sevgilimin yalani

mesajını silmeseymiş, yani gizleyecek bişeyi olmasaymış masum kabul edilebilirdi belki(aranızdaki sevgi ve bağlılığa göre değişir tabiki).mesajın içeriğini geçtim.gece mesaj atılması ve 40 dk. gibi bi süre konuşulması düşündürücü.ha elektrik ya da çekim diyelim varsa da bunu yok sayamayız.ilişkiyi zedeliyor işte ne yazık.seni faturaları incelemeye kadar götürmüşse hiç hoş bi durum değil.sevgilinin mesleğinin doktor olduğunu söylemişsin.ben de sağlık kuruluşunda çalışıyorum.yaşantılarına tanık oluyorum birebir.gecenin kaçı olursa olsun aramalar görüşmeler olur.ama mesaj olayı farklı.bi de kişisel konuşmalar olmuş.işle alakalı değil.masum değil.onu tanıyorsunuz şuan.umarım ilişkinize zarar gelicek bir durum söz konusu değildir.güven kolay kazanılmıyor.4,5 yıl da az bir süre değil.yazık edilemez.

ama 1 haftadır üstüne gitmiyorum falan da demişsiniz.ilişkinize saygınız var ise bunu yapmayın ve canlı tutun. bu şekilde ne siz değer görürsünüz ne ilişkiniz...

yorumlarınız çok net.şimdi karşı taraf bu tavırda olduğunu düşünürsek, bu nasıl çözüm olur? yani kız hareketlerini gözlemledi ve devam ediyor ya da ne bilim.bu durumdan yara almadan nasıl kurtulur? erkeğin tavrını nasıl düzeltebilir?

Aslında yorumum tam net değildi=)
Ben dolaylı yoldan "yalanın altından sinek kadar bile olsa mide bulandırıcı bir şey çıkacak" demeye gayret edip hazırlamaya çalıştım arkadaşımı.. Flörtleşme olabilir derken de elimden geldiğince yumuşatmaya çalıştım. Çünkü gerçekten sadece "bu" olabilir, hemen en kötüsünü düşünmemek lazım. Elbette bu da kaldırılabilecek bir şey değil ama diyorum ya, olabilir..

Yakalanması biraz zor olabilir... Hatta bir çok şeyi bir arada doğru değerlendirmek de gerekebilir... Takip ederek bulunabilecek bir şey olacak mı bilemiyorum.. Buna vakti var mı onu da bilemiyorum.. İlişki ne aşamada çünkü bunu da kestiremiyorum. Bakın ilişki derken kastım "sevgili" ilişkisi değil kesinlikle... İmtina ederim bu kelimeyi kullanmaktan.. öyle görünmüyor zaten... Ama dost ilişkisi olduğunu da sanmıyorum... Yada şöyle yapalım;
Tepki çekmemek için yazmıyorum ancak, mesela benim gözlemlediğim, kendi eşimi de dahil ediyorum, sosyal ilişkilerde bazen dozunu kaçırmadan flörtleşme yaşanabiliyor (özellikle iş yerlerinde)... Kimi bayan kendini hemen çekip tavrını koyar.. Kimi erkek de böyledir, azınlıkta kalsa da.. Ancak pek çoğu ilişkilerini bu flört düzeyi üzerinden sürdürür.. Üstelik bunların içinden bir kısmı dozunu arttırarak, aslında sonuçlandırmak istemedikleri ve adının da konulamayacağı ikili bir "dertleşme" olayına girerler. özellerin konuşulduğu.. Taraflar ütopyalarını anlatır karşısındakine.. Karşıdaki o ütopik kimliğe bürünür bir yandan akıl verip derdine derman olurken... Kendilerine sorsanız çok yakın dostturlar.. Oysa kendi içlerinde "kendi adlarını dahi koymadıkları, koyup da şahsileştirmek istemedikleri, "süresi belirsiz" bir bağ vardır, mutlaka bir yerde azalarak yok olacaktır, tatmin hissi yaşandığında (Bu heyecan eksikliği de olabilir)... Bu toplumsal bir gerçektir... Ancak kimse kabul etmek istemez.. Çoğunlukla bu tarz ilişkilerin ardından taraflar suçluluk duygusu hissettiklerinden, var olan ilişkilerine bir süre sonra daha sıkı sarılabilirler.. Ben bu yüzden haddimi aşıp çok da net yazmak istemedim...

Yara almadan nasıl kurtulur?... Erkeğin tavrını belki nasıl düzeltebilir.... (Değer kazanma)
uzun süreli ilişkilerin kısır döngüye girdiği ve monotonlaştığı tehlikeli bazı girdaplar vardır. Bu aşamalarda "Her zaman yapılan şeylerin" bir süreliğine terkedilerek, daha heyecan verici yeni şeyleri birlikte deneyimlemek, ikinci bir kadının varlığını engelleyebilir... Görünüş değişikliği ile başlayabilir bu "değişim"... Ardından farklı bir sosyal alana katılım gösterebilir şikayetçi olan taraf.. bizim konumuzda bayan arkadaşımız oluyor bu.. Girdiği sosyal ortamda yeni ve mümkünse "erkek" olan "arkadaşlarından" iyiniyetle ve fakat bolca bahsederek yörüngeyi kendine kaydırabilir... Daha bencil istekleri birlikte yapmak isteyebilir bu sosyal ortamdan sonra... Aniden ben merkezci olmak böyle şeylerde bazen işe yarar zira kişinin "özgüven" sahibi olduğu fikrini aklına sokar karşı tarafın.. Mesela "Bugün kursta salsa dansını konuşuyorduk... Birlikte katılmaya ne dersin, ben gitmeyi düşünüyorum da.."
Mesela gün dönümü.. ay dönümü gibi.. aslında sadece kadın ruhuna hitap eden ayrıntılı tarihlerin takibini yapmayı bırakmak, ya da hatırlamayı karşı tarafa bırakmak.. Hatırlamıyorsa, üstelememek.. Bir kaç gün sonra "İnanabiliyor musun ikimiz de unuttuk ya!" deyip gülüp geçmek...
Tepkili olmamak...
Girilen yeni ortamlardan sıklıkla bahsetmek.. bazen erkek arkadaşı ile konuşurken kendini başka bir numaradan arayıp erkek arkadaşı beklemeye almak...
Vs. gibi bilumum farklı şey...

