sevgilimle başım dertte :(

arkadaşım kızın dünyasını alt üst edersem onuda alıp bağrıma basamam heralde o zaman ondan da geçerim ama şuan çok farklı duygular içerindeyim böyle gidersem aklım kalacak ve hıncımı alamayacağım aklımda kurduklarım güzel şu an yapamamam için bir sebep yok ama en ufak bir şeyde tepetaklak oluyorum önce şu aldatma olayını kabul edip elime bir şey düştüğünde paniklememem lazım ağlama krizine girmemem lazım lehime çevirebilmem lazım susmayı başarmam lazım onun için sizlerle konuşmaya ihtiyacım var zaten akıllı olmam lazım biten bitmiş kendime gelince görüyorum zaten ama kendimde olduğum zaman dilimi %20 onun dışında melankolik

İntikam diye kendini ne yıprat ne de kandır.
Baştan geri kazanmak diye açıkladın durumu, şimdi zamana yaydın
Bu yol yol değil bilesin, sadece kendine edersin.
Bırak Allahlarından bulsunlar, çamuru karıştıran da pislenir unutma
Bazen sadece dönüp gitmek gerekir

Hee bencede savaşmalısın o arkadaşınlada kankalığını bozma nasıl saçma bir cümle oldu dimi düşün

geçen bi haber dinlemiştim haberlerde, toplum içinde gördüğümüz her 10 kişiden 4'ü ruh hastası sınıfına giriyomuş hadi beahh diyodum ama inandım korkuyorum kendim için ve doğacak yavrum için, Allah aklı başında ne dediğini ve ne yaptığını bilen ruh sağlığı düzgün insanlarla karşılaştırsın :18:

kızı işinden edeceğim evet o işe ben aldırmıştım onu ve rica minnetle ama şuna bak iyilikten hakikaten maraz doğarmış her şey ortaya çıkartıp kızı gönderdikten sonra karşıma alıp konuşacağım neden gitti bilmek istiyormusun diye onada her şeyi veririm heralde ondan sonra çeker giderim ve tabi kesinlikle öğrenmemsi gereken bir kaç kişiye daha verdikten sonra aklımda bu veya tekrar hatasını telafi etmesine izin vermek var ama sanmıyorum içime sinmez ve sürekli şüpheleneceğim için sürekli tartışma olur yürümez yani

Çekirge alemsin yaa

neden arkadaşım başa gelmeyince bilemezsin emin ol yok böyle bir şeyy hep konuşulur ya kızlar arasında geyik yapılır sevgilin seni aldatsa ne yaparsın diye yüzüne bile bakmadan tüm bilgilerimi değiştiririm nefesimi bile esirgerim derdim ama bak şimdi ne haldeyim büyük konuşmamak lazım

kalemero düpedüz saçmalıyorsun

kesinlikle haklısın sen ne desen ne yapsan haklısın hı hııııı evet aynen öyle senden haklısı ve mantıklı konuşanı yok şu an bu başlıkta :18:

Hee bencede savaşmalısın o arkadaşınlada kankalığını bozma nasıl saçma bir cümle oldu dimi düşün

evetttt :) mantıklı olan bu bu gün sevgilime sürpriz yapayım hatta aşk tazeleyeyim kankamda gelsin :) offf off arkadaşım çok zor çokkk zaten 36 bedenim 4 kilo verdim eridim resmen

Bence %20 bile kendinde değilsin, yorumlarından belli oluyo
Dün aldatılsan şoktasın diyecem de 1 aydır delil deyip duruyosun elde var sıfır
Sen daha epey bi böyle devam edeceksin gibi

Bence %20 bile kendinde değilsin, yorumlarından belli oluyo
Dün aldatılsan şoktasın diyecem de 1 aydır delil deyip duruyosun elde var sıfır
Sen daha epey bi böyle devam edeceksin gibi

yok elde var bişeyler sıfır değil bir kaç resim ama bu yeterli değil tabiki sevgilimiz evinden çıkarken bir resim ve aracı sevgilimin evinin önünde parktayken bir resim okadar bunuda şimdi çıkarırsam bir şey elde edemem

ne yapayım peki eylül şimdimi çekip gideyim her şey yanlarına mı kalsın nedir yapmam gereken ben gerçekten soruyorum sizlere gerçekten çok paniğim

Daha önce yazdım
Sevgilinin nosundan bi sms at, yakınlara bi yere çağır evli hatunu
Sende sevgiline de ki gel şu tarafa dolaşmaya çıkalım
Sonra göster mesajı tükür ikisinin yüzüne bas git
Hatta ben olsam kadının kocasını bile çağırırdım, adama da yazık ben keklendim sen keklenme derdim

Bence 6 sene emek verdim ben diye düşünmeyip bir kalemde silip atmalısın...Benim eski sevgilim çocukluk aşkımdı ve jigolo olduğunu öğrenince dünyam başıma yıkılmıştı...Daha da kötüsü teyzemin en yakın 43 yaşındaki (annesi yaşında)arkadaşıyla birlikte olması...Çok üzüldüm...Aylarca gelemedim kendime ama şimdi iyi ki ayrılmışım diyorum...O evli arkadaşını senin yerinde ben de olsam nasıl işe aldırdımsa, öyle çıkarttırırdım...

Son düzenleme:
ne yapayım peki eylül şimdimi çekip gideyim her şey yanlarına mı kalsın nedir yapmam gereken ben gerçekten soruyorum sizlere gerçekten çok paniğim

yapman gerekeni söyledik böyle boşa intikam hayalleri peşinde koşma , o arkadaşın eşine anlat herşeyi sevgilin olacak o adama da içindekileri say dök beddua bile etsen tutar yani , sonra da arkana bakmadan bırak git

çok üzücü bir durum evet ama böyle bir şeyi kaldırmamalısın bırak ne hali varsa görsün

Onlar vicdanlarıyla hesaplaşıcak. İkisine de ayrı ayrı oturaklı bir mektup yazar bir şekilde ulaştırırsın. Ve çekilirsin. Konuşmaya bile değmez. Onlar gibi alçalmaya amma meraklısın.

Neyin mücadelesi ya. Mücadele edicen de ne kazanıcan zafer mi?

Çok mantıklı...Hay aklına sağlık...Öyleleri bi kez aldatmakla da kalmaz...

arkadaşım evet çok doğru allaha havale temek en doğrusu ama içimi yatıştırmam lazım dua ediyorum ve bekliuorum bir çıkar yolu olur inşallah

Bu konuda çok banlanan olur gibi geliyor bana :18: sert çıkan hatunlar konu sahibi kendine yapıyor ne yapıyorsa anladınız siz boşuna banlanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…