sevgilimin yalani

bi de klasik ayril yorumlari yapmayin dememin sebebi su olay hakkinda ne dusunuldugunu merak ettim yani normal bi durum olmadiginin farkindayim zaten kimseden "canim bosver o seni coook seviyor" mesaji beklemiyorum:) ama soyle mesajlara da gicik oluyorum " ohooo bu simdiden boyleyse evlenince bikac boynuzun olur bi an once ayril kurtul" komedi gibi :))
yani boyle ici bos ayril mesajlarinin bi faydasi yok sadece insani sinirlendiriyor duzgun dusunemiyor bu sefer insan

biraz daha gözlemle bakalım, öğrendiklerini ona anlatma ki önlem almasın doğal davransın konuyu kapatmış gibi görün ama tetikte ol

O değil de ben şuna takıldım ;

Niye 100 msjından birine cevap veriyor ?

Bence sorun burda başlıyo yani..

soyle oluyor diyelim bisey soylemem gerek isteyken telefonla konusamiyoruz mesaj atiyorum o da goruyor ama cevap vermiyor. yoksa kasitli cevap vermeme degil bana karsi yani iste degilken telefonla konusuruz zaten. ama diger butuuuuuun arkadaslarinin mesajlarina cevap vermez genelde 100 mesajdan birine vermis mesela o da cok gerekli seylerde diyelim biri bisey aticak mailini sormus ona cevap vermis bi tek diger hic bi mesaja cevap yok. ben bana cevap vermemesine alinmiyorum ama o kiza cevap vermesini garipsedim.

yok sevgilimin oyle bi yapisi yok hava atmak amacli hicbisi yaptigini gormedim ama su var bi ablasi var kizlarla diyalogu iyi yani oyle okuzlerden degildir ozellikle yavsak bi hareket yapmaz ama dik durusludur kizlar da oylelerine daha bi yanasir ya yavsak olmayanlara kiymetlenir. bizimki de dur aman yaklasma demez sert bi tepki vermez yani. en fazla yavastan kacar kiz da onu anlamaz daha da ustune gider eski bi kiz arkadasiyla boyle olmustu o yuzden ben cok sinir olmustum zamaninda

olay 2 ay önce olduysa bir daha mesajlaşma arama kaydı vs yoksa sadece senin rahatsız olacağından dolayı gizlemiş olabilir.

Ben aranıza yeni katıldım.Bende güven sıkıntısı yaşıyorum ilgi azalınca yani bi değişim oluyor erkeklerde neden?? bizimde sorunlarımız oluyor ben kendi adıma konuşayım ama hiç hissettirmedim.Acaba erkeğin ilgisi azalınca başka birimi giriyor hayatına .İş güç bahane bence

bastan savma klasik kadinlarkulubu yorumlari yapacaklar hic yapmasin iliski konusunda tecrubeli hatta mumkunse evli bayanlardan da yorum bekliyorum

Klasik, modası geçmeyen ve değerini yitirmemiş manasına gelir...
Klişe, etkisini yitirmiş ve fakat yine de beklenen ifadelerdir..
Bazen oluyor bu forumda klişelerimiz ama kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum, daha çok tecrübesizlikten olabilir.. Sonucu kestirmiştir ancak çözüm skalası geniş değildir, çözüm öneremeyince direkt sonuca odaklanır...

Ben direkt senin konunla ilgili yorum yapmayacağım.. Sana başka bir şey söylemek istiyorum...

"Gizli" veya "saklanarak" yapılan her eylem "mahremiyet" ya da "ayıp" kaygısı içerir... Gizli eylemin arkasından yapılan açıklama "Yalan" ise durum azıcık vahimleşir... Gizlenen şeye verilecek tepkinin büyüklüğünden ürken karşı taraf olayı başka bir odağa kaydırır... Erkeklerin iş arkadaşlarından bayan olanların çoğu "Evlidir" güya... Evli olmayan tüm kızların ya bir sevgilisi, ya bir görüştüğü ya da iş yerinden biri ile flörtleşmesi vardır.. Asla boşlukta değillerdir =)
Evli olduğuna emin misin o bayanın?
Eminsen eğer, boşta değilse, bir boşlukta olabilir mi? Ayrılma aşamasında falan?