Sevgilinin tüm bunların ertesinde nasıl bir tavır sergilediği de önemli.. Takmıyorsa... Bahsedilen sorun sanıldığından büyük kabul edilebilir.. Ancak kişi daha az yara alarak kurtulmuş olur.. (Yeni bir sosyal ortam edinmiş olur mesela...)
Rahatsız oluyorsa ve engellemeye çalışıyorsa, mesajı almıştır.. Yaptığının aynısının kendisine yapıldığını düşünmeye başlamıştır.. Akıllanacaktır... Koşullu önermelerle sevgilinin sözü dinlenebilir...
Vs. gibi bilumum şey yazabilirim...

Durumu doğru anlayabilmek adına öncesinde tam olarak ne yapmak istiyor arkadaşımız, bunu bir bilmek gerekiyor... Takip edip ortaya çıkarabileceği bir şey olduğuna inanıyorsa, mesela bunu kaldırabilir mi? Ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum, taze evli bir kadından bahsediyoruz.. Hala zararsız flört olduğunda ısrarcıyım.. Yakalanacak bir şey bulabileceğini pek düşünmüyorum...

Çok uzun yazdım, gözlerinize yazık...
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir,
Selamlar,

biran kendi yaşadıklarım aklıma geldi benimde 6 yıllık bi ilişkim var. aynı şekilde bi mesajdan kuşkulanıp döküme bakmıştım ki bakmaz olaydım. saatlerce konuşmalar mesaj vs neyse. ben sordum bu ne diye kim ne konuştun bu kadar neden ne konuştunuz vs. arkadaşıymışmışda sohbet etmişler. o konu öyle kapandı gitti. bende uzatmadım ama yakındanda takip ettim o olaydan sonra böyle bişey olmadı bence takipte kal.

sen çok iyi bir insansın senın kıymetini bilmiyorlar mesajı ve 40 dklık görüşmeden sonrasını okumadım canım ama senın için tehlike çanları çalmaya başlamış

bak bakalım bu senınle sevgilin için daha doğrusu sevgilinin sınavı olacak

o kıza meyledecek mi yoksa senle mi kalacak
izle ve gör

bence müdahale etme çünkü gerçekten sana karşı olan hisleri için iyi bir sınav

Canım çok uzun yazmışsın hiç paragraf bırakmamışsın.başını okudum gerisini çok iyi okumadım..

Ama şunu biliyorum ki kadın veya erkek fark etmez karşı cinle 10 dk dan fazla hatta 5 dkdan fazla telle konuşuyorsa bir şeyler vardır..Hele gecenin bir yarısı 40 dk konuşuyorsa... Bunun gerekçesi olmaz bana göre..hiç de masum değildir... Kimi kandırıyor!! bir de üstüne gizli msjlar falan... :ssz:

katılıyorum. mesaj sayısı çok fazla değil bi ilişki var diyemem o yüzden bu kadar şeyle ama silinmesi saklanması mide bulandırıcı.

çok masum birşey olduğunu sanmıyorum.ilişkisi var demiyorum ama aralarında bir elektrik var bence.erkek arkadaşın onu beğeniyor olabilir veya ilgi duymuş olabilir.o kızda da evli birindeki ağırlık yok gibi.bir erkeğe senin kıymetini bilmiyorlar yazmak ne bileyim bana hiç masum gelmedi.ama akıllıca davranmışsın.bence böyle devam et.hiç birşey söyleme sevgiline ve bu konuşmalar nasıl devam ediyor bak bakalım.sonra iş yerine gidebilirsen git yerinde de gözlemle.şimdilik bu konuda konuşarak birşey halledemezsin bence.

en nefret ettiğim kız tipi. kendini çok anlayışlı gösterip bol bol pohpohlayıp erkeklerin egosunu tavan yaptıran cins. benim de tam tersi yapım ondan hoşuna gitti heralde beyimizin. iş yerine gittiğimde eskiden beni bi an önce ortamdan uzaklaştırmaya çalışırdı sevgilim ben de sinirlenip bi daha gitmeme kararı almıştım. şuanda da ilgisizliği vsden sıkılmış olduğum için onu sallamaz modda takılıyorum işyerine gitmem bu durumu bozabilir ayrıca hiç de içimden gelmiyor onun çalıştığı yere gitmek. ama aslında aralarındaki yeni durum nası gözümle görsem anlarım bilmiyorum belki fikrimi değiştirir giderim.

kızın evli bayan ağırlığını taşımadığı konusuna %100 katılıyorum ama bu sevgilimin hatasını 1 gram olsun azaltmaz benim kıstas alacağım kişi erkek arkadaşımdır elalemin karısı değil.

can sıkıcı bir durum cidden gecenin 12 sinde iş icin dahi olsa 40 dk'ka konusulmaz ustelik evli bir bayan olmasına ragmen bir erkege yanlıs anlasılmaya musait mesajlar atmasıda davranıslarına pekde dikkat etmeyen bir insan oldugunu gosteriyor bir sure takipde kal belli etmeden gozun uzerinde olsun baktın hala mesajlar var ve silniyor ozmn konuyu aç hani mesajda yanlıs birsey yoksa neden siliyorsun degilmi umarım sanıldıgı gibi birsey cıkmaz

dedim ama görülmedi sanırım bu ay da bir mesaj atmış sevgilim ama mesajın kendisi yok iletim raporu vardı. kızdan yeni atılmış bi mesaj da yok silindi heralde. aynı şey yine işle ilgili bişeyse niye bu kadar dikkat edip silsin ki. buna sinir oluyorum.

Buna benzer bir olayla bütün yazını mahvetmiş, direk kafamda ilişkiyi bitirmiş biri olarak yorum yapacağım.
Gerçekten bazen her şey düşündüğümüz gibi olmuyormuş, bunu öğrendim bu süreçte.

Aklınıza gelen şeyi tahmin ediyorum, ama yalan söylemesinin sebebini biraz kendinizde arayın.
Sakın yanlış anlamayın, suç sizin demiyorum, ilk dakikada hoşlanmamışsınız.
O an eğer söyleseydi belki çocukça gelecek ama sorun çıkaracağınızı, tadınızın bozulacağını düşündüğü için böyle bir şeyden haberdar etmedi.
Benim başıma gelen tam anlamıyla bu oldu çünkü, 3 ay kesinlikle inanmadım.
Sonra hem o hanımla konuşturuldum hem de mesaj içeriklerini ispat için almıştı ve hiç de 'aldatma' ya yeltenilen bir şey olmadığını gördüm.
O zaman kendime dönüp baktım, neden böyle bir şey gizlendi, bu nedemek oluyor diye.
Evet fazla kıskanç, baskın, tahammülü az, sorun çıkarmaya ve suçlamaya meyilli bir insanmışım.
Bununla yüzleştim.

