How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

sevgilimin yalani

sevgilime sordum o erkek çalışana sordun mu ona da öyle davranıyormuş diye. henüz sormamış ama sorucam dedi. hala seni seviyorumlarına karşılık vermiyorum belki bezecek bundan dolayı ama hala affedemiyorum onu hala soğuğum. kendi hayatıma odaklanmaya karar verdim.

Canım olay kötüye gidebilir önce bunu bi söyliyeyim.Kız hem çekiciymiş hem de evli olmasına rağmen sevgilinle rahatça muhabbet edebiliyor.Sevgiline bu konuyu açmadıysan sakın açma daha da dikkatini çeker o zaman kız.Ve sen kötü olursun.En doğrusu sevgilinin o iş yerinden çıkması olabilir.Böyle bir durum varsa işten ayrılsın

Canım olay kötüye gidebilir önce bunu bi söyliyeyim.Kız hem çekiciymiş hem de evli olmasına rağmen sevgilinle rahatça muhabbet edebiliyor.Sevgiline bu konuyu açmadıysan sakın açma daha da dikkatini çeker o zaman kız.Ve sen kötü olursun.En doğrusu sevgilinin o iş yerinden çıkması olabilir.Böyle bir durum varsa işten ayrılsın

konuyu actm bile basta arkadasi oldugunu soyledi ve kabul etmedi daha sonra ben anlattikca hak vermeye basladi gozu acildi biraz yani. evli olmasindan dolayi yanlis anlamadigini davranislarinin soylemisti. isten cikma konusunda o da bu teklifte bulundu bana "istersen yarin gider istifa ederim" dedi. ama o calistigi konuma gelmek icin cok caba sarf etti bi tane şırfınti yuzunden emeklerini hice saymayi istemem. ayrica ortamdan butun bayanlari soyutlayamam askeriyede degil sonucta boyle insanlarla basa cikmayi ogrenmesi gerekli diye dusunuyorum. eger ogrenemezse ve bu konularda surekli rahatsiz olmaya devam edersem gelecegimizin de olabilecegini sanmiyorum. o yuzden esas bundan sonra ne kadar dikkatli olucak hala yalan soylicek mi beni bi kiz ugruna uzucek mi buna bakicagim.

konuyu actm bile basta arkadasi oldugunu soyledi ve kabul etmedi daha sonra ben anlattikca hak vermeye basladi gozu acildi biraz yani. evli olmasindan dolayi yanlis anlamadigini davranislarinin soylemisti. isten cikma konusunda o da bu teklifte bulundu bana "istersen yarin gider istifa ederim" dedi. ama o calistigi konuma gelmek icin cok caba sarf etti bi tane şırfınti yuzunden emeklerini hice saymayi istemem. ayrica ortamdan butun bayanlari soyutlayamam askeriyede degil sonucta boyle insanlarla basa cikmayi ogrenmesi gerekli diye dusunuyorum. eger ogrenemezse ve bu konularda surekli rahatsiz olmaya devam edersem gelecegimizin de olabilecegini sanmiyorum. o yuzden esas bundan sonra ne kadar dikkatli olucak hala yalan soylicek mi beni bi kiz ugruna uzucek mi buna bakicagim.

Umarım her şey istediğin gibi olur.Konuyu okudum şimdi baştan sona kadar.Olaydaki kadın en tehlikeli kadın tipi.Ve böyle kadınlar sinsi sinsi girmeye çalışırlar erkeğin aklına,gözleri asla elindekilerle doymaz.Umarım sevgilinin gözünü açarsın.Zaten ben senin sevgilinin bu kıza karşı duygusal hisler besliyeceğini,seni hiçe saycağını sanmıyorum ama aklını karıştırabilir.Yine de senin olgunluğuna,soğukkanlılığına hayran kaldım.Kaç gün susup beklemişsin.Sabır küpü diilsin tabi ki eninde sonunda patlıyacaktın.Ben olsam saniyesinde gidip kızı da sevgilimi de öldürmüştüm herhalde:27:

canım, zaten yeterince bu konu laçkalaştı.kız sevgilinin gözünde yeterince dikkat çekti.özellikle bu kıza karşı belki daha dikkatli olucaktır, ki öyle düşünüyorum.istifa konusuna gelince istifa edince ne olacak ki sanki, erkek beyni işte. istifa ettim konuyu kökünden çözdüm dicek güya. sana da söyleyecek, seni şüpheye düşürecek bişey kalmadı dicek. işten ayrılmasına sakın izin verme. buna gerek olmadığını ona söyle.ve bunu istemediğini, sadece çevresel faktörelere karşı(o kız vb. gibi)kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyle ve de hissettir. bu konu takıntı haline getirme dicem ama getirmişsin.ben de böyleyim. içim soğumaz affetmez bir türlü.hazmedemem onun bu şekilde izin vermesini. yani şunu küçük beyinleri almıyo, bu eğilimlerde bulunmayacaklarını bizi inandırsalar, bu raddeye gelmez bu iş, ve ispat etme ayaklarına yatmazlar.

