• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sinir ablası

Kendimi anlatayim bi erkek arkadasim vardi.
Tartismistik telefonda agliyordu sonra babasi aradi beni oglumu niye aglatiyorsun sen filan diye :D Aninda cocuga bastim tekmeyi..

2.sininde ablasi arizaydi oda ablasina bayilirdi bigun agzimi tutamadim ablasinada kendisinede sovdum iyi bisey degil ama demesem icimde kalirdi o raddeye getirdiler sonuc zaten belli ayrilik saygi yerlerde

Evli degilsin bisey degilsin ne sabrediyorsunuz su uyuzlara sevgiliyken bu kadar problem yaratan birinden evlensen ne hayir gelir ??? Azcik akilli olsaniz

Kafanda bitirmissin ne güzel ben bi iki pismanlıgına aglmasına tav oluyorum düzelir diye hep tekrar baslıyorum

Kafam da bitirmemin sebebi, bana psikolojik zarar vermeye başladığını gördüm ve bir anda bıçak gibi kesip, attım. Neye uğradığını şaşırdı. Hiç pişman olmadım. Yine olsa, yine yaparım. Sende güçlü olmalısın ve kararının arkasında durmalısın.

sen azıcık da sınavın stresi ile böyle davranıyor olabilir misin peki ? yani ygs_lys başarısız geçince bahanen de bu olabilir mi ? ya da sınav kaygısı seni başka sorunlara yönlendiriyor olabilir mi ? okulda mutlaka rehberlik servisi vardır,yarın hemen rehberlik hocanla kendine bi çalışma planı oluştur sınav kaygının üzerine git,başarılı olduğunu gördükçe bu sevgililik oyunlarına canını sıkmazsın
Ya cocuk evlenicez diye deli gibi ders calisiyoya da öyle söylüyo yinede dogrusunu yapiyo odak noktam direk ders olsa bencede etkilenmem ama bi yandan da icime batıyo kendime güvenim gitti arkadaslarım azaldı ..vsvs

Kafam da bitirmemin sebebi, bana psikolojik zarar vermeye başladığını gördüm ve bir anda bıçak gibi kesip, attım. Neye uğradığını şaşırdı. Hiç pişman olmadım. Yine olsa, yine yaparım. Sende güçlü olmalısın ve kararının arkasında durmalısın.
Güçlü insanlara hep imrendim hep sende öylesin anlaşılan üzülmedinmi aşık değilmiydin benim aklım almıyo işte malesef:( korkuyorum yani ayrılık düşüncesindn

Kendimi anlatayim bi erkek arkadasim vardi.
Tartismistik telefonda agliyordu sonra babasi aradi beni oglumu niye aglatiyorsun sen filan diye :KK70: Aninda cocuga bastim tekmeyi..

2.sininde ablasi arizaydi oda ablasina bayilirdi bigun agzimi tutamadim ablasinada kendisinede sovdum iyi bisey degil ama demesem icimde kalirdi o raddeye getirdiler sonuc zaten belli ayrilik saygi yerlerde

Evli degilsin bisey degilsin ne sabrediyorsunuz su uyuzlara sevgiliyken bu kadar problem yaratan birinden evlensen ne hayir gelir ??? Azcik akilli olsaniz
Vay be bende yapabildim ablasına saydırmayı bu olayn devamında ama sevgilime karşı söyledim ablan böyle böyle diye ablasına diyemedim malesef deseydm keske yazma yazma dedi ablamgil yazamadım bisey pismanim ama işte ondakide yüz bendekide yüz hatta yüzsüzlük özürler diledi affettim kolayca yaptınmı bunları yani direk bittimi her sey pesinden geldilermi geldilerse nasil dayandinki

Güçlü insanlara hep imrendim hep sende öylesin anlaşılan üzülmedinmi aşık değilmiydin benim aklım almıyo işte malesef:KK43: korkuyorum yani ayrılık düşüncesindn

Çok sevdim ama bazen çok sevmek insana zarar veriyor. O zaman 17 yaşındaydım ve ondan başkası yalan gibi gelirdi. Hareketleri, davranışları bana sahibimmiş gibi hissettirmeye başlamıştı. Zamanla soğudum ve bir anda bitirdim. Benim ki birikimler sonucu oldu. Senin de öyle olacak eminim zamanla.

Çok sevdim ama bazen çok sevmek insana zarar veriyor. O zaman 17 yaşındaydım ve ondan başkası yalan gibi gelirdi. Hareketleri, davranışları bana sahibimmiş gibi hissettirmeye başlamıştı. Zamanla soğudum ve bir anda bitirdim. Benim ki birikimler sonucu oldu. Senin de öyle olacak eminim zamanla.
Yani o kadr sey yasattı bana hala uslanmadım tamam edepli biride tek edepli olması yetrmki vuruyo kırıyo ne kadar aptalım herseyi tecrubeyle ogrenmeye gerek de yok nasihatlerle ögrenseydm gerci iki yılda bisey tecrube edememisimki

18 yaşındasınız, iki yıllık birlikte olduğunuz kişinin ailesiyle bile başlamışsınız tartışmalara.
Kolunuzu sıkan , bağıran sevgilinizde cabası.
Böyle devam edin. Hayat çok güzel olacak.

