Sevgilimin yazışmaları (yardım edin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 ay önce bu konuşmalar geçmiş şu an çok ciddi konuşuyorlar demissiniz. Bu da bana garip geldi. 2 ay öncesinde uyarmış miydiniz bu konuyla ilgili yoksa birden bire mi o samimiyet Bitmiş? Bu olayı takibe alın. Inşallah üzülmezsiniz. Kadın hisseder evet ama her zaman değil.

Hmmm kız sevgilinden hoşlanıyor bariz belli maalesef ve elde etmeye de çalışıyor gibi. Ama daha üzücü durum sevgilin de onun ilgisinden hoşlanıyor sanıyorum Yani böyle bir durumda ne yapılır ki bilmiyorum . Aklı karışabilen bir erkek var çünkü karşıda.
Önemli olan erkek arkadaşının sağlam durması. Dışarıdan bu tarz tehditler her zaman gelebilir maalesef

Öncelikle teşekkür ederim ilginize. 8 yıldır birlikteyiz... Anneme de danıştım arkadaşıma da. Hepsi iyi niyetli seninki biraz saf öyle düşünmemiştir diyor. Kötü çocuk değil öyle olsa ailesini alıp gelmezdi diyorlar. Ama biraz hayır diyemeyen biri sanırım... ve ben çok kırgınım ne kadar fazla belli etmesem de

Aldım evet birdaha bu tarz bir şey göreyim beni kaybedersin dedim. Öyle bir tavır aldın ki seni aldatmışım gibi hissettiriyorsun bana yapma diyor.. Peki sizce ayrılmalı mıydım
Şuan için ayrılacak bişey yok bence ama süründürün biraz güvenmediğinizi hissettirin. Yeniden kendini ispatlamaya çalışmalı ve sizi kaybetmekten korkmalı. Şimdi yutarsanız ilerde aldatmaya da cesaret eder.

Kusura bakmayın ben öyle kızları savunmayacgım tabiki ama böyle kızlrdan her yerde var önemli olan sizinkinin böyle kızşara nasış davrandığı. Normal bir etkek bebeğim lafımdan sonra uyarması gerekti sesine aşık olma olayımda tepki göstermesi gerekirdi. Sizinkinin ilgi hoşuna gidiyor bundan eminiz.
Ayrıca siz bbu adama güvenmiyorsunuz. Güvenseniz içininiz içinizi yemez. Kizın biri yavsadığında o ne yapmasını bilir kıza tavır koyar diyebilmeniz lazımdı. Üzgünüm ama sizinki de sağlam pabuç değil bana göre.

Teşekkürler yorumunuza. Ben sevgilim işe girdiğinden beri bu kızdan hoşlanmadığımı söyledim. Hemde hiç tanımadan... Çünkü bağıra bağıra konuşan gülen bir tip. Hep sesi gelirdi telefondan. Nefret ediyorum böyle tiplerden bununla gidip gelme dikkat et demiştim ama çok da üstünde durmuyordum. Bu mesaj olayından sonra dırdırdır kafasının etini yiyorum

İyi siz elinizden gelen her şeyi yapmışsınız. Artık çocuk da anlamıştır bence. Siz ona karşı tavrınızı net bir şekilde koymuşsunuz. Bu kızlar her zaman var. Kafaya takmayın daha kafaya takılacak çok şey var. Bunlar çoğu ilişkide oluyor.

ben de esim de rahatızdır, yani öyle kıskanc bir yapımız yoktur.. samimi arkadaslarımıza fıstık naber fln der mesela.. ama sizin erkek arkadaşınız ile arkadası arasındaki yazismalar cok uç noktada sanki.. nikah fln, sizin yerinizde kim olsa bozulur, aynı tepkiyi verirdi..
baska bir erkek ile sizin aranızda böyle bir konuşma gecse o ne derdi? bunu bir düsünün, sakince konusun ben bir erkekle bötle samimi olsam hosuna gider miydi diye, hosuma gitmiyor deyin..
kıza mesaj atmayın,sevdiginiz icin konduramıyorsunuz ama is sizin sevgilinizde bitiyor, onunla bu sekilde konuşması hosuna gidiyor sanki..
uzun yıllardır da berabermissiniz, ama iyi düsünün tasının, güven cok önemli..