Bence en mantıklısı konuşmanız olur, bu durumdan haberdar olduğunuzu ve neden böyle bir yola girdiğini sevgilinize sorun.
Size yapacağı açıklama ve bundan sonraki davranışlarını feyz alın kendinize, ondan sonra eminim soru işaretleriniz kafanızdan silinecektir.

bekleme faslını yapamayacağım zaten sanırım. dünüm de çok kötü geçti uyku düzenim berbat. ama sakin bi şekilde de sorabileceğimi sanmıyorum. içimde çok fazla kin var. dediklerinizde haklısınız bence de söylememe sebebi evet bu. ama bu onu haklı çıkarmaz. ben kızacağını bilsem de bazı şeyleri doğru söylediysem eskiden ona o da bana bunu borçlu.
ama ben yalanın en ufağına bile katlanamıyorum, ablam kazağımı giysin diyelim sonra da giymedim desin bu bile beni delirtir beni aptal yerine koymaya çalıştığı için düşünün ki bu konu beni ne kadar delirtti. yani çok düşündüm. eskiyle ilgili başka şüpheler belirdi kafamda mesela şubat ayında da mesaj atmış. ve mesaj attığı gün iş yerindeki arkadaşlarıyla buluştuğu gün o gün kimler geldi dediğimde bikaç kız ismi saydı ama onu söylemedi. acaba kız geldi de söylemedi mi diye şüphe oluştu şuan bende. eğer öyleyse al sana bir ikinci yalan daha. hem de bu gereksiz gerçekten zaten hepberaber buluşmuşlar o kızı cımbızla seçip sıkıntı mı yapıcaktım yani ben?

mesajını silmeseymiş, yani gizleyecek bişeyi olmasaymış masum kabul edilebilirdi belki(aranızdaki sevgi ve bağlılığa göre değişir tabiki).mesajın içeriğini geçtim.gece mesaj atılması ve 40 dk. gibi bi süre konuşulması düşündürücü.ha elektrik ya da çekim diyelim varsa da bunu yok sayamayız.ilişkiyi zedeliyor işte ne yazık.seni faturaları incelemeye kadar götürmüşse hiç hoş bi durum değil.sevgilinin mesleğinin doktor olduğunu söylemişsin.ben de sağlık kuruluşunda çalışıyorum.yaşantılarına tanık oluyorum birebir.gecenin kaçı olursa olsun aramalar görüşmeler olur.ama mesaj olayı farklı.bi de kişisel konuşmalar olmuş.işle alakalı değil.masum değil.onu tanıyorsunuz şuan.umarım ilişkinize zarar gelicek bir durum söz konusu değildir.güven kolay kazanılmıyor.4,5 yıl da az bir süre değil.yazık edilemez.

ama 1 haftadır üstüne gitmiyorum falan da demişsiniz.ilişkinize saygınız var ise bunu yapmayın ve canlı tutun. bu şekilde ne siz değer görürsünüz ne ilişkiniz...

eğer bana dürüstçe "Aşkım bugün böyle böyle olaylar oldu X yüzünden baya ortalık karıştı vs gece de sıkıntı yapmış zor durum yarattı diye konuştuk dertleştik biraz böyle şeyler olur birbirimizi kollamamız gerek başka türlü işleri yürütemeyiz dedim biraz uzun sürdü ondan geç aradım seni" gibi bişey dese allah aşkına hangi kız böyle bi muhabbete kızardı ki ben de kızmazdım. belki küçük bi yalan gibi ama benim için çok büyük çünkü güvenimi tamamen kırdı. şimdi bunu gizleyip yalan söyleyen adam ilerde neler yapar of bilmiyorum kafam çok karışık.
üstüne gitmiyorum evet çünkü aylardır sürekli ilgisiz taraf o ve sürekli talepkar olmaktan bıktım canlı tutmak fln da içimden gelmiyor eğer kendimi buna zorlarsam iyice soğurum ondan, zaten arada ayrılık düşünceleri düşünmeye başlamıştım benim bu soğuyan içimi tekrar ısıtması lazım ki devam edebileyim bi de ben üstüne gidersem hepten bitecek içimdekiler.

Aslında yorumum tam net değildi=)
Ben dolaylı yoldan "yalanın altından sinek kadar bile olsa mide bulandırıcı bir şey çıkacak" demeye gayret edip hazırlamaya çalıştım arkadaşımı.. Flörtleşme olabilir derken de elimden geldiğince yumuşatmaya çalıştım. Çünkü gerçekten sadece "bu" olabilir, hemen en kötüsünü düşünmemek lazım. Elbette bu da kaldırılabilecek bir şey değil ama diyorum ya, olabilir..

Yakalanması biraz zor olabilir... Hatta bir çok şeyi bir arada doğru değerlendirmek de gerekebilir... Takip ederek bulunabilecek bir şey olacak mı bilemiyorum.. Buna vakti var mı onu da bilemiyorum.. İlişki ne aşamada çünkü bunu da kestiremiyorum. Bakın ilişki derken kastım "sevgili" ilişkisi değil kesinlikle... İmtina ederim bu kelimeyi kullanmaktan.. öyle görünmüyor zaten... Ama dost ilişkisi olduğunu da sanmıyorum... Yada şöyle yapalım;
Tepki çekmemek için yazmıyorum ancak, mesela benim gözlemlediğim, kendi eşimi de dahil ediyorum, sosyal ilişkilerde bazen dozunu kaçırmadan flörtleşme yaşanabiliyor (özellikle iş yerlerinde)... Kimi bayan kendini hemen çekip tavrını koyar.. Kimi erkek de böyledir, azınlıkta kalsa da.. Ancak pek çoğu ilişkilerini bu flört düzeyi üzerinden sürdürür.. Üstelik bunların içinden bir kısmı dozunu arttırarak, aslında sonuçlandırmak istemedikleri ve adının da konulamayacağı ikili bir "dertleşme" olayına girerler. özellerin konuşulduğu.. Taraflar ütopyalarını anlatır karşısındakine.. Karşıdaki o ütopik kimliğe bürünür bir yandan akıl verip derdine derman olurken... Kendilerine sorsanız çok yakın dostturlar.. Oysa kendi içlerinde "kendi adlarını dahi koymadıkları, koyup da şahsileştirmek istemedikleri, "süresi belirsiz" bir bağ vardır, mutlaka bir yerde azalarak yok olacaktır, tatmin hissi yaşandığında (Bu heyecan eksikliği de olabilir)... Bu toplumsal bir gerçektir... Ancak kimse kabul etmek istemez.. Çoğunlukla bu tarz ilişkilerin ardından taraflar suçluluk duygusu hissettiklerinden, var olan ilişkilerine bir süre sonra daha sıkı sarılabilirler.. Ben bu yüzden haddimi aşıp çok da net yazmak istemedim...

