• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle anlasmazlıklarımız

35-40 yaşında kadınlara buruşuk diyenler hep onlardan daha yaşlıların koynuna giriyor hiç şaşmıyor. Bknz: konu sahibi, mermad vs. Buruşuk dedikleri kadınların kocaları/sevgilileri bunların beraber olduğu adamlardan daha çıtır.
Erkek deliliği hep kaybettiriyor, hiç şaşmıyor bu.

Kürtaj parasını bile naptı etti sana ödetti. Parasını yiyemiyodun şimdi seks de yok. Ne faydasını gördün gençliğinin? O da bu kart dayıya ucuza meze oldu gitti. Bildiğiniz gibi olsa devam eder miydim diyon bi de. Bilmediğimiz ne vardı ki?

Çok emin ya hatta demişti ki ben ayrılsam daha iyisini bulurum onun bulacağı 40 yaşında buruşuk teyzeler diye. Manipüle değilse de adamın işine geliyor konu sahibinin böyle düşünmesi.
Valla böyle genç kadın düşkünü erkekler öyle kolay vazgeçmiyorlar bu işten. Ben diyeyim bu herif ayrılır gene böyle gencecik birini bulur. Ama konu sahibi oturur ağlar kendine gelemez uzun süre belli. O yüzden kırk yaşında buruşuk teyzeye gider diye kendini kandırmasın boşuna.😅 Ha kırk yaşında buruşuk teyze olmak bu kadar kötü bir şey ise bilmem neresinin kılları ağarmış kırk yaşındaki heriften ayrılmak niye bu kadar zormuş orası da muamma.😅

Valla böyle genç kadın düşkünü erkekler öyle kolay vazgeçmiyorlar bu işten. Ben diyeyim bu herif ayrılır gene böyle gencecik birini bulur. Ama konu sahibi oturur ağlar kendine gelemez uzun süre belli. O yüzden kırk yaşında buruşuk teyzeye gider diye kendini kandırmasın boşuna.😅 Ha kırk yaşında buruşuk teyze olmak bu kadar kötü bir şey ise bilmem neresinin kılları ağarmış kırk yaşındaki heriften ayrılmak niye bu kadar zormuş orası da muamma.😅
Neler yaşattı herif buna, nasıl bi tadı varsa bırakamadı. Sağlam takıntı yapar adam bunu bırakırsa.

Ben eski konularına hakim değilim pek bakayım bi. Ama kendine çok yazık ediyor belli konu sahibi.
Aynı eve çıkıp yazığa tur bindirmiş bi de. Adam sıkılmış her akşam aynı yüzü görmekten, iki muhabbet edek yok oflayıp pufluyo.

35-40 yaşında kadınlara buruşuk diyenler hep onlardan daha yaşlıların koynuna giriyor hiç şaşmıyor. Bknz: konu sahibi, mermad vs. Buruşuk dedikleri kadınların kocaları/sevgilileri bunların beraber olduğu adamlardan daha çıtır.
Ben 40 yaşındaki kadınlara buruşuk diyip 40+ yaşındaki adamların koynuna giren genç kadınları asla normal görmüyorum. Birlikte olma bahaneleri, kullandıkları cümleler hep aynı. Sanki hepsi aynı üretim.

Back
X