• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle birlikte olmali miyim?

Burada da erkekleri genellemişsiniz. Allah aşkına siz birlikte olmamışsınız da ne olmuş, eşiniz gidip kadının birini videoya çekmiş. Ayy yeter ya. Herkesin fikri kendinedir, evlilik öncesi cinsellik te aynı şekilde, isteyen beraber olur isteyen evlenene kadar bekler ama genelleme yanlıştır. Yok kaybetme korkusu olmaz falan demişsiniz bir de. Eşinizinde kaybetme korkusu yokmuş gördüğünüz üzere.

nerde o konu ya merak ettim

Bunu niye bize soruyosunki yani biz evet desek olacakmisin ne sacma bunun kararini sonrasini da dusunerek kendin vermelisin

23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun 🙏
Asla evlenmeden aynı yatağa girmeyin din acısından günahı geçtim yaşanacak herşey yaşanıyor evlenmeden sonra evlenmeye gerek kalmıyor çünki heycan bitiyor 7 yıl bekleyen 2 yıl daha bekler

Bunca yıl beklemişsin az daha bekle bence.
Beklediğin için kendine hakim olabildiğin için sana hayran bile olabilir.onun israrci olmasi hormonlariyla ilgili.bence az kalmış zaten bekle.kimse için bu kadar büyük bir ödün verme bence.şımarabilir,gözündeki iradeli kiz ekolü de yıkılır.
Beklemedin diyelim sürekli hamilemiyim diye strese gireceksin kimseye güvenme canım.

olası bir ayrılık durumunda beraber olmamış kadar rahat bir şekilde ayrılabileceksen ve ekstra bir pişmanlık yaşamayacaksan bence olmalısın. cinsel sorunlar evlilikte çok sıkıntı yaratıyor. beraberlik yaşamadan evlenmek bir nevi kumar oynamak gib çünkü evliliğin en önemli noktası cinsellik.

nerde o konu ya merak ettim
Konu bu.
Başkasının balkon yıkarken videosunu çeken kocasını bütün erkeklere çamur atarak güzelleme peşinde.

Bencede olma..
Benim yakın arkadaşım 21 yaşında, 5 senelik sevgilisiyle girdi. Düğün de kıza, sen bukadarini haketmedin. Zaten benimdin dedi. Kiz duyulmasın diye sesini çıkarmadı ve öyle bir pislik adamla sogukluk oldu halde evlendi.

Yaşınız çok genç 🙂 bu tarz şeyler Türkiye standartlarında ve dinimiz gereği (kişinin düşüncesine bağlı) anormal olarak karşılanıyor standart türk erkeği kafasında ise kızlık büyük önem arz ediyor 🙂 30 senelik evlilikler bile bitebiliyor 7 senelikil ilişki güzel bi zaman fakat ne yasayacaginiz belirsiz kendiniz de yaşamak isterseniz kimse karışamaz fakat bunu sorduğunuza göre aklinizda soru işaretleri var. Kesinlikle evlenmeden böyle bir şey yaşamak istemediğinizi kendinizi o özel güne sakladiginizi söyleyin sevgilinize 🙂🙂

7 sene bekleyen 1 sene daha bekler de acelesi neymiş , aklı şimdi mi başına gelmiş , yapma kuzum sonra ağlarsın buralarda avutamayız..

Kusura bakma canım ama fazla israrciysa o zaman seninle nikahı basar öyle kanmayın böyle şeylere sakin Allah korusun nasıl olur sence ailen nasıl bakar sana aman aman sakın bebeğim lutfenn Allah korusun

23 yasndayım 7. Yılımıza gircez mayısta. Evlnmemize yaklasık 1 bucuk sene kadar var. Erkek arkdsim öncednde istiyordu ama bn reddettgm icn hep anlaysla karsiladi ama şu sıralar ısrarci bu konuda birz. Evlnmedn birlikte olmali miyim? Güveniyorum ona. Fakat korkularmda illaki var. Bir yanm istrken bir yanmda brz daha bekle diyor ne yapmaliyim? Lutfen sayginizi bozmadan yardmci olun 🙏
Nikah kıyılıp düğün olup aynı eve girmeden asla ve kata yapmayın. Gelin ata binmiş ya nasip demiş. Ne hikayeler duyuyoruz burada. Evlenmeden kendinizi teslim ettiğiniz için değerinizi düşürürsünüz. Başınıza kakar. Ama bekareti önemsemeyen insanlar için söylemem tabi bunu. Siz belli ki önemsiyorsunuz. O yüzden bu minvalde fikrim.

Böyle bişey sorularak mi yapılıyor? Biz evet evet olmalısın desek gidip beraber mi olacaksın ya da olma asla desek olmayacak misin ?
Bu tamamen senin seçimin. Biraz da hayat tarzın çevren v.s de etkili yani köy kasaba ya da aşırı muhafazakar bir çevredeysen ayrılınca sonucu kotu olur. Tam tersiyse ki böyle olsa sormazdın diye düşünüyorum. Çokta etkilemez seni.
Ama bunu soruyorsan zaten hazır değilsindir. O nedenle olma.