Yara almadan nasıl kurtulur?... Erkeğin tavrını belki nasıl düzeltebilir.... (Değer kazanma)
uzun süreli ilişkilerin kısır döngüye girdiği ve monotonlaştığı tehlikeli bazı girdaplar vardır. Bu aşamalarda "Her zaman yapılan şeylerin" bir süreliğine terkedilerek, daha heyecan verici yeni şeyleri birlikte deneyimlemek, ikinci bir kadının varlığını engelleyebilir... Görünüş değişikliği ile başlayabilir bu "değişim"... Ardından farklı bir sosyal alana katılım gösterebilir şikayetçi olan taraf.. bizim konumuzda bayan arkadaşımız oluyor bu.. Girdiği sosyal ortamda yeni ve mümkünse "erkek" olan "arkadaşlarından" iyiniyetle ve fakat bolca bahsederek yörüngeyi kendine kaydırabilir... Daha bencil istekleri birlikte yapmak isteyebilir bu sosyal ortamdan sonra... Aniden ben merkezci olmak böyle şeylerde bazen işe yarar zira kişinin "özgüven" sahibi olduğu fikrini aklına sokar karşı tarafın.. Mesela "Bugün kursta salsa dansını konuşuyorduk... Birlikte katılmaya ne dersin, ben gitmeyi düşünüyorum da.."
Mesela gün dönümü.. ay dönümü gibi.. aslında sadece kadın ruhuna hitap eden ayrıntılı tarihlerin takibini yapmayı bırakmak, ya da hatırlamayı karşı tarafa bırakmak.. Hatırlamıyorsa, üstelememek.. Bir kaç gün sonra "İnanabiliyor musun ikimiz de unuttuk ya!" deyip gülüp geçmek...
Tepkili olmamak...
Girilen yeni ortamlardan sıklıkla bahsetmek.. bazen erkek arkadaşı ile konuşurken kendini başka bir numaradan arayıp erkek arkadaşı beklemeye almak...
Vs. gibi bilumum farklı şey...

Sevgilinin tüm bunların ertesinde nasıl bir tavır sergilediği de önemli.. Takmıyorsa... Bahsedilen sorun sanıldığından büyük kabul edilebilir.. Ancak kişi daha az yara alarak kurtulmuş olur.. (Yeni bir sosyal ortam edinmiş olur mesela...)
Rahatsız oluyorsa ve engellemeye çalışıyorsa, mesajı almıştır.. Yaptığının aynısının kendisine yapıldığını düşünmeye başlamıştır.. Akıllanacaktır... Koşullu önermelerle sevgilinin sözü dinlenebilir...
Vs. gibi bilumum şey yazabilirim...

Durumu doğru anlayabilmek adına öncesinde tam olarak ne yapmak istiyor arkadaşımız, bunu bir bilmek gerekiyor... Takip edip ortaya çıkarabileceği bir şey olduğuna inanıyorsa, mesela bunu kaldırabilir mi? Ben böyle bir şey olacağına inanmıyorum, taze evli bir kadından bahsediyoruz.. Hala zararsız flört olduğunda ısrarcıyım.. Yakalanacak bir şey bulabileceğini pek düşünmüyorum...

Çok uzun yazdım, gözlerinize yazık...
Umarım anlatmak istediğimi anlatabilmişimdir,
Selamlar,

hmm yani siz bu son dönemdeki ilgisinin canlanmasını o kızla olan flörtleşmesinin verdiği suçluluğa bağlamışsınız. oladabilir, olamaz demiyorum, ama ben de baya kendimi çekmiş durumdayım belki ikisi buna sebep oldu. mesela dün işi çok yoğun olacaktı biliyorum bazı belirli günlerde öyle oluyor ben mesaj atsam dönmez arasam meşgule atar normalde işteyken saat 10dan önce aramaz o günlerde (halbuki bütün gün bi sürü insanla konuşuyor iş icabı da olsa ayrıca tuvalete yemeğe de vakti olmuyor mu yani bahane işte) hep de ben yatarken ederken dışarı çıkarken vs bi mesaj atardım ama dedim madem elin kızına cevap veriliyor benim mesajlarım sallanmıyor ben de sesi kıstım yattım aramış sabah da uyandığımda sabahın köründe tekrar aradı gayri ihtiyari açtım farkında olmadan panik yapmış merak etmiş dün ben dönmeyince ona geri tabi 4,5 yıldır ilk defa böyle şeyler yapıyorum.

görünüşümü bu amaçlı değiştirdiğim söylenemez sevgilim istemese de kestirdim saçlarımı mesela sarışındım artık esmerim bazen acaba görünüşümden dolayı mı soğudu diye düşünmedim değil. ama görünüşümü değiştirmeden önce başlamıştı zaten ilgisizliği ben de her kadın gibi hıncımı saçlarımdan aldım
ay dönümü olarak mesela dün ay dönümümüzdü pazar buluştuğumuzda kutladı ben de şaşırdım dün de telefonu açmayınca güzel olmuş demek ki bilmeden sizin dediklerinizi yapmışım zaten.

evet ben hem benmerkezci bi insanım hem de sevdiği insanların daha iyi olması için çabalayan bi yapım var ama sabrım tükenince çok kinlenmiş oluyorum ve inata bağlıyorum dediğiniz gibi benmerkezci olma kararını almıştım zaten 1 hafta kadar önce ve öyle olmaya devam edicem inşallah.

