sevgilimin yalani

Lullaby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2009
3.061
11
0
Kocaeli
merhaba kizlar konuya gireyim hemen 4,5 yillik duzgun giden bi iliskim var saygi sevgi cercevesinde yurudu hep kimi zaman isinin yogunlugundan sonra baslayan ilgi azalmasindan dolayi bunalsam da devam ediyoruz bi sekilde.
ozet gecicem hemen beni rahatsiz eden seyse sevgilimin yaninda calisan is arkadaslarindan bi kiz hakkinda yalan soylemesi. ufak bi yalan ama sinirimi bozdu yine de. bizim ay donumumuzu hep 12de kutlariz telefonla bzm ay donumumuzde saat 12de gece altinda calisan bi bayan elemanla konusmus yaklasik 40 dakika. sonra benle konusmus 20 dk ay donumumuzu kutlamak icin. ama o gun konustugumuz da yine altinda calisan bir erkek elemanin aradigini iste problem oldugunu fln soyledi hatta uyuyakalmis uyandirmis guya onu. ben de uzulduydum uyandirmislar diye. buraya kadar tamam olabilir dicem işi gecesi gunduzu olmayan bir iş cunku ama beni rahatsiz eden sey neydi derseniz telefoninda o kizdan o gece atilmis bi mesaj gordum tam icerigi anlatamicam hatirlamiyorum ama "sen cok iyi bi insansin senin kiymetini bilmiyorlar" tarzi biseydi ne bu fln dedim gorunce sevgilime konuyu gecistirdi. ben de bunun uzerine suphelendim ve telefon fatura detaylarina baktim oraya bakinca ayni gece sevgilimin mesaj attigini ve sonra aradigini gordum. ama bundan ona bahsetmedim ki o telefonun kiza ait oldugundan emin olayim diye. bugun bi sekildr baktim ve evet o telefon o kiza ait ve ustelik kizin attigi o mesaj silinmis sevgilimin cevap attigi mesaj silinmis ve ustelik bu ay baska bi gun de sevgilim mesaj atmis kiza ama o mesaj da silinmis kiz mi ilk atti yoksa sevgilim mi bilmiyorum. simdi beni sinir eden noktalara gelince ben kiza icten ice gicik olsam da hic belli etmedim o mesaji gorene kadar niye ilk konustugumuzda o kizin degil de bi erkek calisanin aradigi yalanini soyledi? bi suru kizli erkekli bi ortamda calisiyorlar ve ben de oyle bi ortamda calistim is icabi o saatte de olsa konusmasini yadirgamazdim gicik da olmazdim. ikincisi sevgilim uykulu mayisik ses tonuyla bu kizla " sevgilimin cok iyi bi insan oldugu"nun devami olan bi konusmayi 40 dakika o saatte nasi yapti?? ayrica da kiz evli o saatte nasi konustu boyle mesajlasti? hadi mesaide olsa kiz isteyken konusmus bisey danismis olsa isteki mesaideki kidemlisine danismasi gerekir sevgilime degil. hadi neyse onu gectim neden bu ay attigi mesaji da silmis sevgilim? iletim raporu duruyor cunku. bir de normalde hic bi mesaja cevap vermez sevgilim is arkadaslarina ve bana bile 100 mesajimdan birine cevap verir. ve hic bi mesaji da silmez baktim işle ilgili kizli erkekli suruyle insandan mesajlari duruyor. bir de beni basindan beri bu kiza icten ice gicik olmama sebep olan seyse benim erkek arkadaslarimin kizi boyle acayip cok cekici bulmalari. hayir ben de dikkat cekici bi kizim bu konuda guvensizligim yok ama erkeklerin muhabbet ortaminda olur ya X cok cekici ya cok guzel cok tatli diye muhabbet dondururler paso oyle dondurdukleri bi kiz. en son bi arkadasima sordum eli yuzu duzgun tamam da bu kadar afeti devran gibi betimlemelerinin sebebini sordum bi tanesi aurasi cok cekici dedi
ben de kizla tanistim bu arada ilk dakkada hoslanmamistim ilk karsilasmamizda tip tip suzmustu beni tanismamizda da biraz fazla samimi olan tipte kendime ozguvenliyim diye bagiran bi ses tonuyla konusuyordu resmen. simdi ben biraz arastirmaci psikopat bi insanim guvenmem kimseye sevgilimin simdiye kadar en ufak yalanini yakalamamistim ve bu olay beni cok irrite etti. bu konuyu acip sorsam mi nasi sorsam (sonucta onun fatura detaylarini inceleyip fln baya karistirip herseyi ogrendim telefonunu fln) yoksa kizi iyice cekici hale getirip sevgilimin gozunde degerlendirip iyice bana yalanlarini arttirmasina sebep mi olurum? yoksa bisi demeden takip mi etsem bilmiyorum cok kafam karisti. eskiden bi kiz arkadasi vardi kiz samimiyetin olcusunu kaciriyordu ve bu yuzden cok kavga etmistik yuz veriyorsun diye yine aynisi mi basima geldi yoksa bi de lutfen aman ayril kurtul fln gibi bastan savma klasik kadinlarkulubu yorumlari yapacaklar hic yapmasin iliski konusunda tecrubeli hatta mumkunse evli bayanlardan da yorum bekliyorum 4,5 yilda kari koca gibi olduk cunku artik umarim yazdiklarimdan bisi anlarsiniz telden girdim kisa yazmak istedim ama cok uzadi

