- 15 Nisan 2017
- 333
- 126
Merhaba herkese. 3 gün önce sevgilimle ayrıldık. İzmir’de yaşıyoruz üniversitede okuyoruz ikimizde o aynı zamanda çalışıyor. Ben 20 o 22 yaşında. Onun aile durumu biraz sıkıntılı. Babası alkolik bi adam ve görüşmüyolar annesiyle ayrı. Sevgilim annesiyle yaşıyor maddi durumları da kötü. Benim anne babam ayrı değil. Düzgün bi aileyiz ekonomik açıdan da çok iyiyiz ama asla bu benim içinde ailem içinde sorun olmadı. Çünkü sevgilim çalışıyodu çabalıyodu iyi bi yere gelebilcek kapasitedeydi kendini geliştirmişti. Ailem de ona kucak açtı iyi kalbinden. Birbirimize bağlıydık. Beni çok sahiplenmişti üstüme titrerdi ve bana olan aşkını hissederdim gözlerinde. Ama sorun şu ki kavgalarımızda çok şiddetli olurdu. Çok fevriydi her tartışmada ben siler ve her yerden engellerdi. Siniri geçince geri kaldırırdı. En son kız arkadaşlarımla tatile gittim sıcak baktı kıskanç ve kısıtlayıcı biri olmasına rağmen. Uludağ’a gittim festivale. 2 gece otelde konsere gittim. Hiçbir sorun yoktu. 3. Gece de kızlar bi konser daha gidelim dedi ben de kıramadım 5 kişi isteyince. Ona söyledim bana kızdı sormadım diye. Binbir ılımlı şekilde söz söyledim az kalırım dedim orta yolu bulalım dedim bi şebeklik yapmadığım kaldı ona rağmen beni silersin dedi gidersen.. gittiğimi söylediğimde de sildi resimlerimizi bitti deyip. Sonra gidemedim ağlamaktan bunu söylediğimde hala aynı tavır bana mekanlardan çıkmayan kız muamelesi yaptı ve senle evlenmem dedi. Beni de kızlae öyle ağlarken görünce götürdüler. Gece biri video koymuş ordan görmüş sabah beni engelledi söylemedim diye. İyi de beni silen sensin bana gittim diyecek söz bıraktın mı hayır...bana yalancı beni haketmiyosun semin için hiçbişeyden vazgeçmeye değmez gibi bi sürü şeh söyledi ve beni her yerden engelledi. sonuç köpek gibi pişman saçma sebepten dolayı terkettiği için çok acı çekiyo bende öyle ama gururundan bişey yapmıyo sadece mutsuzum seni seviyorum ama biz yapamayız affedemiyorum diyo...çok dengesiz tavırlar sergiliyo ayrılıp dövme yaptırmış çıkma tarihimizi ama beni de suçluyo hala. Bensiz yapamadığını da söylüyo ama... olayları ailemde biliyo çünkü telaşlandım bana tam dönüş günü otobüse bincekken askerliğe geri dönücem izmirden gidicem deyince abimi aradım yapmasın diye beni engellemişti çünkü. 6 saat nasıl kendimi tuttuğumu size anlatamam. Abime de size her şeyi doğru anlatmış mı falan demiş bi de ailemle de arası bozuldu kabul etmiyolar şimdi. Kafam çok kötü sizce bu ilişki devam ederse sağlıklı bi ilişki olur mu?...