diğer dediğiniz şeylere de katılıyorum flörtleşme konusunda etrafımdaki çoğu insan böyle ama inanın ben başkasının ilgisini hissettiğim zaman yüzüne bile bakamıyorum yanlış anlamasın ve aramızdaki arkadaşlık bozulup böyle garip flört triplerine girmesin diye evet fazlasıyla sadık bi insanım dolayısıyla böyle bişeyi kaldıramam. belki hiç bi erkek benim kadar değildir işin içinde fiziksel temas olmadıkça aldatmaktan saymıyorlardır bilemem ama öyleyse yalnız kalayım daha iyi çünkü kendimi tanıyorum ben bunu kaldırabilen bi insan değilim ileride de değişeceğimi sanmıyorum. o yüzden öyle bişey hissedersem öfkem durdurulamaz oluyor. ki bu konuda bir eski arkadaşlarından biriyle bi problemimiz olmuştu zaten bu konuda emin değildim yine beni haklı çıkardı sağolsun.

kıskandırma konusunda hiç bi zaman kıskandırayım diye uğraşmadım tam tersi nasıl daha az kıskanır diye uğraştığımdan herşeylerimi anlattım şüphelendiği tüm arkadaşlarımla iyice tanıştırdım ne zaman dışarı çıksam ayrıntısıyla anlattım ki şüphelenicek bişey olmadığını anlasın diye ama ilişkideki dikkat çeken taraf benken o kadar güven verdim ki artık kaybetme korkusunu yitirmişti sanırım. şu son bikaç gündürki değişikliği de ya kaybetme korkusundan ya da dediğiniz gibi suçluluktan zaman göstericek artık

biran kendi yaşadıklarım aklıma geldi benimde 6 yıllık bi ilişkim var. aynı şekilde bi mesajdan kuşkulanıp döküme bakmıştım ki bakmaz olaydım. saatlerce konuşmalar mesaj vs neyse. ben sordum bu ne diye kim ne konuştun bu kadar neden ne konuştunuz vs. arkadaşıymışmışda sohbet etmişler. o konu öyle kapandı gitti. bende uzatmadım ama yakındanda takip ettim o olaydan sonra böyle bişey olmadı bence takipte kal.

açıkçası ben saatlerce konuşan kız-erkek arasında mutlaka bişey olduğunu düşünüyorum çünkü benim de tonla erkek arkadaşım var ama hepsi bana bi erkekten farksız davranıyor görüşeceğimiz zaman hemen ortaya laf atılır buluşur laflarız sonra da uzunca bi süre herkes kendi hayatına bakar gördüğüm ve başıma gelen de bu. eğer bi kız erkek böyle uzun telefon konuşmaları yapıyorlarsa arada kesin bi hoşlaşma vardır eğer bi tarafın çok büyük derdi varsa orası ayrı tabi onu hariç tutuyorum ama o dert kapsamına bugün işyerinde şu oldu aman aman ne yapıcam ben girmiyor benim için!

eski dökümanlarına baktım şubat ve martta da birer mesaj atmış sevgilim bunları dökümandan buldum mesajları görmemiştim içeriğini bilmiyorum. bi tanesi dediğim gibi dışarıya iş arkadaşlarıyla akşam üzeri çıktıgı bir gün öğle vakti atmış. ama o gün o kızın geldiğini söylememişti bana. şimdi aacaba kız geldi de bana söylemedi mi diye düşünüyorum eğer böyle de bişey varsa artık alnından öpücem.
ayrıca bu ay da atılmış ama silinmiş bi mesaj var yani daha neyi takip edicem ki..
takip etmekten vazgeçtim sanırım çünkü kendi kendimi yiyip duruyorum ayrıca ya telefonla bişi yapmazlar da gerçek hayatta flörtvari takılırlarsa nasıl bilicem ki en iyisi yüzyüze konuşmak olucak sanırım ama şu an yüzünü bile görmek istemiyorum çok kin doldum ve hayal kırıklığı... ne yapıcam nası konuşucam bilmiyorum biraz kafamı toparlamam gerekicek. cevapları ne olursa kabul edebilirim ne olursa edemem vs bunları düşünmeliyim. "klişe" cevaplar vermediğiniz için hepinize teşekkür ederim, acaba sadece bana mı garip geliyor (biraz paranoyak olduğum için) diye emin olamayıp yazmıştım size normal olmadığına kesin emin oldum şuanda. ayrıca da çok uzun yazıyorum biliyorum ama etrafımdakilere anlatamıyorum çok fazla dostum yok içimi size döküyorum yoksa içimde patlıcak.

sen çok iyi bir insansın senın kıymetini bilmiyorlar mesajı ve 40 dklık görüşmeden sonrasını okumadım canım ama senın için tehlike çanları çalmaya başlamış

bak bakalım bu senınle sevgilin için daha doğrusu sevgilinin sınavı olacak

o kıza meyledecek mi yoksa senle mi kalacak
izle ve gör

bence müdahale etme çünkü gerçekten sana karşı olan hisleri için iyi bir sınav

kız evli ama istese de onu seçemicek ve göremicem böyle bi seçimi yaptı mı. evli olmasa gerçekten ben de bırakırdım bakalım ne kadar ileriye gidebilecek diye ama gidemeyeceği için bundan fazla pek bişey olmayacak büyük ihtimal ve ben bekleyip kendimi kudurttuğumla kalıcam o yüzden konuşmam gerek diye düşünüyorum.

kız evli ama istese de onu seçemicek ve göremicem böyle bi seçimi yaptı mı. evli olmasa gerçekten ben de bırakırdım bakalım ne kadar ileriye gidebilecek diye ama gidemeyeceği için bundan fazla pek bişey olmayacak büyük ihtimal ve ben bekleyip kendimi kudurttuğumla kalıcam o yüzden konuşmam gerek diye düşünüyorum.

kızın evli olması senın erkek arkadaşın için bi engel değil ki?

bunu yazabilen bi kadın içinse hiç engel değil

belki yatamazlar ama erkek arkadaşın ona karşı bir şeyler hissedebilir

ve sen bunu konuşsan dahi engelleyemezsin ne yazık ki

belki senı haberin bile olmaz hissettiklerinden

yapacak birşey yok aslında konuşsan ne değişcek mesajı silmiş erkekle konuştum demiş

zaten senden çekiniyor...bilemedim karışık durum ben olsam hiç birşey yapmazdım.