Son düzenleme:
canım öncelikle biz bayanların göremediği bazı bayanların erkekler tarafından çekici geldiği olabiliyor bir kız vardı eskiden saatçide çalışırdı alışveriş merkezinde tüm erkekler çok beğenirdi kız normal bir güzellikte anlam veremezdik nesi var bunun diye olabiliyor yani.

evli bayanın gece konuşması konusunda evliyim eşim gece geldiği olabiliyor 12,30 mesela bir kere yan işyerimde çalışan benimle dertleşen bir erkek arkadaşımla facede konuşurken telefon açtı meğer eşi evi terk etmiş falan 1 saat dertleşti sonra gece 12 yi geçti eşim geldi tabi ben hemen anlattım olayı eşim çok anlayışlıdır ve asla yalan konuşmadığımı bilir bişey demedi buda olabiliyor sanki sevgilinde ona iş konusunda dertleşmişte oda kıymetini bilmiyorlar demiş. Yani benim arkadaşımla facede mesajlaşıp devam eden muhabbetime benzettim inşalllah o kadar masumdur.

Sonra sevgilin senin bu konuda anlayış gösteremeyeceğinden korkup sana söylememiş olabilir bazı erkekler bayanlarla dertleşmekten daha büyük zevk alabilir yada o kızın eşine çok anlayışla yaklaşması eşinin muhabbetinden zevk almasını sağlıyor olabilir.

Bana aldatma değil dertleşme gibi geldi kız evli dedin zaten. Evli kız hakkında millet nasıl böyle düşünüyor onuda anlamadım.

Sonuç olarak erkeklerin bir bayandan birşey saklamamaları için dırdırından korkmamamaları lazım eşim eskiden çok şey anlatmazdı bana sonra ben çok olgunlaştım oda şu anda herşeyi okadar rahat anlatıyorki korkmuyorum artık kızmıyorsun diyor benden bu kadar canım.

aydönümü nedir yahu sabaha karşı iyi güldüm
valla çık karşısına bu bu böyle olmuş takip ettim yalan söylemeden neler olduğunu anlat ne şaşıracaktır afallayıp kıvırmaya çalışır yav işte sorunlar vardı yarınki işle ilgili bişey sordu vs vs diye..ne deyim artık bol şans sana erkek kısmı her şekilde kolayca bizi kandırabiliyor bunuda unutma :) yiyeceksindir mutlaka ama enazından bir sonrakileri için gözünü dört aç

