O değil de ben şuna takıldım ;
Niye 100 msjından birine cevap veriyor ?
Bence sorun burda başlıyo yani..
Şimdi bayan güzelliğinin daha doğrusu erkeklerin onu beğendiğinin farkında biraz artist ukala bişey diyorsun anladığım kadarıyla bu önemli tabiki herkesin hoşuna giden bir bayanla bir erkek samimi dialog kurarak hava atmak isteyebilir burda senin sevgilinin karakteri önemli böyle yapıda bir insanmı? İçten içe ilgi duyma insanoğlunun yapısında var canım bu hepimizin seninde başına geçebilir örnek vereyim mesela bir öğretmenini çok seversin hayranlık duyarsın sonra acaba ilgimi duyuyorum diye ikilemde kalabilirsin, çünkü o öğretmeni herkes sevip beğeniyordur bunun gibi bişey o mesaj olayında bana şöyle geldi eşine mesaj atmıştır sonra eşin ona sonra eşin bu saatte müsait olduğunu anlayıp arama cesareti göstermiştir kadının eşinin yanında olmadığını öğrenerek yani kızdan cesaret almasa yemez yani aramak dediğin gibi okız yüzünden sıkıntı yaşamışsa ve sana anlattığında kızacağın bişeyse söylememiş olabilir.
Madem böyle kapatma konuyu otur konuş hem kafan rahatlasın hemde böyle gizli şeyler çevirmesin, ömür boyu içinde kalır hep bu çok kötü zamanda patlarsın sonra. Konuyu açmaya gelince ne yaşadıysan direk anlat ilk olarak uyuyamıyorum konuşmak zorundayım eminim sende olsan yerimde duramazdın de ve her zaman dürüst ol hiç yalan katma ondanda dürüst bir cevap beklediğini söyle
bastan savma klasik kadinlarkulubu yorumlari yapacaklar hic yapmasin iliski konusunda tecrubeli hatta mumkunse evli bayanlardan da yorum bekliyorum
soyle oluyor diyelim bisey soylemem gerek isteyken telefonla konusamiyoruz mesaj atiyorum o da goruyor ama cevap vermiyor. yoksa kasitli cevap vermeme degil bana karsi yani iste degilken telefonla konusuruz zaten. ama diger butuuuuuun arkadaslarinin mesajlarina cevap vermez genelde 100 mesajdan birine vermis mesela o da cok gerekli seylerde diyelim biri bisey aticak mailini sormus ona cevap vermis bi tek diger hic bi mesaja cevap yok. ben bana cevap vermemesine alinmiyorum ama o kiza cevap vermesini garipsedim.
olay 2 ay önce olduysa bir daha mesajlaşma arama kaydı vs yoksa sadece senin rahatsız olacağından dolayı gizlemiş olabilir.
Klasik, modası geçmeyen ve değerini yitirmemiş manasına gelir...
Klişe, etkisini yitirmiş ve fakat yine de beklenen ifadelerdir..
Bazen oluyor bu forumda klişelerimiz ama kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum, daha çok tecrübesizlikten olabilir.. Sonucu kestirmiştir ancak çözüm skalası geniş değildir, çözüm öneremeyince direkt sonuca odaklanır...
Ben direkt senin konunla ilgili yorum yapmayacağım.. Sana başka bir şey söylemek istiyorum...
"Gizli" veya "saklanarak" yapılan her eylem "mahremiyet" ya da "ayıp" kaygısı içerir... Gizli eylemin arkasından yapılan açıklama "Yalan" ise durum azıcık vahimleşir... Gizlenen şeye verilecek tepkinin büyüklüğünden ürken karşı taraf olayı başka bir odağa kaydırır... Erkeklerin iş arkadaşlarından bayan olanların çoğu "Evlidir" güya... Evli olmayan tüm kızların ya bir sevgilisi, ya bir görüştüğü ya da iş yerinden biri ile flörtleşmesi vardır.. Asla boşlukta değillerdir =)
Evli olduğuna emin misin o bayanın?
Eminsen eğer, boşta değilse, bir boşlukta olabilir mi? Ayrılma aşamasında falan?
Ben de 7/24 çalışıyorum çoğu zaman... Attığım pm'lerden takip edebilirsin, bazen gecenin 4'ünde ayaktayım... Yoğun zamanlarım... Ancak benden on yaş küçüğüm bile olsa, kuzenim bile olsa, gecenin köründe 40 dk konuşmam, konuşamam... Eşim ağır uykusundaysa da konuşuyorsam, ben de gizli bir şey yapıyorumdur... Yani eşimden gizlediğim bir şey... Allah korusun... Ama o kadının yerinde olsam, eşim ayaktayken elin adamı ya da kızıyla dertleşmem, dertleşemem...
Bir boşlukta olabilir erkek arkadaşın... İlişkiniz monotonlaşmış olabilir.. Kız sizden daha atraktif olabilir.. Aklını kurcalamış olabilir.. Kötü niyeti yoktur, zararsız kaçamak bir flörtten başka bir şey olmayabilir.. Hatta son bulacak bile olabilir yakında... Sonuç olarak erkek arkadaşınız sizden ilgisini tam olarak çekmemiş.. Demek ki sizi seviyor ve tercih edecek...
İçin rahat edecekse, erkek arkadaşının hareketlerini gözlemlesen bile ortaya bir iki fikir çıkabilir senin için..
Şok şok şok...
