bastan savma klasik kadinlarkulubu yorumlari yapacaklar hic yapmasin iliski konusunda tecrubeli hatta mumkunse evli bayanlardan da yorum bekliyorum
Klasik, modası geçmeyen ve değerini yitirmemiş manasına gelir...
Klişe, etkisini yitirmiş ve fakat yine de beklenen ifadelerdir..
Bazen oluyor bu forumda klişelerimiz ama kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum, daha çok tecrübesizlikten olabilir.. Sonucu kestirmiştir ancak çözüm skalası geniş değildir, çözüm öneremeyince direkt sonuca odaklanır...
Ben direkt senin konunla ilgili yorum yapmayacağım.. Sana başka bir şey söylemek istiyorum...
"Gizli" veya "saklanarak" yapılan her eylem "mahremiyet" ya da "ayıp" kaygısı içerir... Gizli eylemin arkasından yapılan açıklama "Yalan" ise durum azıcık vahimleşir... Gizlenen şeye verilecek tepkinin büyüklüğünden ürken karşı taraf olayı başka bir odağa kaydırır... Erkeklerin iş arkadaşlarından bayan olanların çoğu "Evlidir" güya... Evli olmayan tüm kızların ya bir sevgilisi, ya bir görüştüğü ya da iş yerinden biri ile flörtleşmesi vardır.. Asla boşlukta değillerdir =)
Evli olduğuna emin misin o bayanın?
Eminsen eğer, boşta değilse, bir boşlukta olabilir mi? Ayrılma aşamasında falan?
Ben de 7/24 çalışıyorum çoğu zaman... Attığım pm'lerden takip edebilirsin, bazen gecenin 4'ünde ayaktayım... Yoğun zamanlarım... Ancak benden on yaş küçüğüm bile olsa, kuzenim bile olsa, gecenin köründe 40 dk konuşmam, konuşamam... Eşim ağır uykusundaysa da konuşuyorsam, ben de gizli bir şey yapıyorumdur... Yani eşimden gizlediğim bir şey... Allah korusun... Ama o kadının yerinde olsam, eşim ayaktayken elin adamı ya da kızıyla dertleşmem, dertleşemem...
Bir boşlukta olabilir erkek arkadaşın... İlişkiniz monotonlaşmış olabilir.. Kız sizden daha atraktif olabilir.. Aklını kurcalamış olabilir.. Kötü niyeti yoktur, zararsız kaçamak bir flörtten başka bir şey olmayabilir.. Hatta son bulacak bile olabilir yakında... Sonuç olarak erkek arkadaşınız sizden ilgisini tam olarak çekmemiş.. Demek ki sizi seviyor ve tercih edecek...
İçin rahat edecekse, erkek arkadaşının hareketlerini gözlemlesen bile ortaya bir iki fikir çıkabilir senin için..