dediğin gibi, minnacık bir şey bütün çamları deviriyor. yaşamayalım, ve de yaşatmayalım.bu fatura sorgulama filan sizce şart mı karar veremedimyani ilişkiye ne gibi bi katkısı var, bilemedim. yada götürüsü mü var? bu konuda da muallaktayımmm.
Benim aklımda birgün kalmıştı yani o gün ulaşamamıştım ve kafama koymuştum bakmam lazım döküme diye.
Böyle bir şey ummuyordum, resmen Allah önüme çıkardı.
Şimdiki aklım olsa bakar mıydım bakmaz mıydım inanın ki bilemiyorum.
O kadar çok acı çektim ki değer miydi aslında sil baştan yaşamak hatta eksilerde olmak...
İlişkiler şeffaf olmalı, ben bir erkekle olan mesajlaşmamı telefonumdan özellikle silmiyorum mesela.
Kız arkadaşlarımınkini silsem de erkeklerin arama kayıt ve mesajlarını silmiyorum, istediğinde baksın aklında şüphe kalmasın diye.
Yoksa telefon dökümleri, kredi kartı hesaplarına girersek insan hakikaten paranoyak oluyor, deyim yerindeyse adını doğru söylediğinden bile şüpheye düşüyor.
Şeytan mı dürtüyor bilinmez ama gece 1 de kime mesaj atmış, o kimmiş bilmemneymiş...
Offf kim icat etmiş bunları, sövesim geliyor bazen.
kızlar daha fazla dayanamadım birden baskın yaptım bugün evine.
sakin kalamadım ama aynen dediğim gibi neden yalan söylediğinden girdim nerden çıktım bilmiyorum. bayaaaaaa bi estim gürledim.
hiç üste çıkamadı. özet olarak yalan söyleme sebebi gereksiz yere kızmamam içinmiş. ben onun alt kıdemlilerine çok yüz veriyor diye kızıyormuşum ondan çok anlatmıyormuş.
ama neyi sezdiysem doğru çıktı. mesela şubattaki o toplanmaya kız da gelmiş ama bana söylenmedi?
haaa bir deeeeee allahım ne büyüksün ve ne kadar temiz kalpliyim ki bana bunu gösterdi
kız bugün bile mesaj atmış attığı mesaj o kadar saçma bişeydi ki 10 kere okumama rağmen anlayamadım şöyle bişeydi "bugün ......?? (hatırlamıyorum ne yazdıgını burda) o ölen şişman adam bendim." höööö dedim yani ayrıca da tam geldiğim sırada cevap atmadı diye heralde aradı sevgilimi.
bayaaaa bi konuştum bağırdım çağırdım estim köpürdüm ortalığı kaldırdım. üstüne gittim yeri geldi cimcirdim hatta kafa bile attım :) ama içim soğumadı.
önce beni neyle suçluyorsun diye bi esip gürleyeceği tuttu onu evli kadınla aldatıyor gibi söylediğimi sandı. sonra bayan arkadaşlarının ona yavşadığında aralarındaki ilişkiye sınır koyamadığını söyledim. kızın hakkında bütün erkek arkadaşlarımın atıp tuttuğunu söyledim arkasından. evli bi kadın nası sürekli böyle garip garip mesajlar atabiliyor dedim. estim gürledim bi ara telefonunu kırıyordum sinirden. resmen adamın gözünde o kız evli ve arkadaşı diye yaptığı hiç bir şeyi yavşaklık kategorisine koymamış yani bu kadar da olmaz dedim yaa...sonra evli hocalarından fln bazı hemşirelerle fln çok yavşakça konuşanları vardı sevgilim de gıcık oluyormuş bunu anlatmıştı ben de onlara sorsan arkadaştırlar ben böyle arkadaşlığı kaldıramam senin arkadaşlık anlayışın buysa ayrılalım dedim. he bi de o erkek çömezi, bu kız bi de sevgilim oturur dertleşirlermiş. o erkek evli karısı yeni ikizlerini doğurdu. dedim sor bakalım ona da böyle garip mesajlar atıyormuymuş. yarın sorucak. bi ton hastalardan fln yavşayan oluyomuş onları uzaklaştırıyormuş efendim bilmem ne. dedim ben ömrüm boyunca seni denetleyemem sen nasıl benim bana kimsenin yaklaşmasına izin vermeyeceğimi biliyorsan ben bunu hissedemiyorum dedim. fln filan uzun lafın kısası bu yani. içim hala soğumadı ona karşı ısınamadım. sarılmaya fln çalıştı tersledim elimi tutmaya çalıştı cimcikledim, bütün seni seviyorumlarını cevapsız bıraktım. ama bilmiyorum kafam çok karışık düşünemiyorum. kendi hayatıma odaklanıcam beni ısındırmaya çalışan o olsun yeter artık. özetim bu kızlar başka gelişme olursa yazarım. ama iyi ki konuşmuşum bugün de konuşmasaydım patlıcakmışım artık.
