sevgilimle başım dertte :(

kalemero

Allahım meliki muktedirsin sen bizi koru....
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2014
6.162
4.508
178
merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

merhaba arkadaşlar 6 yıldır süren bir ilşkim var ama şu an her şey tepetaklak oldu ve ebnm elimden hiç bir şey gelmiyor :( sevgilimin beni en yakın evli arkaşımla aldattığını öğrendim :( ne yapmalıyım kalıp mücadele mi etmeliyim yoksa asil bir şekilde çekip gitmelimiyim içimde fırtınalarrr :( 1 ay oldu bunu öğreneli ve her şekilde teyit ettim ama şu an inanılmaz temkinli davranıyorlar :(

:53::53: ne için mücadele ediceksiniz anlamadım

defalarca emin olmuşsunuz yapılacak şey belli , 6 yıl az bir zaman değil ama yapılacak bişey yok allaha havala edin

çok üzüldüm :50::50:

Son düzenleyen: Moderatör:

ayrıca o arkadaşınızın eşine de durumu söyleyin bence :15:

Eğer eminseniz, arkadaşınızı da sevgilinizi de çıkarın hayatınızdan. Öyle arkadaş da sevgili de olmaz olsun. Bir defa aldatan her zaman aldatabilir. Ne için savaş vereceksiniz ki ?
Sizi hak etmeyen, başkasını, sizin en yakın arkadaşınızı, üstelik evli bir kadını, tercih eden bir adam için mi uğraşacaksınız ? :19:

şanslısınız ki evlenmeden anlamışsınız ne oldugunu. bir an önce hem sevgilinizden hem arkadaşınızdan uzaklaşın.

Hem aldatmış, hem de evli biriyle, hem de yakın arkadaşın.
Neyin, neden, kime karşı mücadelesinden bahsediyorsun sen? Arkana bile bakmadan koş.

Yahu bunu sormanız bile abes...
Nasıl güveneceksiniz, nasıl bir hayata baş koyacaksınız, olacak şey değil çıkarın atın hayatınızdan.
O adamdan ne koca olur nede baba...
Adam o kadar karaktersiz ki hemde evli bir kadınla aldatıyor, gece başka bir adamın koynuna girecek bir kadınla...
Pes doğrusu diyecek laf bulamıyorum.
Allah size evlenmeden göstermiş onun gerçek yüzünü.

Tabi kal mücadele et
Sevgilini düşman kuvvetleri zorla esir almış
O evli arkadaşın zorla esir almış sevgilini yoksa seni aldatırmı hiç, sütleri bozuk mu o kadar
Top, tüfek ne lazımsa mühimmatın tam olsun, yavrucak esir düşmüş kurtar ve kendine zimmetle
Bi daha nerden bulacaksın onun gibi hint kumaşını, onun kadar sadık adamı

En yakın arkadaşım diyorsun ve de evli diyorsun.
HAyret gerçekten.Neyin mücadelesi diye ben de sorayım:44:

bizimle dalgamı geçiyorsun. nasıl bir soru bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama ben bu soruyu sorabilen bir kadının bazı şeylere müstahak olduğunu düşündüm.

arkadaşlarrrrr durumm bu kadarrrr feci miiii ya ben çokkk aptalımmm sanırım :( 1 aydan beri bilmiyormuş gibi davranıyorum :( belki bir umut ışığı vardır diye :( ama bırakamıyorum hiç kolay değil hep kendimi suçluyorum hatalarım oldu yeterince ilgilenmedim diye :( kocasına şu an söylemeyi düşünmüyorum bir de koca öğrenirse ortam tam onlara kalır hadi beni geçtim o adama çok daha yazık :( allah karşıma hiç olmayacak şekilde çıkardı kızlarr bunun için şükrediyorum

Neyin mücadelesi pardon? aldatıyor açıkça belli o kadar senelik ilişkinize sadık kalmamayı tercih ediyor üstelik evli biriyle buda karekterini gösterir evli biriyle olmak ne demek?:30:Sizde mücadele etmelimiyim diye soruyorsunuz gerçekten zorlamı erkek arkadaşınızla birlikte olmuş yoksa gönül rızasıyla değilmi:53:

Neyin mücadelesi pardon? aldatıyor açıkça belli o kadar senelik ilişkinize sadık kalmamayı tercih ediyor üstelik evli biriyle buda karekterini gösterir evli biriyle olmak ne demek?:30:Sizde mücadele etmelimiyim diye soruyorsunuz gerçekten zorlamı erkek arkadaşınızla birlikte olmuş yoksa gönül rızasıyla değilmi:53:

off offf keşke bu kafdar kolay olsa içimde fırtınalar kopuyorrr :( ve o kızı sevgilimin yanında ben işe aldırdım kim bilir ne zamanfdan beri ben bu olayla karşı karşıyayım son 4-5 aydan beri çekilmez olmuştu ama ilşkimiz :( 1 haftada 4 kilo verdim eridim resmen hala kabullenemiyorum sanırım :(

Okuduklarıma inanamıyorum!!!
Ne demek eşine söyleyemem adama yazık ve ortalık onlara kalır?
Arkadaşım sirkelen bi kendine gel!
Bırak 2. 3. şahısları düşünmeyi. Asıl sana yazık,sana! :19:
Anan seni bi daha mı doğuracak?
Her şekilde teyit etmişsin,eminsin.
Neyin mücadelesi bu verilecek olan.
Allah aşkına bu kadar düşürmeyin kendinizi erkeklere karşı,sanki dünyada tek o var...

bizimle dalgamı geçiyorsun. nasıl bir soru bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ama ben bu soruyu sorabilen bir kadının bazı şeylere müstahak olduğunu düşündüm.

sanıırm öyle çaresizlik çok kötü :( 6 yıl emek ettim acaba son bir umut diyorum işte bu da basitlik oluyor bu noktada

Okuduklarıma inanamıyorum!!!
Ne demek eşine söyleyemem adama yazık ve ortalık onlara kalır?
Arkadaşım sirkelen bi kendine gel!
Bırak 2. 3. şahısları düşünmeyi. Asıl sana yazık,sana! :19:
Anan seni bi daha mı doğuracak?
Her şekilde teyit etmişsin,eminsin.
Neyin mücadelesi bu verilecek olan.
Allah aşkına bu kadar düşürmeyin kendinizi erkeklere karşı,sanki dünyada tek o var...

eşi o kadar iyi bir insanki söylesem yapmaz der eminim ama her şekilde ispat edebilir zaten telefon kayıtlarına bakıldığında olay çözülür ama bunu yapmaya vicdanım el vermiyor :( biraz da hırs yaptım canını acıtmadan bırakamayacağım

soruyu bize sorduğuna göre ayrılmıcaksın hatta bikaç gün sonra evli arkadaşının başına kalacak herşey adım gibi eminim bundan kadının ne aşifteliği kalacak ne .....lığı, hayırlısı olsun

Back