daha çnceden aynı iş yerinde sevgilim oldu ve olmuyor . ayrılınca ya da sürekli beraber olmak ilişkiyi başka yerlere gömtürüyor gibi hissediyorumOnun isteme sebepleri neler? Çok kıskançta göz önünde olmanızı mı istiyor?
direkt net şekilde söyleyin neye inanıyorsanız.
Bizim okulda karı - koca çalışan 2 çift var ve hiçbir sorun yaşamıyorlar .Sevgilimle yeni ve güzel giden bir ilişkimiz var ama sevgilim benim olduğum iş yerinde çalışmak istiyor. Bu durumdan çok rahatsızım.İş yerinde sevgili olmak ilişkiye zarar olur diye düşünüyorum. Bunu ona da söyledim ama sorun olmayacağını söyledi. Aynı yerde çalışmak sürekli beraber olmak sürekli birbirini görmek ilişkininn o heyacanını sevgisini alır mı diye korkuyorum. Onu çok seviyorum ama ilişkimize zarar gelmesin istemiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? farklı departmanlardayız bu arada.
Doğru söylüyorsunuz kesinlikle kabul etmeyindaha çnceden aynı iş yerinde sevgilim oldu ve olmuyor . ayrılınca ya da sürekli beraber olmak ilişkiyi başka yerlere gömtürüyor gibi hissediyorum
Bu devirde iş bulmak kolay değil eger sevgiliniz iş yerinizde işe alındıysa elbette çalışsın parasını kazansın.Sevgilimle yeni ve güzel giden bir ilişkimiz var ama sevgilim benim olduğum iş yerinde çalışmak istiyor. Bu durumdan çok rahatsızım.İş yerinde sevgili olmak ilişkiye zarar olur diye düşünüyorum. Bunu ona da söyledim ama sorun olmayacağını söyledi. Aynı yerde çalışmak sürekli beraber olmak sürekli birbirini görmek ilişkininn o heyacanını sevgisini alır mı diye korkuyorum. Onu çok seviyorum ama ilişkimize zarar gelmesin istemiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? farklı departmanlardayız bu arada.
aynı iş yerinde görev yapıyorduk eski eşimle. bizde büyük problemler oluyordu. şöyle ki ben onun üstü oldugum için onun yapması gereken işleri söylediğim zaman yapmıyordu. diğer arkadaşlar bunun farkına varıyorlardı sürekli bir problem çıkıyordu. benimde üstlerim onunla anlaşamadıklarını bütün sorunlarını bana yansıtıyorlardı.. ben arada kalıyordum....Sevgilimle yeni ve güzel giden bir ilişkimiz var ama sevgilim benim olduğum iş yerinde çalışmak istiyor. Bu durumdan çok rahatsızım.İş yerinde sevgili olmak ilişkiye zarar olur diye düşünüyorum. Bunu ona da söyledim ama sorun olmayacağını söyledi. Aynı yerde çalışmak sürekli beraber olmak sürekli birbirini görmek ilişkininn o heyacanını sevgisini alır mı diye korkuyorum. Onu çok seviyorum ama ilişkimize zarar gelmesin istemiyorum. Ben mi yanlış düşünüyorum. Yardımcı olabilir misiniz? farklı departmanlardayız bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?