Umarım her şey istediğin gibi olur.Konuyu okudum şimdi baştan sona kadar.Olaydaki kadın en tehlikeli kadın tipi.Ve böyle kadınlar sinsi sinsi girmeye çalışırlar erkeğin aklına,gözleri asla elindekilerle doymaz.Umarım sevgilinin gözünü açarsın.Zaten ben senin sevgilinin bu kıza karşı duygusal hisler besliyeceğini,seni hiçe saycağını sanmıyorum ama aklını karıştırabilir.Yine de senin olgunluğuna,soğukkanlılığına hayran kaldım.Kaç gün susup beklemişsin.Sabır küpü diilsin tabi ki eninde sonunda patlıyacaktın.Ben olsam saniyesinde gidip kızı da sevgilimi de öldürmüştüm herhalde:27:

evet farkındayım var böyle kadınlar, bence özgüven yoksunu kadınlar oluyor bunlar ya da belki de dışarıdan görülen seven bi kocası var hiç belli olmaz belki adamın yaptığı yanlış bişeyler vardır onun hıncını alıyordur. zaten bi insan hakkında etraftaki herkes çok iyi diyorsa asıl öylelerinden korkacaksın. sevgilimin beni fiziksel olarak aldatacağını sanmıyorum öyle bir adam değil onun aklına girmeden böyle bişey olmaz beni sevdiğini hissediyorum ama bu olay da resmen mide bulandırıcı. evli sıfatının altında evli bir bayana yakışmayacak hareketler var bi kere en iğrenci bu. sen madem evlisin böyle felsefik laflarla dolu mesajları hemen her gün başka bir erkeğe atmayı nasıl arkadaş ilişkisinden sayabilirsin ki? bence kocasının ruhu duymuyor belki de kocasını böyle elde tutuyor herkese yamaşıyor sonra insanlar onla ilgili olunca adam da ne güzel karımı herkes çok seviyor diye düşünüyordur allah bilir. valla olgun muydum? hiç kendimi olgun olarak görmemişimdir tam tersi sevgilim hep çocukça davrandığımı söyler :) böyle şüphelenilen bişeyler varsa önce kesin kanıt bulmayı tercih ediyorum ama, eski sevgilimin beni aldattığını bulmuştum bu şekilde en güzeli sabırlı olup mantıksal bakmak ama içgüdü de çok önemli. mesela bana ne oldu sence o gün dedi. ben de dedim ki "kesin bu kız yüzünden başına bi iş açıldı üstlerinden azar yedin sonra bana anlatamadın kızacağım neden öyle yaptın diye. kız da senin tarafından kollandığı için "sen çok iyisin" bıdı bıdı mesajı attı sana sonra da dertleştiniz gecenin köründe" dedim ve dediğim doğru çıktı gerçekten de. biraz korkutucu oluyor bu kadar herşeyi tahmin edebilmem karşı taraf için ama yaklaşık 1 aydır tahmin ediyordum ve sürekli benim 6. hissim kuvvetlidir diyordum o da dalga geçiyordu benle :)

canım, zaten yeterince bu konu laçkalaştı.kız sevgilinin gözünde yeterince dikkat çekti.özellikle bu kıza karşı belki daha dikkatli olucaktır, ki öyle düşünüyorum.istifa konusuna gelince istifa edince ne olacak ki sanki, erkek beyni işte. istifa ettim konuyu kökünden çözdüm dicek güya. sana da söyleyecek, seni şüpheye düşürecek bişey kalmadı dicek. işten ayrılmasına sakın izin verme. buna gerek olmadığını ona söyle.ve bunu istemediğini, sadece çevresel faktörelere karşı(o kız vb. gibi)kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyle ve de hissettir. bu konu takıntı haline getirme dicem ama getirmişsin.ben de böyleyim. içim soğumaz affetmez bir türlü.hazmedemem onun bu şekilde izin vermesini. yani şunu küçük beyinleri almıyo, bu eğilimlerde bulunmayacaklarını bizi inandırsalar, bu raddeye gelmez bu iş, ve ispat etme ayaklarına yatmazlar.