aslinda ben de bunu dusunmustum ilk ama mesajima yazmak istemedim etkilememek icin okuyacaklari. tabi ki dertlesmis olabilir bu konuda normal karsilarim benim de cok erkek arkadasim var ve kiz muhabbeti yapacak kadar samimiyiz bunu anlamayacak bi insan degilim ama dedim ya onun normal tavri olsa yuzyuze dertlesip kizin mesajini gorunce sallamayip uyumaya devam etmek olurdu cok iyi taniyorum onu cunku. bu kiza normalden farkli davranmasi,diger arkadaslarimin yorumlari ve benden gizlemesi beni sinir etti. bir de ben bana kendi soyledigi surece hicbiseyi uzatmam bunu da bilir o yuzden herseyi soylerdi bana soylemeyince bunu suphelendim dogal olarak. bir de isyeri problemlerini hep anlatir bana ben fikir veririm soyle yapsan nasi olur diye ama o gun hicbisey dememisti bana cok net hatirliyorum. o kiz alt kideminden onun yaptigi bisey yuzunden basina dert acildi heralde ki soylemedi bana diyorum. bu arada uzun uzun yazmisiniz tesekkurler ama siz mesela hemen anlatmissiniz bana anlatmis olsaydi ben de kizi otekilestirmek yerine benimserdim benim korkum kiz evli de olsa icten ice o "aura"nin onu da etkilemis olmasi. kiz meyletse bile sevgilimin aldatcagini hatta ben olmasam bile evli biriyle bisi yasamayacagina eminim ama icten ice hoslanmis olma ihtimali bile delirtiyor beni peki sizce bu konuyu kafamda kapatiyim mi ki bu imkansiz saat kac olmus sinirden uyuyamadim ama bunu yapin derseniz denerim ya da konussam mi ve ne diye konuyu acsam acaba?

niye ya aydonumu iste bi kutlariz telefonla da olsa :) gozum dort acik zaten ondan bunlar basima geliyor milletin ruhu duymaz ben ayrintisina kadar bulup kudururum. bir de cok pis bi ozelligim var biseyden kil kaptiysam ve kesin olarak icim rahat etmediyse o konuyla ilgili cok pis uzatabiliyorum sonra. tabi kendi soyleseydi direk bu kadar huylanmazdim.

ne var ki yav biz de kutlarız :)
hatta genelde ben unutuyorum sevgilim diyo, sonra trip atıo bana bi de :))

neyse kanka yorumlarımı yapmıştım ben sana zati :)

ben evlıyım cevap verebıllırım:) canım oncelıkle 5 yıldırda çıkıyo olsan benım sevgılım yapmaz etmez deme bız neler duyduk malesef. sana tavsıyem şimdi ortalığı bulandırma ama bundan sonra gözünü dört aç. kımse sana şu kadarcık olaylardan oturu evet aldatmış evet hoşlanıyo ondan dıyemez. ama aksınıde söyleyemez. o yuzden temkınlı davran derim. fatura detaylarını hep görebılıyosan bundan sonra takıp et. açıkcası sanmıyorum ama zaten kotu bırşey varsa emın ol yakında çıkacaktır.

dertlesme bile olsa dogru bulmuyorum ben oyle seyleri
neyini anlatiyo acaba
eger anlatilacak dertlesecek bi sey varsa kapi gibi sevgilisi var onla dertleshsin ne demek milletin karisiyla dertlesmek
ben de psikopat birisiyimdir de bu konuda
ben olsam farkettirmeden gozaltinda tutardim

Şimdi bayan güzelliğinin daha doğrusu erkeklerin onu beğendiğinin farkında biraz artist ukala bişey diyorsun anladığım kadarıyla bu önemli tabiki herkesin hoşuna giden bir bayanla bir erkek samimi dialog kurarak hava atmak isteyebilir burda senin sevgilinin karakteri önemli böyle yapıda bir insanmı? İçten içe ilgi duyma insanoğlunun yapısında var canım bu hepimizin seninde başına geçebilir örnek vereyim mesela bir öğretmenini çok seversin hayranlık duyarsın sonra acaba ilgimi duyuyorum diye ikilemde kalabilirsin, çünkü o öğretmeni herkes sevip beğeniyordur bunun gibi bişey o mesaj olayında bana şöyle geldi eşine mesaj atmıştır sonra eşin ona sonra eşin bu saatte müsait olduğunu anlayıp arama cesareti göstermiştir kadının eşinin yanında olmadığını öğrenerek yani kızdan cesaret almasa yemez yani aramak dediğin gibi okız yüzünden sıkıntı yaşamışsa ve sana anlattığında kızacağın bişeyse söylememiş olabilir.