çok iyi yapmışsın kafanda soru işaretleriyle yaşayamazdın.. bundan sonrası önemli umursamayıp "ben suçsuzdum kendimi aklamama gerek yok" modlarına mı girecek yoksa "ben bi halt ettim sevdiğimi geri kazanmalıyım onun güvenini geri kazanmalıyım" mı diyecek..
hakkınızda hayırlısı olsun..
valla şimdilik ikincisi gibi görünüyor, iste istifamı vereyim yarın fln dedi, kız için de s.çmışım Xe yaa fln dedi yani bakalım ne yapacak
ama benım derdim sürekli ben mi mudahale edicem kendi neden fark edemiyor bu arkadaş modunda yavşayan kızları onu anlayamıyorum bu 2. vakamız
Fark etmiyor mu yoksa hoşuna mı gidiyor orası önemli.. Yani seni aldatıyor anlamında demiyorum bunu ama nasılsa benden yana bişey olmayacakda işte hoşuma gidiyor bi zararı yok diye ses çıkarmıyor mu? Artık arasına mesafe koymayı bilmeli.. Çocuk oyuncağı değil bu işler..
valla iste fark etmedigini kendisine bariz yavsayanlari tersledigini soyleyerek ikna etmeye calisti ama artik fark etmiyorum ayagini yemem bundan sonra cekirge iki kere sicrar. bi daha boyle biseye goz yummayacagimi anlamistir diye umut ediyorum. bi de bu olayi bi gece bagrisip cagrismakla birakmicam burnundan getiricem onun. o ilgisiz garip halleri gitti bi silkindi ama o acidan iyi oldu tabi ben bi ton seyi konustum firsat bulmusken. sizce yarin da gidip kiz yine mesaj atip bisey yapicak mi diye kontrol etsem mi?
Bence biraz bekle birden adam noluyoruz demesin.. Bunalabilir ters tepebilir.. Sen fatura dökümlerine usul usul bak o durumu anlamadan.. Şimdilik habersiz takip et yani onu.. Bir süre sonra ve arada bir olmak kaydıyla yanında kontrol etmende kafanın rahatlığı açısından iyi olur.. Ha birde iş yerine gitme imkanın yok mu ?
ne diyecegimi bilemiyorum yaaa. cok sinirlendim bende. benim esimde doktor. is yerinde hic ama hic hoslanmadigim bi bayan doktor var. oda gelemeyeceginde ise detayli detayli msj falan yaziyor bende okudum. baska yazdi ve esim sildimi bilemiyorum. takip etme imkanim yok. arkadaslar diye basliyor msj. yani sadece esime degil herkese atiyormus. bayanda evli. esim aralarinin iyi olmadigini söylüyor. ya tutup bunu benim esime neden anlatiyorki yada ordakilere... ya bisey oldugunu düsünmedim aralarinda ama o bayandan hic hoslanmadim. ben düsünmeyi arastirmayi biraktim artik. bende hos bi bayanim. yani bazen esimin is yerine gidiyorum iltifatlar falan ediyorlar ordakiler. kendi kendime dedim yaparsa biseyler kendisi kaybeder. ben düsünmek istemiyorum artik. düsün düsün kafayi yiyecem artik.. bende senin gibi soguk davraninca etrafimda dolanmaya basliyor. kacan kovalanirmis degilmi... sende kac o pesinde kossun. kalbini kazansin birakta. ama ugrasmiyorsada kendisi bilir...
