- 26 Mayıs 2018
- 8.189
- 38.698
- 51
- Konu Sahibi Veronika0102
19 yaşında bir oğlum var.
Üç beş sene sonra,oğlum,evimizde olan biten herşeyi kız arkadaşına anlatsa ve hanım kızımız bizim ev ekonomimiz üzerinde söz hakkı olduğunu iddaa etse en hafif tabirle bunu 'hadsizlik' olarak değerlendiririm.
Evlenmeyi planlıyor oluşları da bu konudaki fikrimi etkilemez.
İlle para hesabı yapılacaksa bunu da tavsiye etmem,zararlı çıkarlar çünkü.
Bu yaşa kadar oğlumun sadece eğitimine harcadığım parayı hesaplasak sanırım iyi bir araba parası eder.
Yeme,içme,üst,baş ve manevi emeklerimi hesaba dahil etmiyorum çünkü bu kadarına utanırım.
Sonuçta evladımın temel ihtiyaçlarını gidermek zorundayız eşimle.
Uzun lafın kısası vakti gelince hesap,kitap,plan yapmakta sorun yok bununla birlikte bu kadar detaya takılmak ve hesapçı bir intiba bırakmak da hoş değil.
Tavrınız ve yaklaşımınız benim hoşuma gitmedi.
Üç beş sene sonra,oğlum,evimizde olan biten herşeyi kız arkadaşına anlatsa ve hanım kızımız bizim ev ekonomimiz üzerinde söz hakkı olduğunu iddaa etse en hafif tabirle bunu 'hadsizlik' olarak değerlendiririm.
Evlenmeyi planlıyor oluşları da bu konudaki fikrimi etkilemez.
İlle para hesabı yapılacaksa bunu da tavsiye etmem,zararlı çıkarlar çünkü.
Bu yaşa kadar oğlumun sadece eğitimine harcadığım parayı hesaplasak sanırım iyi bir araba parası eder.
Yeme,içme,üst,baş ve manevi emeklerimi hesaba dahil etmiyorum çünkü bu kadarına utanırım.
Sonuçta evladımın temel ihtiyaçlarını gidermek zorundayız eşimle.
Uzun lafın kısası vakti gelince hesap,kitap,plan yapmakta sorun yok bununla birlikte bu kadar detaya takılmak ve hesapçı bir intiba bırakmak da hoş değil.
Tavrınız ve yaklaşımınız benim hoşuma gitmedi.