Ay dönümü gibi hayati öneme sahip bir günde seninle 20 dakika, aurası çok çekici gıcıkla 40 dakika...
Bence hesap ortada, o kız senden 2 kat daha değerli. 2+2=4 Olay bu bence...
Aslında bence siz zaten gerçeğin farkındasınız fakat hani olur ya iç açıcı yorumlar gelir, biri benden farklı düşünür sakinleşirim istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Çünkü ayrıl diyecek klasik KK yorumları yapmayın demişsin:)
Bence ortada UFAK değil BÜYÜK BİR SORUN var. (Tabi sizin ilişkiniz ve bakış açınız hakkında fikrim yok) Çünkü benim için yalanın ufağı büyüğü olmaz. Yalan yalandır ve bir ilişkiyi zedeleyen bir faktördür, güveni sarsar.
Ben evliyim, ve eşimin böyle birşey yapmış olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Gecenin bir yarısı, 40dk telefonda konuşuluyor. Ve bu konuşmadaki şahıs size ERKEK olarak aktarılıyor. (NEDENİ ÇOK AÇIK DEĞİLM Mİ?) Üzerine kızdan mesaj gelmiş: SEN ÇOK İYİSİN KIYMETİNİ BİLMİYORLAR. ((( SENCE BU TARZ KONUŞMALAR BİR ERKEĞİ NASIL ETKİLER?)))
Kızın evli olması sanırım bir nevi iç rahatlatıyor ve dertleşmişlerdir canım sonucunu çıkarıyor. ( evli kadınlar da aldatabilir) Evet, dertleşmişlerdir, ben de bir aşk yaşıyorlar demeyeceğim. FAKAT BAŞLANGICI OLDUĞU DA BARİZ ORTADA DİYECEĞİM.
Silinen mesajlar, ve ERKEKLE konuştum tarzı bir saklamanın altında ne bekliyorsunuz? Bence kız sevgilinize dertlerini anlatıyor bile olsa, tatlı sözleriyle de onu etkilemeye devam ediyor. Sen çok iyisin, ay çok sağol senden başka kimseye anlatamazdım vs.
Eğer sevgilin sana X le konuştum derdi vardı, 40dk dinledim deseydi, mesajları vs silmeseydi, sen de faturalardan takip etmek zorunda kalmasaydın, o zaman zaten BİR SORUN OLMAZDI.
Ben senin yerinde olsam, kendimi kontrol edebilirsem, bir süre daha takip ederdim, çünkü henüz elinde tam delil yok ve bunların arkadaşlığında da bir gariplik var, normal arkadaşlık değil.
Kendini tutabilirsen, bir süre daha takip et
Tutamazsan da oturup konuş, saklamasının nedeni neymiş anla..
Ama ben olsam devam ederdim takibime..
Klasik, modası geçmeyen ve değerini yitirmemiş manasına gelir...
Klişe, etkisini yitirmiş ve fakat yine de beklenen ifadelerdir..
Bazen oluyor bu forumda klişelerimiz ama kötü niyetle olduğunu düşünmüyorum, daha çok tecrübesizlikten olabilir.. Sonucu kestirmiştir ancak çözüm skalası geniş değildir, çözüm öneremeyince direkt sonuca odaklanır...
Ben direkt senin konunla ilgili yorum yapmayacağım.. Sana başka bir şey söylemek istiyorum...
"Gizli" veya "saklanarak" yapılan her eylem "mahremiyet" ya da "ayıp" kaygısı içerir... Gizli eylemin arkasından yapılan açıklama "Yalan" ise durum azıcık vahimleşir... Gizlenen şeye verilecek tepkinin büyüklüğünden ürken karşı taraf olayı başka bir odağa kaydırır... Erkeklerin iş arkadaşlarından bayan olanların çoğu "Evlidir" güya... Evli olmayan tüm kızların ya bir sevgilisi, ya bir görüştüğü ya da iş yerinden biri ile flörtleşmesi vardır.. Asla boşlukta değillerdir =)
Evli olduğuna emin misin o bayanın?
Eminsen eğer, boşta değilse, bir boşlukta olabilir mi? Ayrılma aşamasında falan?
Ben de 7/24 çalışıyorum çoğu zaman... Attığım pm'lerden takip edebilirsin, bazen gecenin 4'ünde ayaktayım... Yoğun zamanlarım... Ancak benden on yaş küçüğüm bile olsa, kuzenim bile olsa, gecenin köründe 40 dk konuşmam, konuşamam... Eşim ağır uykusundaysa da konuşuyorsam, ben de gizli bir şey yapıyorumdur... Yani eşimden gizlediğim bir şey... Allah korusun... Ama o kadının yerinde olsam, eşim ayaktayken elin adamı ya da kızıyla dertleşmem, dertleşemem...
Bir boşlukta olabilir erkek arkadaşın... İlişkiniz monotonlaşmış olabilir.. Kız sizden daha atraktif olabilir.. Aklını kurcalamış olabilir.. Kötü niyeti yoktur, zararsız kaçamak bir flörtten başka bir şey olmayabilir.. Hatta son bulacak bile olabilir yakında... Sonuç olarak erkek arkadaşınız sizden ilgisini tam olarak çekmemiş.. Demek ki sizi seviyor ve tercih edecek...
İçin rahat edecekse, erkek arkadaşının hareketlerini gözlemlesen bile ortaya bir iki fikir çıkabilir senin için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?