Bense evlenmeden beraber olunmalı derim. Insanların ten uyumu olmayabiliyor ya da karsindaki normal bir adamken ilişki yaşarken ayı gibi de davranabiliyor. Sana uymaycak farklı istekleri de olabilir. Ya da kimisi aylarca ilişkiye giremeyebiliyor.
Bunları evlenince yasamak büyük hayal kırıklığı. Bence bunu evlenmeden insanlar yasamali.

Konu bu.
Başkasının balkon yıkarken videosunu çeken kocasını bütün erkeklere çamur atarak güzelleme peşinde.

bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır diyesim geldi :)

ya her erkek "ayy evlenmeden beraber oldu, bu kadını ben bi güzel ezem" demiyor yahu. zaten gerçekten evlenmeden beraber olduğu kadına bunu diyen adam o kadını sevmemiştir. sevgi ve saygı sadece bakireye olsaydı ohhooo..

ayrıca bu bakış açısıyla evlenip ayrılmış hiçbir kadının da bir daha evlenememesi gerek.

bu da dahil bütün genellemeler yanlıştır diyesim geldi :)

ya her erkek "ayy evlenmeden beraber oldu, bu kadını ben bi güzel ezem" demiyor yahu. zaten gerçekten evlenmeden beraber olduğu kadına bunu diyen adam o kadını sevmemiştir. sevgi ve saygı sadece bakireye olsaydı ohhooo..

ayrıca bu bakış açısıyla evlenip ayrılmış hiçbir kadının da bir daha evlenememesi gerek.
Valla nice bakire evlenen insan evliliğinde psikolojik-fiziksel şiddet, aldatma vs yaşıyor. Saygı sadece bakireye olsaydı bakire olmadan evlenenler yerin dibinde olurdu. Ama en çokta kadınlar eziyor yine bakire olmayan kadınları. Onunda nedeni çok açık, birçoğu kendisi bakire evlendiği halde evliliğinde değer görmediği için, bakire olamayıp evliliği iyi olana sallıyor, imreniyor. Ya da özgürce hayatını yaşayamadığı, ailesi gelecekteki kocasından dolayı bakire olmak zorunda olduğu için kendi hayatını yaşayan, kendi fikirlerini uygulayan insanları kıskanıyor. Net yani.

Valla nice bakire evlenen insan evliliğinde psikolojik-fiziksel şiddet, aldatma vs yaşıyor. Saygı sadece bakireye olsaydı bakire olmadan evlenenler yerin dibinde olurdu. Ama en çokta kadınlar eziyor yine bakire olmayan kadınları. Onunda nedeni çok açık, birçoğu kendisi bakire evlendiği halde evliliğinde değer görmediği için, bakire olamayıp evliliği iyi olana sallıyor, imreniyor. Ya da özgürce hayatını yaşayamadığı, ailesi gelecekteki kocasından dolayı bakire olmak zorunda olduğu için kendi hayatını yaşayan, kendi fikirlerini uygulayan insanları kıskanıyor. Net yani.

aynen aynen. herkesin dini görüşüne ve hayata bakışına saygım var ama "evlenmeden sevişirsen kocan saygı duymaz" lafı evlenmeden birlikte olan tüm kadınlara hakaret.
ayrıca herkes isteyerek de yaşamıyor bunu. tecavüze uğradığı için evlenmeden bekaretini kaybeden milyonlarca insan var. onlara da "kuyruk sallamasan bişey yapamazdı" diye psikolojik baskı uygulayacak demek kocaları.

bence olma.
nikahın ertesi günü boşanan 15 senelik sevgililer tanıyorum.
evlenme telaşı zamanında değişmez diyenler bile değişiyor.

aynen aynen. herkesin dini görüşüne ve hayata bakışına saygım var ama "evlenmeden sevişirsen kocan saygı duymaz" lafı evlenmeden birlikte olan tüm kadınlara hakaret.
ayrıca herkes isteyerek de yaşamıyor bunu. tecavüze uğradığı için evlenmeden bekaretini kaybeden milyonlarca insan var. onlara da "kuyruk sallamasan bişey yapamazdı" diye psikolojik baskı uygulayacak demek kocaları.
Açıkçası zihniyetleri hakkında yorum yapmak istemiyorum, ağır konuşup banlanmaya hiç gerek yok. Ama sonuna kadar haklısın. Bu zamana kadar açılan konularda bakire olmayan kadınlara saydıran arkadaşların konularına bakıyorum, bir çoğunun fikirleri, eylemleri sınırlandırılmış, yasak koyulmuş. Yani özetle, insan kendinde ne yoksa onu istiyor, onu kıskanıyor.

Back