yok asla istifasına izin vermem. hem o sınavı kazanana kadar hem de bu kıdeme gelene kadar çok çok emek verdi 24 saat yemek yemediği aylarca görüşemediğimiz oldu, o ayrı ben ayrı yıprandım tam üst kıdeme gelmiş artık rahatlamaya başlayacakken bi şırfıntı yüzünden istifasına ben izin vermem. evet ona göre aşkını kanıtlayacak şey bu istifa :)) komik :)) dediklerini aynen dedim ve hissettiriyorum. takıntılı olmamam mümkün değil zaten yapısal olarak öyleyim bir de zamanında benim ondan öncesini bile ıncık cıncık soruşturup benden hesap sormuştu yani ve ben onlara bile hiç terslenmeyip onu inandırana kadar çok uğraşmış ve yıpranmıştım. halbuki "bunlar senden öncesi konuşmak istemiyorum" da diyebilirdim ki bu benim hakkımdı. dolayısıyla ben de çıkarken bunu sorgulama hakkını buluyorum kendimde. biz 4,5 senedir çıkıyoruz okulum bitmiş olsaydı daha önceden evlenmiş olurduk belki de o zaman bu geceleri gelen mesajları normal mi karşılardım? asla. sırf evli değiliz ve daha az birlikte vakit geçiriyoruz diye bu konuda yumuşak bakamam. arkadaş muhabbeti dediğin geyik olur kısa olur mesajları bile kısa kısa direk şu şu diye olur. benim tüm erkek ve kızlarla mesajlaşmalarım şu şekilde bikaç kız dostum hariç. sevgilim kişiliğe çok önem verir sanıyorum ki bu kız kendini çok anlayışlı göstererek onun takdirini kazanmış ancak ben benim erkek arkadaşlarımın kız hakkında arkasından basit kız şeklinde konuşmalarını söyleyince şaşırdı ve değeri düştü gözünde hissettim onu. yani oh basit kızmış da ne güzel üstüne düşeyim tipinde bir erkek değildir tam tersi ne kadar olgun bu işlerde bezi olmayan çalışkan ayakları üstünde duran bayanları beğenir bikaç bayan hocası vardı aynen bu şekilde onları ne kadar takdir ettiğini anlatır dururdu. ben kızın gerçekten kişilikli, güzel, anlayışlı olmasından korkmuştum açıkçası. ama sevgilime olan davranışlarından bile öyle olmadığı anlaşılıyor bu yüzden içim rahat. ha şunu da demeden geçemeyeceğim belki kızın aurası çok fazla çok çekici bir kız. auramı çekiciliğimi bilemem ama ondan güzel olduğuma eminim dışarıdan da bunun böyle göründüğüne eminim içim bi açıdan da ondan rahat. gerçi erkekler eşlerinden daha çirkinlerle aldatırlarmış ya karılarını o yüzden bu konuda çok emin olmam da pek bişi değiştirmez sanırım :)

kafayı yemek üzereyim!!!
şuan sevgilim o kızla nöbetçi
ve o erkek arkadaşına sormuş ona da öyle mesajlar atıyormuş, hatta sadece ikisi çıkıp içmeye gidiyorlarmış birlikte. ve bu adamın 2-3 aylık ikizleri var. karısı evde çocuklara bakıyor, bu da başka bi kızla içmeye mi çıkıyor yani!!!! sanırım sevgilim yalan söylüyor buna hangi kadın izin verir arkadaşlar bişey söyleyin kafayı yicem. güya karısının da haberi varmış. ne yapıcam ben ya... telefonu suratına kapattım çok sinirliyim.

çok kötü kavga ettik telefonda, aylardır benim ondan ayrılmak istediğimi düşünüyormuş, hatta o kıza bile benle ilgili danışmış (ne danıştığını söylemedi)
bu durumun onun ilgisizliğinden kaynaklandığını söyledim.
bir de yaptıkları için özür diliyor ama benim güvenmemek için yer aradığımı söyledi.
bir de seni seviyorumlarına cevap vermediğim için bozulmuş.
yarın yüzyüze konuşucaz ama içim çok kötü oldu ağlayamıyorum bile.
sizce benden ayrılmak mı istiyor?

ne danıştığını sordum. benim neden benim soğuk olduğumu sormuş, bu erkekler tam kaz kafalı sora sora sorduğu kişiye bak.
neyse ben de açtım ağzımı yumdum gözümü 1 senedir problemliydik zaten eteğimdeki tüm taşları döktüm.
hepsinde bana hak verdi ve tatlıya bağlandı özür diledi değişeceğine söz verdi.
bu erkek çalışanıyla o kızın buluşması açısından sevgilimin doğru söylediğine inanmadığım için pazar günü evlerine bebek ziyaretine gideceğiz.
o sırada sormayı düşünüyorum ama ya bu erkek çalışan gerçekten buluşuyor da karısına söylemiyorsa? lohusa kadın zaten burda okuduğumuz hikayelere dönmesin diye düşünmekteyim.
valla burası da günlüğüm gibi oldu kendim yazıp kendim okuyorum neyse :)