Ben de 7/24 çalışıyorum çoğu zaman... Attığım pm'lerden takip edebilirsin, bazen gecenin 4'ünde ayaktayım... Yoğun zamanlarım... Ancak benden on yaş küçüğüm bile olsa, kuzenim bile olsa, gecenin köründe 40 dk konuşmam, konuşamam... Eşim ağır uykusundaysa da konuşuyorsam, ben de gizli bir şey yapıyorumdur... Yani eşimden gizlediğim bir şey... Allah korusun... Ama o kadının yerinde olsam, eşim ayaktayken elin adamı ya da kızıyla dertleşmem, dertleşemem...

Bir boşlukta olabilir erkek arkadaşın... İlişkiniz monotonlaşmış olabilir.. Kız sizden daha atraktif olabilir.. Aklını kurcalamış olabilir.. Kötü niyeti yoktur, zararsız kaçamak bir flörtten başka bir şey olmayabilir.. Hatta son bulacak bile olabilir yakında... Sonuç olarak erkek arkadaşınız sizden ilgisini tam olarak çekmemiş.. Demek ki sizi seviyor ve tercih edecek...

İçin rahat edecekse, erkek arkadaşının hareketlerini gözlemlesen bile ortaya bir iki fikir çıkabilir senin için..

Son düzenleme:

O zaman sor sende erkek arkadasına bunu

Şok şok şok...

Ay dönümü gibi hayati öneme sahip bir günde seninle 20 dakika, aurası çok çekici gıcıkla 40 dakika...

Bence hesap ortada, o kız senden 2 kat daha değerli. 2+2=4 Olay bu bence...

olay 2 ay önce olduysa bir daha mesajlaşma arama kaydı vs yoksa sadece senin rahatsız olacağından dolayı gizlemiş olabilir.

yazdim ama gorulmedi galiba ekimin sonunda da bi mesaj atmis sevgilim ama mesajin kendisi yok iletim raporu var kiz mesaj atti mi bilmiyorum yok oyle bisey cunku bende buna gicik oluyorum rahatsiz olmicagim biseyse neden siliniyor
arkadaslar sevgilim doktor kiz da doktor dolayisiyla geceleri gunduzleri olmuyor biliyorsunuz o yuzden normal mesaili isler gibi dusunmeyin

kizin evli oldugundan eminim bu yaz evlendi evlendigi kisiyi yakinen olmasa da ismen taniyorum cok duzgun biriyle evli kendisi. aralari nasil o kadarini bilemem ama kocasi da ayni hastanede kazanabilmek icin yanina gelebilmek icin baya bi ugrasmis onu biliyorum. baya da uzun suredir cikiyorlar sanirim suresini bilemem.
ben basit flortleri tolere edebilen bi insan degilim takilir kafama unutamam ve bunda da oyle bisey sezinledim sanirim ondan bu kadar huzursuzum
sevgilimin beni sevdigini biliyorum ama artik bana asik degil hissediyorum bu yuzden baska hoslantilari olursa baskalarina karsi bunu kaldiramam o kadar olgun ya da umursamaz bi insan degilim..
bu arada klise demeye calistim evet yanlis kullanmisim

Bence sessiz sessiz takip etmelisin bir süre,
sonucta simdi bagirip cagirsan, yada sorgularsan, bisey varsada bunu sana asla itiraf etmez, bunu hepimiz biliyoruz :)
ama gece gece, senle konusmadigi kadar, o kizla konusmasi, neredeyse 1 saat
hicbir mesaji silmedigi halde, onun mesajlarini silmesi,
ve kizdan gelen hemen 1 mesajin ardindan cevap vermesi, (ama senin 100 cevabindan 1 ine ancak cevap vermesi)
bunlar kuskulandirici seyler,
takipte ol

tamam takipte olucam ama is ortamina uzagim ben telefonda bisey olmazsa nasi anlicam bisiler oldugunu. bana yardim edebilecek bi arkadasim da yok ki o ortamda. bi de hemen bi soguma olur boyle seylerde sevgilime karsi o da beni tanir nasi hissettirmicem bunu ona?
aslinda ona soylemekten cekinmiyorum sonucta bunu sormaya hakkim var ama iyice kendimden uzaklastirip kizi daha da cazip hale getirir miyim diye dusunuyorum. gerci cazip hale gelecekse de gelsin amacim sevgilimi ne olursa olsun elimde tutmak degil benim icin dogru insan mi onu ogrenmek 2 hafta pek yuzyuze gorusemeyiz asiri yogun bu ara bu sure icerisinde takip ediyim sonra da yuzyuze konusayim diyorum artik.

bu arada eski telefon kayitlarina iyice baktim da subat ve martta 1-2 kez mesaj atmis yine ama onlari hic bilmiyorum ya da hatirlamiyorum ben de cok yogundum o aralar kafam karman corman zaten uyuyamadim basim donuyor

Şok şok şok...

