aydönümü nedir yahu sabaha karşı iyi güldüm
valla çık karşısına bu bu böyle olmuş takip ettim yalan söylemeden neler olduğunu anlat ne şaşıracaktır afallayıp kıvırmaya çalışır yav işte sorunlar vardı yarınki işle ilgili bişey sordu vs vs diye..ne deyim artık bol şans sana erkek kısmı her şekilde kolayca bizi kandırabiliyor bunuda unutma :) yiyeceksindir mutlaka ama enazından bir sonrakileri için gözünü dört aç
aydönümü nedir yahu sabaha karşı iyi güldüm
valla çık karşısına bu bu böyle olmuş takip ettim yalan söylemeden neler olduğunu anlat ne şaşıracaktır afallayıp kıvırmaya çalışır yav işte sorunlar vardı yarınki işle ilgili bişey sordu vs vs diye..ne deyim artık bol şans sana erkek kısmı her şekilde kolayca bizi kandırabiliyor bunuda unutma :) yiyeceksindir mutlaka ama enazından bir sonrakileri için gözünü dört aç
aslinda ben de bunu dusunmustum ilk ama mesajima yazmak istemedim etkilememek icin okuyacaklari. tabi ki dertlesmis olabilir bu konuda normal karsilarim benim de cok erkek arkadasim var ve kiz muhabbeti yapacak kadar samimiyiz bunu anlamayacak bi insan degilim ama dedim ya onun normal tavri olsa yuzyuze dertlesip kizin mesajini gorunce sallamayip uyumaya devam etmek olurdu cok iyi taniyorum onu cunku. bu kiza normalden farkli davranmasi,diger arkadaslarimin yorumlari ve benden gizlemesi beni sinir etti. bir de ben bana kendi soyledigi surece hicbiseyi uzatmam bunu da bilir o yuzden herseyi soylerdi bana soylemeyince bunu suphelendim dogal olarak. bir de isyeri problemlerini hep anlatir bana ben fikir veririm soyle yapsan nasi olur diye ama o gun hicbisey dememisti bana cok net hatirliyorum. o kiz alt kideminden onun yaptigi bisey yuzunden basina dert acildi heralde ki soylemedi bana diyorum. bu arada uzun uzun yazmisiniz tesekkurler ama siz mesela hemen anlatmissiniz bana anlatmis olsaydi ben de kizi otekilestirmek yerine benimserdim benim korkum kiz evli de olsa icten ice o "aura"nin onu da etkilemis olmasi. kiz meyletse bile sevgilimin aldatcagini hatta ben olmasam bile evli biriyle bisi yasamayacagina eminim ama icten ice hoslanmis olma ihtimali bile delirtiyor benipeki sizce bu konuyu kafamda kapatiyim mi ki bu imkansiz saat kac olmus sinirden uyuyamadim ama bunu yapin derseniz denerim ya da konussam mi ve ne diye konuyu acsam acaba?
seninle dertleşemiyo mu?
ya da başka arkadaşı mı yok?
bu kızı ne zamandır tanıyoda 40 dakikalık güzin abla dertleşmeleri yaşanıyo?
40 dakikalık dert sevgilininse derdi kiminle, yok kızınsa neden eşine anlatmıyoda sevgiline anlatıyo?
masumane bişeyse neden gizli kapaklı yapıyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?