ne danıştığını sordum. Benim neden benim soğuk olduğumu sormuş, bu erkekler tam kaz kafalı sora sora sorduğu kişiye bak.
Neyse ben de açtım ağzımı yumdum gözümü 1 senedir problemliydik zaten eteğimdeki tüm taşları döktüm.
Hepsinde bana hak verdi ve tatlıya bağlandı özür diledi değişeceğine söz verdi.
Bu erkek çalışanıyla o kızın buluşması açısından sevgilimin doğru söylediğine inanmadığım için pazar günü evlerine bebek ziyaretine gideceğiz.
O sırada sormayı düşünüyorum ama ya bu erkek çalışan gerçekten buluşuyor da karısına söylemiyorsa? Lohusa kadın zaten burda okuduğumuz hikayelere dönmesin diye düşünmekteyim.
Valla burası da günlüğüm gibi oldu kendim yazıp kendim okuyorum neyse :)

gittin mi canım ziyarete?

gittin mi canım ziyarete?

evet gittim canim:)
herseyi konustuk yaklasik 1 yildir aklimda olan herseyi konustuk.
bu kizla is disinda hicbirsey konusmayacagini soyledi ve inaniyorum ona.
aldatma olarak asla dusunmedim zaten belki safligindan belki ilginin hosuna gitmesinden bu olanlara izin verdi bilmiyorum
ama bundan sonra cok cok dikkat edicegini soyledi.
beni kaybetmekten cok korktugunu o yuzden bi kiz fikri almak icin ona danistigini soyledi ama yanlis oldugunu anladi bence.
bu ayki dokumune baktim bu arada 30 ekimde attigi mesaj sabah toplanti saatine denk geliyor işle ilgilidir yani. onun disinda kizin mesaj attigi gun gercekten cevap vermemis en son. cabaliyor ve bunu gorebiliyorum benin icin de onemli olan o. sevgisini hissedemiyordum uzun zamandir tekrar hissetmeye basladim. ve bazi kizdigim davranislarini su son 2-3 gundur degistirmis durumda. belki zor geliyor ona ama benim icin onemli tabi bakalim tatliya baglandik umarim sozunde durur. genelde bu tip seylerde soz verdigi seyleri tutar o yuzden ona inaniyorum.

evet gittim canim:)
herseyi konustuk yaklasik 1 yildir aklimda olan herseyi konustuk.
bu kizla is disinda hicbirsey konusmayacagini soyledi ve inaniyorum ona.
aldatma olarak asla dusunmedim zaten belki safligindan belki ilginin hosuna gitmesinden bu olanlara izin verdi bilmiyorum
ama bundan sonra cok cok dikkat edicegini soyledi.
beni kaybetmekten cok korktugunu o yuzden bi kiz fikri almak icin ona danistigini soyledi ama yanlis oldugunu anladi bence.
bu ayki dokumune baktim bu arada 30 ekimde attigi mesaj sabah toplanti saatine denk geliyor işle ilgilidir yani. onun disinda kizin mesaj attigi gun gercekten cevap vermemis en son. cabaliyor ve bunu gorebiliyorum benin icin de onemli olan o. sevgisini hissedemiyordum uzun zamandir tekrar hissetmeye basladim. ve bazi kizdigim davranislarini su son 2-3 gundur degistirmis durumda. belki zor geliyor ona ama benim icin onemli tabi bakalim tatliya baglandik umarim sozunde durur. genelde bu tip seylerde soz verdigi seyleri tutar o yuzden ona inaniyorum.

çok güzel yüzleşmek herşeyle en iyisi.işte yapılan küçük görülen hata senin onun fatursını didik didik edip ondan şüphe duymana yol açtı.kızdığımız nokta bu.nasıl izin verir.

Pardon ama benim eşim veya sevgilim gecenin o saattinde başka bir bayanla mesajlaşıp 40 dk telden görüşecek!....hemde bayan evli diyorsunuz bu bayan ne hakkında sevgilinizle dertleşmiş ne danışmış önmli olan o ama ne olursa olsun o saattede ne mesaj nede görüşme olur....bu benim fikrim...hemde sevgiliniz mesajı silmiş buda korkulcak birşey o mesajda kötü birşey olmasaydı silmez size açıklamasını yapardı....bende evli bir bayanım tasvip etmiyorum bu davranışları....size tavsiyem bir süre daha takip edin tel.mesajlarını ve görüşmelerini hala devam ediyor ve sevgiliniz sizden saklıyorsa kesin aralarında bşy vardır..kadının evli olduğunada güvenmeyin evli olupta başka erkekleri ayartan ne kadınlar var....Size düşen sevginizle açık açık konuşun ve o bayandan hoşlanmadığınızı söyleyin bunun üzerine hala tel..mesaj görüşmeleri devam ederse....artık gerisi size kalmış.....Allah hakkıında hayırlısı neyse onu nasip etsin...iyi şanslar...

Back