bencede simdilik takipte kal. bak bakalim tekrar mesajlasma yada konusma olacakmi...
bide o kizin gelmedigini söylemis ya. madem sen anlayislisin saklamasina gerek yoktu diye düsünüyorum...
(kafam cok bulandi benimde simdi yaaoff ne yapsamki)
bence sen biraz abartmissin:) herkese attigi bir mesaj ve hastalik gibi bi durumda attigini soyluyorsun. insanlik icabi atmak zorunda cunku gelmediginde onun islerini diger doktorlar yapicak sonucta. kafani bulandiracak hicbirsey yok esin de arasinin iyi olmadigini soylemis zaten esegin aklina karpuz kabugu sokma derim.
evet herkese atiyor. baska bayan doktorladrda atiyor ama kisa kesiyorlar. yani olani söylüyorlar gelemeyeceklerini falan. ama benim rahatsiz oldugum bayan detayina kadar anlatiyor. ne gerek var diye düsünüyorum. yok hic acmadim konuyu zaten. esegin aklina karpuz kabugunu getirirmiyim hic
ya bide su rahatsiz etti beni. diger bayan doktorlarla alakali cok bisey anlatmaz. ama o bayan hakkinda esiyle aralari bozukmus falan diye anlatiyor. zaten ben hoslanmadim bayandan bide esiye arasi iyi degil insanin aklina gelmiyor degil hani. cokda hos bi bayan
biraz kiskandim sanirim)
Erkeklerin ego tatmin isteği çok fazla maalesef canım.Başka kadınlarla illa ki bişeler yaşamasına gerek yok ama beğenilmek ya da ilgilenilmekten böyle garip bir haz alıyorlar.Eminim o kadının evliliği sorunludur ve başka erkeklere de bu şekilde kur yapıyordur.Sevgilinin seni gerçekten sevdiğini ve ilişkinize zarar verecek anlamda yanlış bişe yapmadığını hissediyorum.Bundan sonra biraz daha temkinli olmakta fayda var.Umarım sevginiz saygınız hiç bitmez.
Ben de daha kötü şeyleri yaşıyorum inan arkadaşlarımla bile paylaşamıyorum artık çünkü yardımcı olmaya çalışmıyorlar hiç. Halsiz hissiz boş bir insan oldumAllah yardımcımız olsun,güzel günler görelim.
evli bir bayan o saatte nasıl konuşabilmiş ?tesadüf belki eşi yanında yoktu yada onunda eşiyle arası bozuk demekki, bence daha fazla üzülmek istemiyorsan ayrıl şimdi bunu yapan insan evlendikten sonra daha da beterini yapacaktır ve o zaman kendini daha çok suçlayacaksın eskiden biliyordum bunun böyle olduğunu neden evlendim diye kendini yeyip bitirceksin
evet gitme imkanim var ama cok yogun oluyor surekli basinda hastalar ben gidip kosede oturup bekliyorum 1 dk konusup gidiyorum sonra yani diger kisileri goremiyorum bi isime yaramaz yani. evet bugun gitmicem zaten ailemle disari cikicaz. gidemicem ama bu ayki dokumune bakicam. bi de umursamama moduna devam edicem bakalim ne kadar ciddiye alicak beni.
şunu da sor konusu yine geçince;
- biz evli olsak, ben de bekar bir erkek arkadaşıma aynı bu içerikli mesajlar atsam, gece geç saatlerde arasa dertleşsek(!) o evli kişiyle normal mi karşılarsın?
bunun cevabını kendisi
- evet, bunun altında hiç artniyet aramam sevgilim.derse sen de amenna dersin.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?