Madem böyle kapatma konuyu otur konuş hem kafan rahatlasın hemde böyle gizli şeyler çevirmesin, ömür boyu içinde kalır hep bu çok kötü zamanda patlarsın sonra. Konuyu açmaya gelince ne yaşadıysan direk anlat ilk olarak uyuyamıyorum konuşmak zorundayım eminim sende olsan yerimde duramazdın de ve her zaman dürüst ol hiç yalan katma ondanda dürüst bir cevap beklediğini söyle

Bir bayanla, gece gece o kadar konuşmasında bir sakınca görmüyorsanız hiçbir şey söylemeyin, izlemeye devam edin bence.

Ben kesinlikle anlayışlı olamazdım bu konuda.
Tamam ortada yanlış bişey olmayabilir ama o saatte neden 40 dk boyunca bir bayanla konuşuyorki rahatsız edici bi durum.
Ona belli etmeyin ama uzaktan izlemeye devam edin bence.

O değil de ben şuna takıldım ;

Niye 100 msjından birine cevap veriyor ?

Bence sorun burda başlıyo yani..

sevgilinin mesajları silmesi ve konuştuğu kişinin erkek olduğunu söylemesi çok şüpheli. takipte ol bence.

şüpheli bir durum ama birde daha önce bir kız arkadaşıyla olan diyaloglarında sıkıntı yaşamışsınız gene aynı şeyler olacak diyede senden saklamış olabilir çok muallakta eğer mesajların içeriğini bilebilseydik daha doğru yorumlar yapabilirdik...

bence dertleşmiş olabilirler ama saklandığına göre sevgilinin ilgi duyması olasılığı yüksek kızda biraz ilgiden hoşlanıyorsa dikkat yakınlaşma olabilir...unutma erkekler evli bayanlarla daha rahat ilişki yaşayabiliyor bu durumu sevgilim asla evli bir bayanla ilişki yaşamaz diyerek gözardı etme erkek sonuçta...

ben buraya üye oldum olalı eşim asla yapmaz diyemiyorum eskiden kendime güvenmem ona güvenirim derdim güvenimde hala değişme yok ama insan şaşırabilir...

Aslında bence siz zaten gerçeğin farkındasınız fakat hani olur ya iç açıcı yorumlar gelir, biri benden farklı düşünür sakinleşirim istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Çünkü ayrıl diyecek klasik KK yorumları yapmayın demişsin:)

Bence ortada UFAK değil BÜYÜK BİR SORUN var. (Tabi sizin ilişkiniz ve bakış açınız hakkında fikrim yok) Çünkü benim için yalanın ufağı büyüğü olmaz. Yalan yalandır ve bir ilişkiyi zedeleyen bir faktördür, güveni sarsar.

Ben evliyim, ve eşimin böyle birşey yapmış olduğunu düşünmek bile istemiyorum. Gecenin bir yarısı, 40dk telefonda konuşuluyor. Ve bu konuşmadaki şahıs size ERKEK olarak aktarılıyor. (NEDENİ ÇOK AÇIK DEĞİLM Mİ?) Üzerine kızdan mesaj gelmiş: SEN ÇOK İYİSİN KIYMETİNİ BİLMİYORLAR. ((( SENCE BU TARZ KONUŞMALAR BİR ERKEĞİ NASIL ETKİLER?)))
Kızın evli olması sanırım bir nevi iç rahatlatıyor ve dertleşmişlerdir canım sonucunu çıkarıyor. ( evli kadınlar da aldatabilir) Evet, dertleşmişlerdir, ben de bir aşk yaşıyorlar demeyeceğim. FAKAT BAŞLANGICI OLDUĞU DA BARİZ ORTADA DİYECEĞİM.

Silinen mesajlar, ve ERKEKLE konuştum tarzı bir saklamanın altında ne bekliyorsunuz? Bence kız sevgilinize dertlerini anlatıyor bile olsa, tatlı sözleriyle de onu etkilemeye devam ediyor. Sen çok iyisin, ay çok sağol senden başka kimseye anlatamazdım vs.

Eğer sevgilin sana X le konuştum derdi vardı, 40dk dinledim deseydi, mesajları vs silmeseydi, sen de faturalardan takip etmek zorunda kalmasaydın, o zaman zaten BİR SORUN OLMAZDI.

Ben senin yerinde olsam, kendimi kontrol edebilirsem, bir süre daha takip ederdim, çünkü henüz elinde tam delil yok ve bunların arkadaşlığında da bir gariplik var, normal arkadaşlık değil.
Kendini tutabilirsen, bir süre daha takip et
Tutamazsan da oturup konuş, saklamasının nedeni neymiş anla..

