• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin whatsapta eski sevgilisi ile konuşması

derindeniz91

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2021
14
8
6
33
Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu erkek arkadaşım yabancı ve biz yurtdışında iki ayrı ilde kalıyoruz. Arada o geliyor böyle. Tanışalı 3 ay oldu ve biz evlenelim vs diye geleceğimizi planlamaya başlamıştık erken biliyorum zaten bu yüzden yavaşlatmak için konuştum. Onun yanına gittiğimde tesadüfen watsapında konuşma gördüm bu kim dedim ve anında elimden alıp sildi. Sonra arkadaşım ve ama 3 yıl önce çıkmıştık zaten burada değil dedi. O zaman neden konuşmaları okutmadın dediğimde kötü konuşmalar dedi ve yeminler etti aldatmadığına dair sadece okumanı istemedim dedi. Kıza kız arkadaşı olduğunu söylemiş ama kız her gün her anını paylaşıyor ve belliki sürekli konuşuyorlar. Ki ben ordayken de mesajı vardı. Kızın numarasını al ve yaz türkçe biliyor dedi ama yazmak istemedim neden yazayım ? Orda konuyu kapattım ama sonra güvenimin bittiğini düşündüm çünkü asla o mesajları okuyamadım. Bu kişi bir de daha önceden aldatılmış ve güven problemim var beni aldatma ne olsa çözeriz diyen biriydi kendi yaptığı bu. Şuan ayrıldık. Barışmak da istemiyorum çünkü hiçbir zaman güvenemyeceğimi düşümüyorum. Sorum şu sizin bu konuda fikriniz nedir çok iyi giden bir ilişkiyi bu şekilde bitirmek ağır geliyor ama yaptığından sonrada ona güvenemem. Çünkü aldatıp aldatmadığına emin olamıyorum ama okutmaması zaten aldatma diye düşünüyorum. Fikrinize ihtiyacım var :(

E ama bu Türke benziyor, elinden alıp silmiş, gözünle gördüğün halde inkar etmiş, bi de yemin etmiş, demek ki erkek her yerde erkek😂😂
Evet ve kötü bir şey değil diye üste çıkmaya çalışıyor hala. Diyelim ki gerçekten sadece arkadaşı neden sürekli mesaj atsın. Whatsapnı kendimde açtım bir sürü problem yarattı kapattım ve güvenmediğimi söyledim. Whatsapa fotoğrafımızı koy diyorum babam yeni öldü koyamam diyor ama partilere gidebiliyor. ( Babası yaklaşık bir ay önce vefat etti )

iyi yapmişsin ne doycek sildikden sonra oyle diyecek canim cicim yazisiyoruz demezki boş ver iyi yapmişsin erkegi ilk yalnisinda silecen yoksa ardi ardina yalnislar gelir hep
Her türlü ayrılacağım dürüst ol ne konuşuyorsun diyorum anlamamazlıktan geliyor, iyi değilsin diyor. Kızdan silinmedi mesajlar ondan iste sana atsın diyorum konuşmuyorum ki diyor yani bahane işte. Bu yüzden her ne konuşmuş olursa olsun konuşması yeterli benim için.

Aldattığı doğru .ama senimi onunla ,onu mu seninle aldatıyor o ayrı bi konu.
Daha 3 ay olmuş zaten yıllarını vermemişsin ,o yüzden güvenme derim .
Ayrılalı 3 sene olmuş öyle söyledi ama belki benimle kıskandırmış olabilir bak sevgilim var vs diye çünkü kız yeni tlfn almış buna resmini atıyor bak diye asansör aynasından boydan çekmiş güzel çekiyor mu bak diye atmış dedim ne gereksiz bir samimiyet bu. Bu instagramdaki mesajlar. Siz çok abartıyorsunuz diyor ne var bunda. 😒

Evet ve kötü bir şey değil diye üste çıkmaya çalışıyor hala. Diyelim ki gerçekten sadece arkadaşı neden sürekli mesaj atsın. Whatsapnı kendimde açtım bir sürü problem yarattı kapattım ve güvenmediğimi söyledim. Whatsapa fotoğrafımızı koy diyorum babam yeni öldü koyamam diyor ama partilere gidebiliyor. ( Babası yaklaşık bir ay önce vefat etti )
Aldatıp aldatmadığından emin olamıyorum demişsin ya, şüpheye mahal bırakmayacak şekilde aldatıyor. Hiç tereddüt etme, ayrıl.

