvenebılecegın bır erkek oldugu hayaline kendını kaptırma. Sınırlarını çiz dogru bıldıgın şeyi yanlışa neden itmesıne izin vermek istersin ki? O dogru yoldan gitsin?

Asla müsade etme böyle birşeye. Sonrasında pişman olan sen olursun inan ki. Seven bekler. Bekleyiversin. Neler neler oluyor. İnsan yıllarca aynı evde yaşadığı eşinin ne değişik huyları olduğunu yıllar sonra görüyor. Ne malum kesin nikah olacağı. Kaldı ki olmadı. Sonra ah vah bir fayda getirmez. Asla müsade etmeyin bence bu duruma. Asla!!!

Ben eşimle 7 sene flört niye birlikte olmuyoruz demedi. Çünkü beklemek gerek sabır gerek.. Zaten evlenince her istediğinde olcak. Bence bunu belirtin. Ve inanın evli olunca herşey değişir bana derlerdi laf ettrmezdm öyle mii. Birlikte olmak değiştirir çok şeyi çünkü tamamen elde edilmiş oluosun erkekte kaybetme korkusu azalıyor. Yine de siz bilirsiniz

Burada da erkekleri genellemişsiniz. Allah aşkına siz birlikte olmamışsınız da ne olmuş, eşiniz gidip kadının birini videoya çekmiş. Ayy yeter ya. Herkesin fikri kendinedir, evlilik öncesi cinsellik te aynı şekilde, isteyen beraber olur isteyen evlenene kadar bekler ama genelleme yanlıştır. Yok kaybetme korkusu olmaz falan demişsiniz bir de. Eşinizinde kaybetme korkusu yokmuş gördüğünüz üzere.

7 sene bekleyen 1.5 sene daha beklesin sakın yapmayın derim insanlar nikah günü bile ayrılıyor kimseye güvenmeyin

bunu soruyorsan, minik bir tereddüt yaşıyorsan yapmaman gerekir. yaşasaydın tüm soru işaretlerinden arınmış, aklına hiç bişey gelmeden çoktan yaşamış olurdun zaten. erkek arkadaşın istediği ve onu kırmamak için kendini ikna etmeye çalıştığın bi noktadasın. nacizane tavsiyem kendinden emin olduğun, iç huzurunu yakaladığın bi anı beklemen.

Su an muhtesem kiymetli kendisi esinin gozunde. Kaybetmekten de inanilmaz korkuyor esi

Su an muhtesem kiymetli kendisi esinin gozunde. Kaybetmekten de inanilmaz korkuyor esi
Sorma sorma.. Çok değerli.

Konu sahibi, kendi istediğini yap, içinden ne geliyorsa. Ama pişman olacağın hiçbirşey yapma.

Böyle bir şeyi yapacaksan kendin istediğin için yap . Yani bir şey olursa ay sevgilim istemişti pişmanım demeyeceksen ol. Bence buna kimse değmez yani ona değer diye olma sen istedigin için ol olcaksan

Birlikte olma bence canım evlendiğiniz zaman bi heyecanınız olsun ilerde evlenince size sıradan gelecek artik bence tabiki benim fikrim. Haa bideçok güvenme

Biraz daha bekle diyen yanını sec insan oğlu çiğ süt emmiştir sonradan dili herşeye döner seviyorum ediyorum deme evlendikten sonra başka kişilere dönüşebiliyorlar

Olma 30 yıllık evlilikler bitiyor bir insanı en iyi aynı evi paylaştığında tanırsın. Gitmem diyenler gider zaten yapmam diyenler yapar. O erkek ona birşey olmaz yarın ne olacağının garantisi yok. Diyelim ki oldun, evlendiniz dediğin tarihte. Ufak kavgada yüzüne vurar bunu, vurmaz deme YAPAR o erkek.

Herkes ya ayrilirsaniz diye konuya giris yapmis ama onemli kisim bu degil. Evliler de ayrilabiliyo sonucta o zaman bi gun ayriliriz diye kimseyle mi birlikte olmayalim. Dikkat edilmesi gereken sey su cinsel iliski planlanip olumlu ya da olumsuz bi karar verip de uygulanmasi gereken bi sey degil ki. Yeri gelir zamani gelir yaparsin. Zatet cok guvensen de icinde minicik bi suphe bile olsa yeri zamani gelse bile kendine hakim olabilirsin. Ki ben bir de soyle dusunuyorum dini boyut da onemli seven insan sevdigine gunah islemesi icin israrci olmaz. Hatta kimse kimseye hic bir sey yapmasi icin israrda bulunmamali. Israrla gerceklesen ne guzel olabilir ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…