sevgilimle başım dertte :(

Allahın sewgili kuluymuşsun demek ki..
Sen bu adamla ewlenebilirsin ve o kadınla hala ilişkileri dewam edebilirdi..
Ozaman daha buyuk acı, daha buyuk yıkım olurdu senin için..
Allah bi dert veRiyorsa onun dermanını da weriyor..
Sen peki erkek arkadaşından komple kopardın mı bağlarını yoksa dewam ediyor muusunuz_?

bencede mücadele edin; kaptirmayin adami kadina, nede olsa bulunmaz hint kumasi erkek arkadasiniz

hahaha :) offff mücadeleden kasıt illaaa kollarına geri almak değil yanlarına bırakmamkta bir mücadaledir kenarada çekilebilirdim ama şu an güçlü olup alacağım intikamımı o kızı ben aldırdım işe ağlata ağlata da göndereceğim onu

Onun yaptığı etik değil, peki senin yaptığın etik mi?
Hangi rol, hangi intikam?
Bir de koyacak mı karşı tarafa bakalım? Bundan ders alacak adam zaten arkadaşın olan evli kadınla birlikte olmazdı.
En güzeli sakince kendi yoluna gitmek.

İşten çıkarınca ne değişecek
Görüşen yine görüşür ha bu olmadı yeni gelen personelle olur
Sen önce sevgiline bak

terket bas k.na tekmeyi gitsin..intikamı falan da düşünüp kendi kalbini bulandırma...Allah senin yerine intikamı çok güzel alır merak etme şok olup rezil olup kalırlar...tek Allaha güven..boşuna plan yapma...

Ama bu çok çirkin. Yani işini doğru ve düzgün yapıyorsa nasıl çıkmasına neden olacaksın?
İftira mı atacaksın?

evet kesinlikle allah şükrettim bunun için.... bilmeden saf salak da gidebilirdi 3-5 yıl her neyse sanırım 8-9 aydır böyle bişey var şu an beni kontrolde tutmaya çalışıyor aklınca ama ben ondan bir adım öndeyim her şeyin farkındayım ve hiç bişey yokmuş gibi davranıp kendilerini bırakmalarını sağlıyorum

Nasıl yani, kendilerinin bırakmasını sağlıyorum derkenn :44:

Neden peki? Seni mi cepte tutuyor, arkadaşını mı?
Sen de bunu yemiş gibi davranmaya devam ediyorsan sorun yok demek ki

Nasıl yani, kendilerinin bırakmasını sağlıyorum derkenn :44:

Mobbing yapıyor sanırım. Ama mobbing de sökmesi için bir amirin yapması lazım. Bence hiç hoş bir durum değil..
Demek ki kıssadan hisse hiç kimseye minnet edecek bir şeyin olmayacak hayatta.

Neden peki? Seni mi cepte tutuyor, arkadaşını mı?
Sen de bunu yemiş gibi davranmaya devam ediyorsan sorun yok demek ki

kimseyi cepte tuttuğu yok beni kontrolde tutmaya çalışıyor ki sağda solda konuşup rezillik çıkarmayayım kocasına gitmeyeyim kızı dürtmeyeyim diye bende inanmış gibi davranıyorum kıskançlık krizine girdiğimi kabul ederek sorun var intikam alınca çözülecek ama inşallah bana gerek kalmadan allah verir

Biyerdede yazmissiniz erkek arkadasima caktirmadan kizi uzaklastircam diye, ondan yanlis anladigimi sanmiyorum, bunun plani mi olur insan bir saat cekemez bu cirkinlikleri

verılmıs sadakan varmıs arkadasım
gercek yuzunu gormussun
ne mucadelesı artık bas tekmeyı gıtsın

Mobbing yapıyor sanırım. Ama mobbing de sökmesi için bir amirin yapması lazım. Bence hiç hoş bir durum değil..
Demek ki kıssadan hisse hiç kimseye minnet edecek bir şeyin olmayacak hayatta.

Bence onlara bu durumdan haberinin olduğunu bi şekilde hissettrmesi lazım..
Özellikle o kadının biraz da olsa etekleri tutuşması lazım canım ya

verılmıs sadakan varmıs arkadasım
gercek yuzunu gormussun
ne mucadelesı artık bas tekmeyı gıtsın

evett allah baktı yüzüme hiç ummadığım bir anda öğrendim sonrada zaten sağlamlaştı her şey tekmeyi basarsam yanlarına kalacak tek zarar gören ben olacağım

Çok ilginç. O kadar mı kara sevdaya tutulup, yanıp bitmişler. Evli olduğunun riskini hiç hesaba katmayıp bir tek senin ispiyonlamandan korkuyorlarsa çok basit hesaplar yapmışlar. Keza sen söylersin zaten eşine iş bu raddeye gelirse.

madem seni aldatıyor neden hala daha seninle yürütüyor ilşkiyi peki?
doğal olarak sevmiyor.
sen öğrenmeden önce bile yani neden senden ayrılmayı seçmedi de aldatmayı seçti?
ben bunu her aldatan için cok merak ediyorum

Bence onlara bu durumdan haberinin olduğunu bi şekilde hissettrmesi lazım..
Özellikle o kadının biraz da olsa etekleri tutuşması lazım canım ya

hissettirdim zaten ilk öğrendiğimde olay çıkarttım ama tabi elimde henüz delil olmadığı için çok güzel bir şekilde ört bas edildi ama kızın gözlerindeki korkuyu gördüm nasıl yani oldu ama yetmez şu an hiç bişey olmamış gibi pusudayım

evett allah baktı yüzüme hiç ummadığım bir anda öğrendim sonrada zaten sağlamlaştı her şey tekmeyi basarsam yanlarına kalacak tek zarar gören ben olacağım
elınde delıl varsa arkadasının esıne goster kı oda karısının gercek yuzunu gorsun yanlarına kalmasın pıslıklerın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…