Ay dönümü gibi hayati öneme sahip bir günde seninle 20 dakika, aurası çok çekici gıcıkla 40 dakika...

Bence hesap ortada, o kız senden 2 kat daha değerli. 2+2=4 Olay bu bence...

komik mi oldugunu saniyosun:) yazik bikac yorumuna denk geldim butun derdini yazan insanlara acimasiz sacma sapan yorumlar yapmissin heralde cok problemli bi hayatin var ki sıkıntılı insanlarla dalga gecerek eglenmeye calisiyorsun acinasi

Canım çok uzun yazmışsın hiç paragraf bırakmamışsın.başını okudum gerisini çok iyi okumadım..

Ama şunu biliyorum ki kadın veya erkek fark etmez karşı cinle 10 dk dan fazla hatta 5 dkdan fazla telle konuşuyorsa bir şeyler vardır..Hele gecenin bir yarısı 40 dk konuşuyorsa... Bunun gerekçesi olmaz bana göre..hiç de masum değildir... Kimi kandırıyor!! bir de üstüne gizli msjlar falan...

çok masum birşey olduğunu sanmıyorum.ilişkisi var demiyorum ama aralarında bir elektrik var bence.erkek arkadaşın onu beğeniyor olabilir veya ilgi duymuş olabilir.o kızda da evli birindeki ağırlık yok gibi.bir erkeğe senin kıymetini bilmiyorlar yazmak ne bileyim bana hiç masum gelmedi.ama akıllıca davranmışsın.bence böyle devam et.hiç birşey söyleme sevgiline ve bu konuşmalar nasıl devam ediyor bak bakalım.sonra iş yerine gidebilirsen git yerinde de gözlemle.şimdilik bu konuda konuşarak birşey halledemezsin bence.

gereken cevabı vermiş arkadaşımız.

can sıkıcı bir durum cidden gecenin 12 sinde iş icin dahi olsa 40 dk'ka konusulmaz ustelik evli bir bayan olmasına ragmen bir erkege yanlıs anlasılmaya musait mesajlar atmasıda davranıslarına pekde dikkat etmeyen bir insan oldugunu gosteriyor bir sure takipde kal belli etmeden gozun uzerinde olsun baktın hala mesajlar var ve silniyor ozmn konuyu aç hani mesajda yanlıs birsey yoksa neden siliyorsun degilmi umarım sanıldıgı gibi birsey cıkmaz

yorumlarınız çok net.şimdi karşı taraf bu tavırda olduğunu düşünürsek, bu nasıl çözüm olur? yani kız hareketlerini gözlemledi ve devam ediyor ya da ne bilim.bu durumdan yara almadan nasıl kurtulur? erkeğin tavrını nasıl düzeltebilir?

Buna benzer bir olayla bütün yazını mahvetmiş, direk kafamda ilişkiyi bitirmiş biri olarak yorum yapacağım.
Gerçekten bazen her şey düşündüğümüz gibi olmuyormuş, bunu öğrendim bu süreçte.

Aklınıza gelen şeyi tahmin ediyorum, ama yalan söylemesinin sebebini biraz kendinizde arayın.
Sakın yanlış anlamayın, suç sizin demiyorum, ilk dakikada hoşlanmamışsınız.
O an eğer söyleseydi belki çocukça gelecek ama sorun çıkaracağınızı, tadınızın bozulacağını düşündüğü için böyle bir şeyden haberdar etmedi.
Benim başıma gelen tam anlamıyla bu oldu çünkü, 3 ay kesinlikle inanmadım.
Sonra hem o hanımla konuşturuldum hem de mesaj içeriklerini ispat için almıştı ve hiç de 'aldatma' ya yeltenilen bir şey olmadığını gördüm.
O zaman kendime dönüp baktım, neden böyle bir şey gizlendi, bu nedemek oluyor diye.
Evet fazla kıskanç, baskın, tahammülü az, sorun çıkarmaya ve suçlamaya meyilli bir insanmışım.
Bununla yüzleştim.

Bence en mantıklısı konuşmanız olur, bu durumdan haberdar olduğunuzu ve neden böyle bir yola girdiğini sevgilinize sorun.
Size yapacağı açıklama ve bundan sonraki davranışlarını feyz alın kendinize, ondan sonra eminim soru işaretleriniz kafanızdan silinecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…