Vay be bende yapabildim ablasına saydırmayı bu olayn devamında ama sevgilime karşı söyledim ablan böyle böyle diye ablasına diyemedim malesef deseydm keske yazma yazma dedi ablamgil yazamadım bisey pismanim ama işte ondakide yüz bendekide yüz hatta yüzsüzlük özürler diledi affettim kolayca yaptınmı bunları yani direk bittimi her sey pesinden geldilermi geldilerse nasil dayandinki

O babasini işe karistiran ayrilmamak icin baya diretti ama kararli oldum ve bitti
2. Zaten sıkıntı olmadı ikisine kufur edince ve iletisim yollarini kesince bitti zaten o laflardan sonra devam edilmezdi.
Suan evliyim. Esimi seviyorum.
Kimse evde kalmaz yenidende seversin ama boyle sacma sapan tipler icin vakit harcama simdiden boyleyse evlenince cok cekersin vur tekmeyi geç.
O ablasi kim oluyorda gelmis oyle seyler yazabiliyor
Elalemin sumuklusu gelecekte bana pasalik yapacak agzina tukururdum adamin ..
Evli de degilsin ugrasma bu kadar .. daha sevgili halinle bu kadar ailesini basina sardiysa ilerisi ic acici degil illa pisman olacaginiz seyler yapmayin

Yani o kadr sey yasattı bana hala uslanmadım tamam edepli biride tek edepli olması yetrmki vuruyo kırıyo ne kadar aptalım herseyi tecrubeyle ogrenmeye gerek de yok nasihatlerle ögrenseydm gerci iki yılda bisey tecrube edememisimki

tecrübe edememişim ki diyorsun ama kendini sorgulamaya başlamışsın. Bu bile gözünü gerçeğe açman için, iyiye işaret. Önce kendini sorgularsın, karşıdakinden uzaklaşmaya başlar ve sonunda bitirir gidersin. Dediğim gibi, zamanla olacak bunlar öğrenerek tecrübe edeceksin. Kendinin değerli olduğunu bil, kimseye minnet etme, dünya tek bir kişi üzerinden dönmüyor.

O babasini işe karistiran ayrilmamak icin baya diretti ama kararli oldum ve bitti
2. Zaten sıkıntı olmadı ikisine kufur edince ve iletisim yollarini kesince bitti zaten o laflardan sonra devam edilmezdi.
Suan evliyim. Esimi seviyorum.
Kimse evde kalmaz yenidende seversin ama boyle sacma sapan tipler icin vakit harcama simdiden boyleyse evlenince cok cekersin vur tekmeyi geç.
O ablasi kim oluyorda gelmis oyle seyler yazabiliyor
Elalemin sumuklusu gelecekte bana pasalik yapacak agzina tukururdum adamin ..
Evli de degilsin ugrasma bu kadar .. daha sevgili halinle bu kadar ailesini basina sardiysa ilerisi ic acici degil illa pisman olacaginiz seyler yapmayin
Ne güzel yazdınız cidden ya cok haklisinizz suan gaza geldim baya cok tesekkurler surekli tekrar etmeliyim dedklerniZi

Ben seni saygısız buldum biraz açıkcası.Yani benimde bir erkek kardeşim var.Şimdi kendimi ablasının yerine koydum.Benim kardeşim sinirinden deliye dönücek,telefonda kız hala ama ben haklıyım filan diye konuşucak.Ki zaten bence sevgi böyle bişey değil bu kadar sinirlendiğini üzüldüğünü göre göre bile bile diretmenin bir mantığı yoktur.Gerçi ben o çocuğun ablası gibi kıza mesaj atıp kendimi küçük düşürmezdim.Ama kardeşimi alır karşıma konuşurdum bak ablacım annemede telefonda böyle böyle söylemiş,herşeyden önce benim gönlüm senin ruh halini üzüntünü sevincini kendi hırslarından isteklerinden daha önemli gören biriyle olmanı senin için isterim tarzında.Kızla muhattap olmam tarzım değil.Yani bana kalırsa hem çocukla görüşüp hem ailesine bu tarz davranabiliceğini düşünmen bence büyük ayıp.Gerçi onun ablasıda normal değilmiş kaç yaş küçük kıza mesajlar tehditler hoş değil.Ne bileyim iki tarafta bana garip geldi.

tecrübe edememişim ki diyorsun ama kendini sorgulamaya başlamışsın. Bu bile gözünü gerçeğe açman için, iyiye işaret. Önce kendini sorgularsın, karşıdakinden uzaklaşmaya başlar ve sonunda bitirir gidersin. Dediğim gibi, zamanla olacak bunlar öğrenerek tecrübe edeceksin. Kendinin değerli olduğunu bil, kimseye minnet etme, dünya tek bir kişi üzerinden dönmüyor.
Kendime deger vermeliyim sanırım ilk olarak öyle sutlarım ancak onu cok tesekkur ederim

Back