Evli olması, flört etmelerine engel değil biliyorsun değil mi? Onların niyeti de boşanıp/ayrılıp yeni bir hayat kurmak değil ki; heyecan.

Sen kudurduğunla değil kırıldığınla kalacaksın. Konuşsan da inkar edecek, seni suclayacak. Bekle. Allah önüne cıkaraktır nasılsa.

kızın evli olması senın erkek arkadaşın için bi engel değil ki?

bunu yazabilen bi kadın içinse hiç engel değil

belki yatamazlar ama erkek arkadaşın ona karşı bir şeyler hissedebilir

ve sen bunu konuşsan dahi engelleyemezsin ne yazık ki

belki senı haberin bile olmaz hissettiklerinden

yapacak birşey yok aslında konuşsan ne değişcek mesajı silmiş erkekle konuştum demiş

zaten senden çekiniyor...bilemedim karışık durum ben olsam hiç birşey yapmazdım.

Evli olması, flört etmelerine engel değil biliyorsun değil mi? Onların niyeti de boşanıp/ayrılıp yeni bir hayat kurmak değil ki; heyecan.

Sen kudurduğunla değil kırıldığınla kalacaksın. Konuşsan da inkar edecek, seni suclayacak. Bekle. Allah önüne cıkaraktır nasılsa.

daha ne çıkaracak ki önüme? yani ne bekleyebilirim ki daha fazla? engel olmadığını biliyorum evli olmasının ama çok fazla ilerleyemeyecekler ve bu yüzden de çok aşırı kesin kanıtım olmıcak, ayrıca ben beklerken kesin kanıt olmasını onunla konuşamam bile yani çok enerjik güleç bi yapım vardır normalde bişeye bozulduğumda hemen belli oluyor çok fazla devam edemıcem bu duruma çünkü benim psikolojim bozuluyor. ama 2-3 gün daha beklicem bu ayki fatura detaylarını görmek için en azından o açıdan kesinim.

ayrıca ufak bişey de olsa güvenim çok zedelendi artık herşeyi yapabilirmiş gibi geliyor böyle hissettiğim biriyle ilişkiyi çok devam ettiremem ya şüphelerim bitecek ya ilişki.

evli yada sık görüşmüş olsanız beklemen belki daha doğru olurdu ama
bekleyerek bişeyler yakalaman imkansız neredeyse..
özellikle o kıza yazılan mesajların silinmesi rahatsızlık veriyor
bu ayki fatura detaylarına bakıp,konuş bence
neden silmiş?neden yalan söyleme gereği duymuş?

banada çok ters geldi. ben şahsen başka düşünürdüm.

kendimde çok yalan duyduğum için bu konularda. ama eninde sonunda bi yerde patlak veriyor.

canım aklıma takılan neden senin mesajlarına cevap vermediği oldu..
diğer konuda kadın evli diyosun..erkek arkadaşın böle bi heyecanı göze alıp seni aldatabilirmi ?
üstelik işyerinden biriyle..duyulsa hem işinden olur hem senden..böle bişeyi göze alabileceğini sanmıyorum..
yapmak istese bile yapamaz bu cesaret ister..ayrıca bu evli kadından gelen mesajları silmiş senden korktuğu için ve yanlış anlamaya sebep
olabileceği için bana öyle geldi..ama senin yerinde olsam sormazdım..iyice aklına sokarsın o kadını..bence erkek arkadaşın onunla ilişki anlamında hiç bişey yaşayamaz gibi geliyor.
bazı şeyler sıkar biraz özelliklede iş yerinde..biraz daha bekleyip diğer ayın fatura detaylarını da çıkar..baktın hala devam ediyor..işte ozaman hesabını sor.

canım aklıma takılan neden senin mesajlarına cevap vermediği oldu..
diğer konuda kadın evli diyosun..erkek arkadaşın böle bi heyecanı göze alıp seni aldatabilirmi ?
üstelik işyerinden biriyle..duyulsa hem işinden olur hem senden..böle bişeyi göze alabileceğini sanmıyorum..
yapmak istese bile yapamaz bu cesaret ister..ayrıca bu evli kadından gelen mesajları silmiş senden korktuğu için ve yanlış anlamaya sebep
olabileceği için bana öyle geldi..ama senin yerinde olsam sormazdım..iyice aklına sokarsın o kadını..bence erkek arkadaşın onunla ilişki anlamında hiç bişey yaşayamaz gibi geliyor.
bazı şeyler sıkar biraz özelliklede iş yerinde..biraz daha bekleyip diğer ayın fatura detaylarını da çıkar..baktın hala devam ediyor..işte ozaman hesabını sor.

evet ben de oyle dusunuyorum yani ben olmasam da yasamaz bi de o kadar karaktersiz degildir yani evli biriyle yasayacak kadar o yuzden hoslanma olsa bile ileriye goturemeyecegine eminim o yuzden cok kanitim olamicak iste. sormazsam da nasi icim rahat edicek cok da psikopatim biraz kendimi cekip neyin var diye sorunca bu konuyu acmayi dusunuyorum kiza degil de neden yalan soyledigine odaklanicam biraz belki o zaman iyice aklina girmez. girerse de kendi kaybeder napiim girsin. zamaninda ne yakisikli arkadaslarimi incik cincik sorusturmadi bana bisey olmadigi halde benim aklima niye girmedi

evet ben de oyle dusunuyorum yani ben olmasam da yasamaz bi de o kadar karaktersiz degildir yani evli biriyle yasayacak kadar o yuzden hoslanma olsa bile ileriye goturemeyecegine eminim o yuzden cok kanitim olamicak iste. sormazsam da nasi icim rahat edicek cok da psikopatim biraz kendimi cekip neyin var diye sorunca bu konuyu acmayi dusunuyorum kiza degil de neden yalan soyledigine odaklanicam biraz belki o zaman iyice aklina girmez. girerse de kendi kaybeder napiim girsin. zamaninda ne yakisikli arkadaslarimi incik cincik sorusturmadi bana bisey olmadigi halde benim aklima niye girmedi

evet o şekilde kızın üstünden değilde yalan söyleme olayından girebilirsin konuya..olmazsa diğer ayın faturasınıda bekle..bakalım neler çıkıcak ondan..
bence sabırlı davran canım..çokda fevri olma..bu sefer dahada karışık hale gelebilir..neyin var derse yalan söyledin vs de ama ses tonun gayet normal olsun..
büyüklük sende kalsın..o utansın yalanından
.