Çok eşlilikten çıkamamış bu, kısmetini kapatmaya razı gelmiyor. Sepetle.

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu erkek arkadaşım yabancı ve biz yurtdışında iki ayrı ilde kalıyoruz. Arada o geliyor böyle. Tanışalı 3 ay oldu ve biz evlenelim vs diye geleceğimizi planlamaya başlamıştık erken biliyorum zaten bu yüzden yavaşlatmak için konuştum. Onun yanına gittiğimde tesadüfen watsapında konuşma gördüm bu kim dedim ve anında elimden alıp sildi. Sonra arkadaşım ve ama 3 yıl önce çıkmıştık zaten burada değil dedi. O zaman neden konuşmaları okutmadın dediğimde kötü konuşmalar dedi ve yeminler etti aldatmadığına dair sadece okumanı istemedim dedi. Kıza kız arkadaşı olduğunu söylemiş ama kız her gün her anını paylaşıyor ve belliki sürekli konuşuyorlar. Ki ben ordayken de mesajı vardı. Kızın numarasını al ve yaz türkçe biliyor dedi ama yazmak istemedim neden yazayım ? Orda konuyu kapattım ama sonra güvenimin bittiğini düşündüm çünkü asla o mesajları okuyamadım. Bu kişi bir de daha önceden aldatılmış ve güven problemim var beni aldatma ne olsa çözeriz diyen biriydi kendi yaptığı bu. Şuan ayrıldık. Barışmak da istemiyorum çünkü hiçbir zaman güvenemyeceğimi düşümüyorum. Sorum şu sizin bu konuda fikriniz nedir çok iyi giden bir ilişkiyi bu şekilde bitirmek ağır geliyor ama yaptığından sonrada ona güvenemem. Çünkü aldatıp aldatmadığına emin olamıyorum ama okutmaması zaten aldatma diye düşünüyorum. Fikrinize ihtiyacım var :KK43:
Madem kızın numarasını al yaz diyecek kadar cesur, konuşmaları okutsaydı bi zahmet.
Ben de güvenemem, sıkıntılı tip

Merhaba arkadaşlar benim sorunum şu erkek arkadaşım yabancı ve biz yurtdışında iki ayrı ilde kalıyoruz. Arada o geliyor böyle. Tanışalı 3 ay oldu ve biz evlenelim vs diye geleceğimizi planlamaya başlamıştık erken biliyorum zaten bu yüzden yavaşlatmak için konuştum. Onun yanına gittiğimde tesadüfen watsapında konuşma gördüm bu kim dedim ve anında elimden alıp sildi. Sonra arkadaşım ve ama 3 yıl önce çıkmıştık zaten burada değil dedi. O zaman neden konuşmaları okutmadın dediğimde kötü konuşmalar dedi ve yeminler etti aldatmadığına dair sadece okumanı istemedim dedi. Kıza kız arkadaşı olduğunu söylemiş ama kız her gün her anını paylaşıyor ve belliki sürekli konuşuyorlar. Ki ben ordayken de mesajı vardı. Kızın numarasını al ve yaz türkçe biliyor dedi ama yazmak istemedim neden yazayım ? Orda konuyu kapattım ama sonra güvenimin bittiğini düşündüm çünkü asla o mesajları okuyamadım. Bu kişi bir de daha önceden aldatılmış ve güven problemim var beni aldatma ne olsa çözeriz diyen biriydi kendi yaptığı bu. Şuan ayrıldık. Barışmak da istemiyorum çünkü hiçbir zaman güvenemyeceğimi düşümüyorum. Sorum şu sizin bu konuda fikriniz nedir çok iyi giden bir ilişkiyi bu şekilde bitirmek ağır geliyor ama yaptığından sonrada ona güvenemem. Çünkü aldatıp aldatmadığına emin olamıyorum ama okutmaması zaten aldatma diye düşünüyorum. Fikrinize ihtiyacım var :KK43:
Güven sorunu yaşadığınız biriyle sağlıklı bir ilişkiyi yürütmek zor ve sizin için yıpratıcı olur. Ayrılma kararı yerinde olmuş.

paranoyak olmak istiyorsan devam et bence yada önüne bak yurtdışında adamı kalmadı ayol

Back