Ama ben olsam devam ederdim takibime..

gece gece bi bayanla 40 dk konuşmak..ne konuşmuşlar ki o kadar gecenin o saatinde,çok saçma ve abes bi durum bence
mesajlarda acayip.bu durumun altında bişey olabilir arkadaşların dediği gibi ona hissettirmeden takipte ol
bide sevgilin ilgisiz mi sana karşı

seninle dertleşemiyo mu?
ya da başka arkadaşı mı yok?
bu kızı ne zamandır tanıyoda 40 dakikalık güzin abla dertleşmeleri yaşanıyo?
40 dakikalık dert sevgilininse derdi kiminle, yok kızınsa neden eşine anlatmıyoda sevgiline anlatıyo?
masumane bişeyse neden gizli kapaklı yapıyo?

Bence de bir gariplik var.
Dert kimin? Sevgilininse niye sana anlatmıyor, bayanınsa neden sevgiline anlatıyor?
Hemde konuşma gece 10 dkdan bahsetmiyoruz koskoca 40 dk
İlginç bir konu var aralarında bence
Aşk baabında bilemem de bir sorunları olabilir
Atılan mesajlar zaten şüphe uyandırıcı:44:

evet dediginiz herseye katiliyorum bana da normal gelmiyor o yuzden yazdim ya zaten. sevgilim normalde herseyini anlatir bana dertlesiriz alt kidemlilerini cok kollar ve onlarin hatasi yuzunden ust kidemlilerinden paso azar yiyor. ben de buna karsiyim biraz siniri olmali yani bu tarz bisi bu kiz yuzunden olmussa ondan anlatmamis diye dusunuyorum.
sevgilin ilgisiz mi diyenlere karsi da soyliyeyim normalde hep ustume titrerdi her konuda artik oyle degil nasi anlatsam bilemedim bazi seyleri hosuma gitmiyor mesela elestiriyorum buna bozulmaya basladi bi de islerinden dolayi cok yogun diger zamanlarda da hep evde yatip uyayi fln tercih ediyor yani hic araya sıkıştırıp beni goreyim diye ugrasmiyor bikac aydir. bende en son sabrim tasti artik ne hali varsa gorsun dedim ustune gitmiyorum kendi keyfime bakiyorum 1 haftadir fln toparladi biraz
kizin tavrinin farkindayim erkeklerin en sevdigi pohpohlayan bi tarzi var. kizin is yerinde seveni pek cok kiz erkek seviyorlar. hatta bi kere kidemlileri onun icin cok iyi is konusunda diye olumlu elestirmisler sevgilim de cok calisir ama takdir gosteren yok gicik olmustu bu olaya mesela. bi de soyle bisey var 2 haftadir birlikte calisyorlar rotasyonlari oluyor gecen hafta calistigi kisinin yine o arayan erkek oldugunu soylemisti. bu haftaysa bu kizla calistigini soyledi ve kiz bi suru hata yapmis bu hafta onlara delirmis bana anlatti ben de kiza o anlamda gicik oldugumu hissettirmeden kizdim niye hata yapip seni zora sokuyor gibisinden fln. acaba o kizla ilgili sıkıntım olmadigini anlayip rahatladi da bundan sonra bisey gizlemeye devam etmez mi diye de dusundum. bi de bu telefon olayi 2 ay once olmus bi olay 4-5 ay sonra sorarsam hatirlamayabilir ya da hahatirlamiyorum ayagina yatabilir. ondan emin olamadim beklesem mi konussam mi diye kafam karisti iyice. bu arada telefon dokumlerini gorebilirim hep evet sifresi var bende internetten bakiyorum sifresi oldugunu da biliyo direk istemistim cunku.

kizi 1 senedir taniyor eger dert sevgiliminse bana anlatmayip ona anlatmasina bozuldum ben de. cok kotu azar yedigi icin bana anlatmak istememis olabilir gururundan ama her halukarda 40 dk bence de fazla hergun gorebildigi biriyle telefonda konusmaya ne gerek var. bir de sevgilim mesaj atmayi sevmez hic direk arar belki mesajlasmak kasti aradi diye dusunuyorun kesin oyle olmustur ama konusmanin icerigi is olsa 40 dakka surmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…