evet o şekilde kızın üstünden değilde yalan söyleme olayından girebilirsin konuya..olmazsa diğer ayın faturasınıda bekle..bakalım neler çıkıcak ondan..
bence sabırlı davran canım..çokda fevri olma..bu sefer dahada karışık hale gelebilir..neyin var derse yalan söyledin vs de ama ses tonun gayet normal olsun..
büyüklük sende kalsın..o utansın yalanından
.

uf o iste cok zor yani pek sakin olamiyorum konusurken suan bile cok sinirliyim kalbim atiyor ellerim titriyor konusurken ya cok sessiz kaliyorum sinirden konusamiyorum bu sefer o atarlanip uste cikiyor ya da bagirip cagirip sinir gozyaslari dokuyorum. suan yuzunu goresim sesini duyasim yok beni enayi yerine koymaya calisti pislik yasadigimiz onca yildan verdigim onca emekten sonra. kendimi toplamak istiyorum bikac gun onla konusmamak istiyorum telden de olsa ama mutlaka konusuruz nasi atlatsam ki?

merhaba kizlar konuya gireyim hemen 4,5 yillik duzgun giden bi iliskim var saygi sevgi cercevesinde yurudu hep kimi zaman isinin yogunlugundan sonra baslayan ilgi azalmasindan dolayi bunalsam da devam ediyoruz bi sekilde.
ozet gecicem hemen beni rahatsiz eden seyse sevgilimin yaninda calisan is arkadaslarindan bi kiz hakkinda yalan soylemesi. ufak bi yalan ama sinirimi bozdu yine de. bizim ay donumumuzu hep 12de kutlariz telefonla bzm ay donumumuzde saat 12de gece altinda calisan bi bayan elemanla konusmus yaklasik 40 dakika. sonra benle konusmus 20 dk ay donumumuzu kutlamak icin. ama o gun konustugumuz da yine altinda calisan bir erkek elemanin aradigini iste problem oldugunu fln soyledi hatta uyuyakalmis uyandirmis guya onu. ben de uzulduydum uyandirmislar diye. buraya kadar tamam olabilir dicem işi gecesi gunduzu olmayan bir iş cunku ama beni rahatsiz eden sey neydi derseniz telefoninda o kizdan o gece atilmis bi mesaj gordum tam icerigi anlatamicam hatirlamiyorum ama "sen cok iyi bi insansin senin kiymetini bilmiyorlar" tarzi biseydi ne bu fln dedim gorunce sevgilime konuyu gecistirdi. ben de bunun uzerine suphelendim ve telefon fatura detaylarina baktim oraya bakinca ayni gece sevgilimin mesaj attigini ve sonra aradigini gordum. ama bundan ona bahsetmedim ki o telefonun kiza ait oldugundan emin olayim diye. bugun bi sekildr baktim ve evet o telefon o kiza ait ve ustelik kizin attigi o mesaj silinmis sevgilimin cevap attigi mesaj silinmis ve ustelik bu ay baska bi gun de sevgilim mesaj atmis kiza ama o mesaj da silinmis kiz mi ilk atti yoksa sevgilim mi bilmiyorum. simdi beni sinir eden noktalara gelince ben kiza icten ice gicik olsam da hic belli etmedim o mesaji gorene kadar niye ilk konustugumuzda o kizin degil de bi erkek calisanin aradigi yalanini soyledi? bi suru kizli erkekli bi ortamda calisiyorlar ve ben de oyle bi ortamda calistim is icabi o saatte de olsa konusmasini yadirgamazdim gicik da olmazdim. ikincisi sevgilim uykulu mayisik ses tonuyla bu kizla " sevgilimin cok iyi bi insan oldugu"nun devami olan bi konusmayi 40 dakika o saatte nasi yapti?? ayrica da kiz evli o saatte nasi konustu boyle mesajlasti? hadi mesaide olsa kiz isteyken konusmus bisey danismis olsa isteki mesaideki kidemlisine danismasi gerekir sevgilime degil. hadi neyse onu gectim neden bu ay attigi mesaji da silmis sevgilim? iletim raporu duruyor cunku. bir de normalde hic bi mesaja cevap vermez sevgilim is arkadaslarina ve bana bile 100 mesajimdan birine cevap verir. ve hic bi mesaji da silmez baktim işle ilgili kizli erkekli suruyle insandan mesajlari duruyor. bir de beni basindan beri bu kiza icten ice gicik olmama sebep olan seyse benim erkek arkadaslarimin kizi boyle acayip cok cekici bulmalari. hayir ben de dikkat cekici bi kizim bu konuda guvensizligim yok ama erkeklerin muhabbet ortaminda olur ya X cok cekici ya cok guzel cok tatli diye muhabbet dondururler paso oyle dondurdukleri bi kiz. en son bi arkadasima sordum eli yuzu duzgun tamam da bu kadar afeti devran gibi betimlemelerinin sebebini sordum bi tanesi aurasi cok cekici dedi :(
ben de kizla tanistim bu arada ilk dakkada hoslanmamistim ilk karsilasmamizda tip tip suzmustu beni tanismamizda da biraz fazla samimi olan tipte kendime ozguvenliyim diye bagiran bi ses tonuyla konusuyordu resmen. simdi ben biraz arastirmaci psikopat bi insanim guvenmem kimseye sevgilimin simdiye kadar en ufak yalanini yakalamamistim ve bu olay beni cok irrite etti. bu konuyu acip sorsam mi nasi sorsam (sonucta onun fatura detaylarini inceleyip fln baya karistirip herseyi ogrendim telefonunu fln) yoksa kizi iyice cekici hale getirip sevgilimin gozunde degerlendirip iyice bana yalanlarini arttirmasina sebep mi olurum? yoksa bisi demeden takip mi etsem bilmiyorum cok kafam karisti. eskiden bi kiz arkadasi vardi kiz samimiyetin olcusunu kaciriyordu ve bu yuzden cok kavga etmistik yuz veriyorsun diye yine aynisi mi basima geldi yoksa :( bi de lutfen aman ayril kurtul fln gibi bastan savma klasik kadinlarkulubu yorumlari yapacaklar hic yapmasin iliski konusunda tecrubeli hatta mumkunse evli bayanlardan da yorum bekliyorum 4,5 yilda kari koca gibi olduk cunku artik umarim yazdiklarimdan bisi anlarsiniz telden girdim kisa yazmak istedim ama cok uzadi :(

bir tek mesajları silme olayı aklıma takıldı madem işle ilgili ve silmiyor dyorsun be nce takipte kal sevgilin belki kadından etkilendi

fatursını inceledikten sonra, haberdar et bizi de.ben de böyle içten içe kinlenirim.rahatamam için ve ona yansıtmamam için bi kaç gün konuşmam ve görmek istemem.ama bu da olmuyor.yani içimde kuşkuyla kendim gibi davranamıyorum sevdiğim adama.doğallık ve samimiyet birinci planda geliyor bana sevgiden de önce.

