Çok tuhafsın demiştim galiba
Delili bile sadece kadını korkutmak için toplamaya çalışıyosun
Sevgiline haber bile vermeden bas git deyip tehdit etmek için
Vay arkadaş ne ballı erkekler var, iki hatun kapışıyo adamın ruhu duymadan aldattı diye taçlandırılıyo resmen
Ben senin yerinde olsam doktora giderdim
Delil toplamanında mantıklı bi sebebi olmalı, seni aldatan sevgilin sen kedi yavrusu gibi koruma derdindesin gönüllü gitti uyan bu kadını tehdit etsen ne olur piyasa da kadından bol ne var
kutudan büyük delil çıkarsa tepe taklak olurlarsa soğurum sanırım şu an yanında olma sebebim bu o da aklınca beni kontrolde tutuyor bende onu çünkü hiç bişey eskisi gibi değil artık özlemiyorum bile elini tutmak istemiyorum rol yapıyorum intikamımı alınca onada çürük elma muamelesi yaparım ama şu an değil bende ki hırs sanırım
Kızdan kurtulunca ne olacak anlamadım ki.
İşinden mi etmek istiyosun.
Ee sonra ne olacak.
Sevgilinle ilgili planın ne??
Bence baştan sona hatalı ve sakat bir plan bu ama neyse!
Sonuçta ortada iğrenç bir gerçek var,ne yapsanız da silinmez geçmez.
Unuturum affederim diyorsan bilemem tabi senin bileceğin şey.
Ama sen de gururunu ortaya koymuşsun ,onu harcıyorsun gibi geldi bana.
Tabi kal mücadele et
Sevgilini düşman kuvvetleri zorla esir almış
O evli arkadaşın zorla esir almış sevgilini yoksa seni aldatırmı hiç, sütleri bozuk mu o kadar
Top, tüfek ne lazımsa mühimmatın tam olsun, yavrucak esir düşmüş kurtar ve kendine zimmetle
Bi daha nerden bulacaksın onun gibi hint kumaşını, onun kadar sadık adamı
geçen bi haber dinlemiştim haberlerde, toplum içinde gördüğümüz her 10 kişiden 4'ü ruh hastası sınıfına giriyomuş hadi beahh diyodum ama inandım korkuyorum kendim için ve doğacak yavrum için, Allah aklı başında ne dediğini ve ne yaptığını bilen ruh sağlığı düzgün insanlarla karşılaştırsın :18:
kızı işinden edeceğim evet o işe ben aldırmıştım onu ve rica minnetleama şuna bak iyilikten hakikaten maraz doğarmış her şey ortaya çıkartıp kızı gönderdikten sonra karşıma alıp konuşacağım neden gitti bilmek istiyormusun diye onada her şeyi veririm heralde ondan sonra çeker giderim ve tabi kesinlikle öğrenmemsi gereken bir kaç kişiye daha verdikten sonra aklımda bu veya tekrar hatasını telafi etmesine izin vermek var ama sanmıyorum içime sinmez ve sürekli şüpheleneceğim için sürekli tartışma olur yürümez yani
neden arkadaşım başa gelmeyince bilemezsin emin ol yok böyle bir şeyy hep konuşulur ya kızlar arasında geyik yapılır sevgilin seni aldatsa ne yaparsın diye yüzüne bile bakmadan tüm bilgilerimi değiştiririm nefesimi bile esirgerim derdim ama bak şimdi ne haldeyim büyük konuşmamak lazım
Hee bencede savaşmalısın o arkadaşınlada kankalığını bozmanasıl saçma bir cümle oldu dimi düşün
arkadaşım kızın dünyasını alt üst edersem onuda alıp bağrıma basamam heralde o zaman ondan da geçerim ama şuan çok farklı duygular içerindeyim böyle gidersem aklım kalacak ve hıncımı alamayacağım aklımda kurduklarım güzel şu an yapamamam için bir sebep yok ama en ufak bir şeyde tepetaklak oluyorum önce şu aldatma olayını kabul edip elime bir şey düştüğünde paniklememem lazım ağlama krizine girmemem lazım lehime çevirebilmem lazım susmayı başarmam lazım onun için sizlerle konuşmaya ihtiyacım var zaten akıllı olmam lazım biten bitmiş kendime gelince görüyorum zaten ama kendimde olduğum zaman dilimi %20 onun dışında melankolik
kalemero düpedüz saçmalıyorsun
Bence %20 bile kendinde değilsin, yorumlarından belli oluyo
Dün aldatılsan şoktasın diyecem de 1 aydır delil deyip duruyosun elde var sıfır
Sen daha epey bi böyle devam edeceksin gibi
ne yapayım peki eylül şimdimi çekip gideyim her şey yanlarına mı kalsınnedir yapmam gereken ben gerçekten soruyorum sizlere gerçekten çok paniğim
ne yapayım peki eylül şimdimi çekip gideyim her şey yanlarına mı kalsınnedir yapmam gereken ben gerçekten soruyorum sizlere gerçekten çok paniğim
Daha önce yazdım
Sevgilinin nosundan bi sms at, yakınlara bi yere çağır evli hatunu
Sende sevgiline de ki gel şu tarafa dolaşmaya çıkalım
Sonra göster mesajı tükür ikisinin yüzüne bas git
Hatta ben olsam kadının kocasını bile çağırırdım, adama da yazık ben keklendim sen keklenme derdim
İntikam diye kendini ne yıprat ne de kandır.
Baştan geri kazanmak diye açıkladın durumu, şimdi zamana yaydın
Bu yol yol değil bilesin, sadece kendine edersin.
Bırak Allahlarından bulsunlar, çamuru karıştıran da pislenir unutma
Bazen sadece dönüp gitmek gerekir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?