evettt benm istediğimde bu aslında ama şansımın yaver gitmesi ve çok akıllı davranmam lazımama hıncımı almam lazımm
mücadale kısmı yürek kısmı bir umut var mı yoklaması ama biliyorum ki nafile giden gitmiş tek yapabileceğim intikam ama intikamda hakikaten soğuk yenirmiş ilk defa bu kadar içindeyimama hiç bir haklının arayışı sonuçsuz kalmazmış her şey o kadar güzel çıktıki karşıma
bencede mücadele edin; kaptirmayin adami kadina, nede olsa bulunmaz hint kumasi erkek arkadasiniz
arkadaşımmm sizlerle konuşunca kendime geliyorum ama şu an kazanma derdinde değilim intikam derdimdeyim sevgili değil artık ama rolümü iyi oynayacağım yoksa yanar bu ateş içimde sindiremem kolay değilll anla benii
hahaha :) offff mücadeleden kasıt illaaa kollarına geri almak değil yanlarına bırakmamkta bir mücadaledir kenarada çekilebilirdim ama şu an güçlü olup alacağım intikamımı o kızı ben aldırdım işe ağlata ağlata da göndereceğim onu
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyorsevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar
hahaha :) offff mücadeleden kasıt illaaa kollarına geri almak değil yanlarına bırakmamkta bir mücadaledir kenarada çekilebilirdim ama şu an güçlü olup alacağım intikamımı o kızı ben aldırdım işe ağlata ağlata da göndereceğim onu
Allahın sewgili kuluymuşsun demek ki..
Sen bu adamla ewlenebilirsin ve o kadınla hala ilişkileri dewam edebilirdi..
Ozaman daha buyuk acı, daha buyuk yıkım olurdu senin için..
Allah bi dert veRiyorsa onun dermanını da weriyor..
Sen peki erkek arkadaşından komple kopardın mı bağlarını yoksa dewam ediyor muusunuz_?
evet kesinlikle allah şükrettim bunun için.... bilmeden saf salak da gidebilirdi 3-5 yıl her neyse sanırım 8-9 aydır böyle bişey var şu an beni kontrolde tutmaya çalışıyor aklınca ama ben ondan bir adım öndeyim her şeyin farkındayım ve hiç bişey yokmuş gibi davranıp kendilerini bırakmalarını sağlıyorum
evet kesinlikle allah şükrettim bunun için.... bilmeden saf salak da gidebilirdi 3-5 yıl her neyse sanırım 8-9 aydır böyle bişey var şu an beni kontrolde tutmaya çalışıyor aklınca ama ben ondan bir adım öndeyim her şeyin farkındayım ve hiç bişey yokmuş gibi davranıp kendilerini bırakmalarını sağlıyorum
Nasıl yani, kendilerinin bırakmasını sağlıyorum derkenn :44:
Neden peki? Seni mi cepte tutuyor, arkadaşını mı?
Sen de bunu yemiş gibi davranmaya devam ediyorsan sorun yok demek ki
Mobbing yapıyor sanırım. Ama mobbing de sökmesi için bir amirin yapması lazım. Bence hiç hoş bir durum değil..
Demek ki kıssadan hisse hiç kimseye minnet edecek bir şeyin olmayacak hayatta.
verılmıs sadakan varmıs arkadasım
gercek yuzunu gormussun
ne mucadelesı artık bas tekmeyı gıtsın
kimseyi cepte tuttuğu yok beni kontrolde tutmaya çalışıyor ki sağda solda konuşup rezillik çıkarmayayım kocasına gitmeyeyim kızı dürtmeyeyim diye bende inanmış gibi davranıyorum kıskançlık krizine girdiğimi kabul ederek sorun var intikam alınca çözülecek ama inşallah bana gerek kalmadan allah verir
Bence onlara bu durumdan haberinin olduğunu bi şekilde hissettrmesi lazım..
Özellikle o kadının biraz da olsa etekleri tutuşması lazım canım ya
elınde delıl varsa arkadasının esıne goster kı oda karısının gercek yuzunu gorsun yanlarına kalmasın pıslıklerınevett allah baktı yüzüme hiç ummadığım bir anda öğrendim sonrada zaten sağlamlaştı her şeytekmeyi basarsam yanlarına kalacak tek zarar gören ben olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?