fatursını inceledikten sonra, haberdar et bizi de.ben de böyle içten içe kinlenirim.rahatamam için ve ona yansıtmamam için bi kaç gün konuşmam ve görmek istemem.ama bu da olmuyor.yani içimde kuşkuyla kendim gibi davranamıyorum sevdiğim adama.doğallık ve samimiyet birinci planda geliyor bana sevgiden de önce.

haklisin ama herseyin bi siniri var o siniri asinca artik vicdanim fln kalmiyor bende ki cok dedim beni o haddeye getrceksin bu soguklugunla diye basardi tebrik ediyorum. psikopat oldum sayesinde ders calisiyorum dusunmemek icin 2 kere aradi simdi cikti heralde isten mesgule attim artik ben mesgulum bu saatten sonra ders calisiyorum o baslasin bana mesaj atmalara bakalim. anyayi konyayi gostericem ona. haber ederim tabi size de

haklisin ama herseyin bi siniri var o siniri asinca artik vicdanim fln kalmiyor bende ki cok dedim beni o haddeye getrceksin bu soguklugunla diye basardi tebrik ediyorum. psikopat oldum sayesinde ders calisiyorum dusunmemek icin 2 kere aradi simdi cikti heralde isten mesgule attim artik ben mesgulum bu saatten sonra ders calisiyorum o baslasin bana mesaj atmalara bakalim. anyayi konyayi gostericem ona. haber ederim tabi size de

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...
Daha önce belirtmiştim, yaşadım bu durumu diye.
Hatta kk ya ilk defa bu sebeple konu açmıştım, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.
Akıl neler söylerken kalp aksini iddia ediyor, geçmiş günler önünüzde güven yerlerde...
Taa 3 yıl öncesinde bir anı aklınıza gelip o zaman da mı yalandı, her dışarı çıktığında ya da elinde telefonlayken acaba öyle miydi soruları kafada dönüyor, kabuslar ard arda, her şey puslu, tek emin olduğunuz şey bunu haketmediğiniz...

Benim olayım yaşanalı 6 ay oldu, soğudum mu asla...
Hala her görüşmemizde telefonundan gizli mesaj atarım, online işlem şifresini alır bir köşede tutarım.
Aklıma girerse bir dürtü açar bakarım.
Bunlar ne zaman bitecek, daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum ama tek bildiğim ne çekiyorsam bedelini ona da ödettiğim.

Allah kolaylık versin, minnacık bir şey bütün çamları deviriyor işte.
Yıllar alan 'güven'sorunsalı tek bir kelimeyle böyle üzerinize yıkılıyor, bunun hıncı da hiç bitmiyor malesef.
Daha önce söylemiştim, asla ertelemeyin.
Bunun hesabını sorun, açıklamasını isteyin.
Siz bu sürümcedeme yaşarken o rahat rahat uyuyor, bunları düşünün.
Aklınız bulanık olacağına sizin yapmadığınız bir şeyin acısını tek başınıza üstlenmeyin, gösterin ona hırsınızı, öfkenizi.
Neyse çıksın ortaya, yapsın açıklamasını, o da anı kurtarmak adına ağzından çıkan kelimelerin bedelini ödesin.
Yaptığının nelere mal olacağını gözleri önüne serin, yeter ki susmayın ve beklemeyin...

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki...
Daha önce belirtmiştim, yaşadım bu durumu diye.
Hatta kk ya ilk defa bu sebeple konu açmıştım, insanın tek başına kaldırabileceği bir şey değil.
Akıl neler söylerken kalp aksini iddia ediyor, geçmiş günler önünüzde güven yerlerde...
Taa 3 yıl öncesinde bir anı aklınıza gelip o zaman da mı yalandı, her dışarı çıktığında ya da elinde telefonlayken acaba öyle miydi soruları kafada dönüyor, kabuslar ard arda, her şey puslu, tek emin olduğunuz şey bunu haketmediğiniz...

Benim olayım yaşanalı 6 ay oldu, soğudum mu asla...
Hala her görüşmemizde telefonundan gizli mesaj atarım, online işlem şifresini alır bir köşede tutarım.
Aklıma girerse bir dürtü açar bakarım.
Bunlar ne zaman bitecek, daha ne kadar böyle devam edecek bilmiyorum ama tek bildiğim ne çekiyorsam bedelini ona da ödettiğim.

Allah kolaylık versin, minnacık bir şey bütün çamları deviriyor işte.
Yıllar alan 'güven'sorunsalı tek bir kelimeyle böyle üzerinize yıkılıyor, bunun hıncı da hiç bitmiyor malesef.
Daha önce söylemiştim, asla ertelemeyin.
Bunun hesabını sorun, açıklamasını isteyin.
Siz bu sürümcedeme yaşarken o rahat rahat uyuyor, bunları düşünün.
Aklınız bulanık olacağına sizin yapmadığınız bir şeyin acısını tek başınıza üstlenmeyin, gösterin ona hırsınızı, öfkenizi.
Neyse çıksın ortaya, yapsın açıklamasını, o da anı kurtarmak adına ağzından çıkan kelimelerin bedelini ödesin.
Yaptığının nelere mal olacağını gözleri önüne serin, yeter ki susmayın ve beklemeyin...

dediğin gibi, minnacık bir şey bütün çamları deviriyor. yaşamayalım, ve de yaşatmayalım.bu fatura sorgulama filan sizce şart mı karar veremedimyani ilişkiye ne gibi bi katkısı var, bilemedim. yada götürüsü mü var? bu konuda da muallaktayımmm.

Back