- 12 Ocak 2010
- 16.669
- En iyi cevaplar
- 1
- 25.042
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sakin yapma sonra onun pişmanlığı ile yaşarsın ve kim olur ise olsun güvenme asla bu zaman da babana güvenme diyorlar ki evlenmeden asla ben senden yaşca büyüğüm bu konuları yasayan arkadaşlarım oldu ve çoğu ayrıldı sakin yapma üzülürsün hemde cok23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun![]()
Burada da erkekleri genellemişsiniz. Allah aşkına siz birlikte olmamışsınız da ne olmuş, eşiniz gidip kadının birini videoya çekmiş. Ayy yeter ya. Herkesin fikri kendinedir, evlilik öncesi cinsellik te aynı şekilde, isteyen beraber olur isteyen evlenene kadar bekler ama genelleme yanlıştır. Yok kaybetme korkusu olmaz falan demişsiniz bir de. Eşinizinde kaybetme korkusu yokmuş gördüğünüz üzere.Ben eşimle 7 sene flört niye birlikte olmuyoruz demedi. Çünkü beklemek gerek sabır gerek.. Zaten evlenince her istediğinde olcak. Bence bunu belirtin. Ve inanın evli olunca herşey değişir bana derlerdi laf ettrmezdm öyle mii. Birlikte olmak değiştirir çok şeyi çünkü tamamen elde edilmiş oluosun erkekte kaybetme korkusu azalıyor. Yine de siz bilirsiniz
Su an muhtesem kiymetli kendisi esinin gozunde. Kaybetmekten de inanilmaz korkuyor esiBurada da erkekleri genellemişsiniz. Allah aşkına siz birlikte olmamışsınız da ne olmuş, eşiniz gidip kadının birini videoya çekmiş. Ayy yeter ya. Herkesin fikri kendinedir, evlilik öncesi cinsellik te aynı şekilde, isteyen beraber olur isteyen evlenene kadar bekler ama genelleme yanlıştır. Yok kaybetme korkusu olmaz falan demişsiniz bir de. Eşinizinde kaybetme korkusu yokmuş gördüğünüz üzere.
Sorma sorma.. Çok değerli.Su an muhtesem kiymetli kendisi esinin gozunde. Kaybetmekten de inanilmaz korkuyor esi![]()
Birlikte olma bence canım evlendiğiniz zaman bi heyecanınız olsun ilerde evlenince size sıradan gelecek artik bence tabiki benim fikrim. Haa bideçok güvenme23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun![]()
Biraz daha bekle diyen yanını sec insan oğlu çiğ süt emmiştir sonradan dili herşeye döner seviyorum ediyorum deme evlendikten sonra başka kişilere dönüşebiliyorlar23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun![]()