erkek cizgisini korumadığı müddetce bu tarz ilgi o...larının ağına düşmeye daima mahkumdur. O kim ki seviyesiz seviyesiz konuşacak erkek arkadaşınıza? ve sevgiliniz de sessiz kalacak? hele "utanmasam öpücük atardım" mesajı kabul edilemez bence. aralarında bariz bir flörtleşme var ve sevginiz de halinden gayet memnun bence

Böyle kızlar var doğru ama inanın izin vermeyen adama yapamıyorlar. Siz kabul etmiyorsunuz ama sevgiliniz kızın ona yürüdüğünün farkında ve ufak ufak karşılık vermeye başlamış.
Aynen öyle. Bu hateketler her adama yapılmaz. Bi laf koyar adam kalır kızlar öylece.

O zamanlarda ben bu mesajları bilmeden başının etini yiyordum hep uyarıyordum. Nedense içime öyle bir şey girmişti. Sürekli kavga ediyorduk birlikte döndükleri için. Bıktım bu kızdan yeter artık güven bana diyordu... Acaba ben mi biraz ittim onun ilgisine?

Bence dirdir bas eti yemen,erkek cinsini kaciran bir sey yeteri kadar sevglnze dirdir yapmissinizdir diye umuyorm haketmis fazlasiyla ama simdi sira o yilisikta bence. Eger sevglnzn ofisine gitme imkaniniz varsa gidin,gayet dost calnlisi gorunumunuzle o yilisik kizla konusun. " Sen neden herkesle boyle konusuyorsun bebegim? Bunun bir cikari var mi bana tuhaf geliyor da hahahhahah . Varsa bir kazanci ben de sana bakis acimi degistireyim keza benm acimdan evlenecgm es adayima bibigiimm tarzi konusmalar yapan birisi farkli dusunduruyor anlarsin ya hahahhah" tarzi anlayacgi dilden hafifce isirarak konus. Telefnla msjla olcak is degil. Onla gerekeni konustktan snra da net bir seklde sevglnze agzinin payini verin,en ufak bir suphemde muhtemel sevgilin o yilisik olur ona gore diye. Sert durun,ödün vermeyin. Karsi cins ve yilisik kadinlar genelde yuz verip astar isterler
Sinir oluyorm boyle insanlara,agzni burnunu yumasim geliyor vallahi

Beni de en çok bu mesaj irrite etti. Sevgilim bunu demiş diğer çocukta gülücük atmış. Bariz şakalaşıyorlar ama beni anlamadığım şu: erkek arkadaşımı ben hep ciddi bilirdim. Çok laubali değildir neden böyle oldu içim içimi yiyor

Ya evet o da olabilir biliyomusun. Erkeklerde böyle aptalca bişi var çünkü . Dikkatini oraya çekmiş oluyorsun. Böylece dur bakim bu kızda ne varmış ya diye akıllarına düşebiliyor. Kızda zaten istiyorsa işine gelip daha çok yüz bulmuş olabilir.

Çok haklısınız.... NE dicegimi bilmiyorum öyle bir bataklık ki. Ayrı şehirlerdeyiz ofisine bir kere gittim. Ortamına tekrar girersem tabii ki konuşurum.. Erkek arkadaşıma dedim ki şu beni muhattap edecegin insanlara bak bir benim kaliteme bak bir o cıvığa bak yazık dedim. Sen kendini neden onunla bir tutuyorsun diyor....

Dediğiniz tüm cümlelerin aynısını söyledim ona. Sen benim uyarmadığımı mı sanıyorsun. O kızın huyu bu diyor. Ama artık yapmıyor diyor. Hakikakten de 2 aydır cıvık mesaj yok. Ama yine de içim rahat değil erkek arkadaşımın attığı mesajdan dolayı

ARkadaşlar sizler bu mesaja şaşırma ifadesi filan bıraktıkça ben daha da kahroluyorum. Acaba ayrılmalı mıydım diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…