Konu içeriği farklı da olabilirdi bence burada asıl önemli olan şey haksızlığını kabul etmemesi ve onun onayladığı şeyin kesinlikle karşı taraftanda onay görmesi gerektiğine inanması.Arkadaşlar, saçma bir şey mi yaptım ?
Erkek arkadaşımla bugün işe başladık. 8 aydır birlikteyiz. O farklı yerde çalışıyor ben farklı yerde. Bugün hesabıma 15.000 tl atmış, ne hediye alacağımı bilemedim sen kendine seçersin diye.
İkimiz de zengin değiliz. Belki Allahtan ne istiyorsun diyenler de çıkacak ama kendimi kötü hissettim çünkü ince düşünüp bir çiçek yollaması bile daha değerliydi, direkt parasını atıp kendine bir şeyler al diyince kötü hissettim istemeden. Teşekkür ederim aşkım ama parayı kabul edemem sana geri yolluyorum dedim ve yolladım. Telefonu suratıma kapattı birden ve sana çok sinirlendim saçma sapan şeyler yapıyorsun, sana atma dedim hatanı kabul et gibi sert konuştu. Mesela çok sevdiğim parfümü alabilirdi ama birden uğraşmayıp para atması hoşuma gitmedi ki ikimiz de zengin değiliz dediğim gibi. Anlıyorum iyi bir şey yapmaya çalıştı ama cidden kötü hissettim, ince düşünüp hediye alabilirdi direkt. Şu anda kendimi açıklamaya çalıştığım mesajlara cevap vermiyor. Saçma bir şey mi yaptım sizce ? Sevgiliniz size para yolladığında kabul ediyor musunuz ?
Bence de öyle ya abarttım mı diyodum ama bence abartmadım yaptığı ayıptı. Karısı değilim sonuçta para atacağına hediye alabilirdi çok da mutlu olurdum. ama şimdi tekrar mesaj attı ben sana atma demiştim sen beni hiç dinlemediğin için sinirleniyorum parayı da tekrar yollayacakmış
ben etmezdim. hediye olabilir, yemek olabilir. hatta ciddi degilsen pahali hediyeleri de kabul etmezdimArkadaşlar, saçma bir şey mi yaptım ?
Erkek arkadaşımla bugün işe başladık. 8 aydır birlikteyiz. O farklı yerde çalışıyor ben farklı yerde. Bugün hesabıma 15.000 tl atmış, ne hediye alacağımı bilemedim sen kendine seçersin diye.
İkimiz de zengin değiliz. Belki Allahtan ne istiyorsun diyenler de çıkacak ama kendimi kötü hissettim çünkü ince düşünüp bir çiçek yollaması bile daha değerliydi, direkt parasını atıp kendine bir şeyler al diyince kötü hissettim istemeden. Teşekkür ederim aşkım ama parayı kabul edemem sana geri yolluyorum dedim ve yolladım. Telefonu suratıma kapattı birden ve sana çok sinirlendim saçma sapan şeyler yapıyorsun, sana atma dedim hatanı kabul et gibi sert konuştu. Mesela çok sevdiğim parfümü alabilirdi ama birden uğraşmayıp para atması hoşuma gitmedi ki ikimiz de zengin değiliz dediğim gibi. Anlıyorum iyi bir şey yapmaya çalıştı ama cidden kötü hissettim, ince düşünüp hediye alabilirdi direkt. Şu anda kendimi açıklamaya çalıştığım mesajlara cevap vermiyor. Saçma bir şey mi yaptım sizce ? Sevgiliniz size para yolladığında kabul ediyor musunuz ?
Terbiyesizlik
sevgili iken para alışverişi olacak kadar güven ve samimiyet varsa hediye olarak niye sorun çıktı. 15 bin harcamak istiyorsa bir kuyumcuya gitmesi yeterli idiPara alışverişi olmuş olabilir bence bunda bir sorun yok.
Olay aşırı itici zengin olsanız ne çıkar yine itici. Gidip 2-3 bin lira harcayıp hediye alsa daha makbuldü. Uğraşmak vakit harcamak çaba göstermek istememiş sizin için. Bana kendimi aşırı değersiz hissettirirdi.
sevgili iken para alışverişi olacak kadar güven ve samimiyet varsa hediye olarak niye sorun çıktı. 15 bin harcamak istiyorsa bir kuyumcuya gitmesi yeterli idiaman aman yüksek bir meblağ değil aslında
İlişki başında ise bu tavır hiç hoş değil.
Ama ilişki başında niye iban olur ona da anlam veremedim
Uzak mesafede yaşıyoruz. İban da bir iki kere para alışverişi yapmıştık o nedenle birbirimizde ibanımız var.sevgili iken para alışverişi olacak kadar güven ve samimiyet varsa hediye olarak niye sorun çıktı. 15 bin harcamak istiyorsa bir kuyumcuya gitmesi yeterli idiaman aman yüksek bir meblağ değil aslında
İlişki başında ise bu tavır hiç hoş değil.
Ama ilişki başında niye iban olur ona da anlam veremedim
Aynen öyle sadaka verir gibi, 5 liralık anahtarlık alsa bundan iyiydi%1000
INanilmaz terbiyesizce ve dangalakca bir davranis.
Ben sizi haklı buldum 40 yıllık evli çift gibi davranmış .Kaba bir hareket bence niyet iyi olsada tavır yanlış.Cicek alıp gönderse dünyalara değerdi.Arkadaşlar, saçma bir şey mi yaptım ?
asla boyle bir sey olamaz bile. ne munasebet kim bana para verecek de ben de ac gibi kabul edecegim? sacmalik bence. evlenmeden para hibesi olamaz benim lugatimda. ortak ev icin/ tatil icin payima düşen rakama yardimci olur falan o baska. ya da benim almamin uygun düştüğü bir seyi kendi alabilir - sorun etmem. ama ayan beyan para gönderemez. kara para mi akliyozSevgiliniz size para yolladığında kabul ediyor musunuz ?
Affetme bunu hatasını anlayana kadar süründür arayıp sorma mesaj da atma bırak peşinden koşsun salak. Bir de ne hediye alacağımı bilemedim ne demek ya insan sevdiği kadının neyden hoşlandığını bilmez mi haydi bilmiyor diyelim bir çiçek alamamış mıArkadaşlar, saçma bir şey mi yaptım ?
Abartan adam burada insan gibi konuşmayı beceremeyip çocuk gibi triplere girenÇok abartılacak bir şey yok. O da kendince jest yapmış. Hediye çeki gibi. Ama insan genede daha özel şeyler düşünülmüş olmak istiyor sana da hak veriyorum.Abartmayin iki tarafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?