Sevgilimin yolladığı parayı kabul etmeyince kavga ettik, haklı mıyım

Abartan adam burada insan gibi konuşmayı beceremeyip çocuk gibi triplere giren
ya dediğine göre benim istediğim gibi harcamamı istemiş, bu onu mutlu edermiş ama ben hep onun dediği şeylerin tersini yapıyormuşum parayı geri yollayacağım dediğimde yollama demişti ona rağmen yolladığım için saçma sapan atarlanmış. Böyle tepki vermese buraya başlık bile açmazdım. Niyeti iyi olsa bile ne münasebet dedirtti.

Bazı erkek tipleri böyle,durumu kısıtlı olduğu halde efelik yapmaya çalışır..cebinde parası olmasın ama havası olsun şeklinde

Yani parayı geri yollamasaydın da sadece hoşuna gitmediğini kendisi düşünüp bir hediye alsa daha mutlu olacağını söyleseydin daha iyi olurdu sanki parayı geri yollamak da abartı geldi açıkçası sevgilin sonuçta ama olan olmuş artık adam da abartmış oturup insan gibi konuşabilirdi trip atmak yerine seninle konuşmuyorsa bir daha arama mesaj atma dönerse ne ala oturur konuşursunuz güzelce, tatlıya bağlarsınız konuyu ama dönmezse de yapacak birşey yok ayrılırsın bu o zaman adam bir halta yaramaz demektir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…