• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sinir ablası

Sevgilin ablasından daha çekilmez sorunun bu olmalı ayrıca bu yaşta Bedir buya vazgeçememler falan ergenlik yasaklanmalı artık millet 40yıllık evliliğini bitirip yaşamaya devam edıyor

18 yaşında neyin imkansızlığı ya
Evleneceğin mi sanıyorsun ki ?
Sana şiddet gösteren bir manyakla ne işin var senin?
Evlenseniz o görümce sana huzur verir mi?
O huzur verse bile bu adamla olur mu sence ?
Annene ablana ayrı şaştım. Benim böyle sevgilim olsa annem me yapar ne eder ayırır
Onlar cok dedi ama yapmadım yapamadım ablam annem fiziksel olarak zarar verdigini bilmiyor
Bu aralar sevgilim sakin durumda o yüzden ılımlı olmaya basladım ama hep soru var aklımda aynı sınıftayız zor olur gibi bide diyoki zaten evlenemezsek senin birlikte olacagın adamı mahvederim diyo

Sevgilin ablasından daha çekilmez sorunun bu olmalı ayrıca bu yaşta Bedir buya vazgeçememler falan ergenlik yasaklanmalı artık millet 40yıllık evliliğini bitirip yaşamaya devam edıyor
Sinirden deli olsamda belli edemem iyice icime atmaya basladim korkudan simdide biraz normallesti kudurtmazsam yani o yüzden bendeolumlu düşünmeye başladım

ya çocuğum 18 yaşında ne bu evcilik oynamalar falan ,ne işin olur senin sevgilinin ailesiyle ? sinemaya gidin ,yağmurda koşun,dertleşin ,kitap alın beraber..görümcecilik kaynanacılık oynamak için henüz çok erken

Canim sevgilin hata etmiş iliskinizde bir sürü 3. Kişi var
+ öfke kontrolü filan anlamam ne demek kol sıkmak

hala derdin ablası klavye ile kesicem kendimi şimdi.

Bu adam da öfke sorunu var ve evlenince geçmez. anladigim kadarıyla çok da kıskanç.

canim siz ne yiyip ne içip de böyle aklı bir karış havada gözü kapalı dolasiyorsunuz ya.
ya ne öfke kontrolü ya hu ? 18 yaşındaki ergen adam oldum da karıma güç gösterisinde bulunurum ayaklarında,sabah annesinin hazırladığı tostu yiyen adam öğleye doğru bi ibrahim tatlısese dönüşüyor :D

Senin yaşlarındayken, bir sevgilim vardı. Bana devamlı o zamanlar meşhur bir şarkı vardı arabesk '' ya benimsin, ya toprağın '' diye onu söylerdi. Ayrıldım ne onun, ne de toprağın oldum. Zamanla duygular değişiyor canım. Sende değişeceksin, ama önce bunu kendine inandırman lazım.

Onlar cok dedi ama yapmadım yapamadım ablam annem fiziksel olarak zarar verdigini bilmiyor
Bu aralar sevgilim sakin durumda o yüzden ılımlı olmaya basladım ama hep soru var aklımda aynı sınıftayız zor olur gibi bide diyoki zaten evlenemezsek senin birlikte olacagın adamı mahvederim diyo
vurur yüze ifadesi mafya mı olmuş bitanesi :D

Ablasındakinden büyük bi sorun var sevgilinde de öfke problemi yarın ötekigün buraya eşim bana el kaldırdı diye konu mu açmak istiyorsun?

Senin yaşlarındayken, bir sevgilim vardı. Bana devamlı o zamanlar meşhur bir şarkı vardı arabesk '' ya benimsin, ya toprağın '' diye onu söylerdi. Ayrıldım ne onun, ne de toprağın oldum. Zamanla duygular değişiyor canım. Sende değişeceksin, ama önce bunu kendine inandırman lazım.
Kolay biraktımı pesini yani nasıl basardınki

ofşimdi o herşey normal gidiyo diye düşünürken ben ne demeliyim bide sınav yılı
sen azıcık da sınavın stresi ile böyle davranıyor olabilir misin peki ? yani ygs_lys başarısız geçince bahanen de bu olabilir mi ? ya da sınav kaygısı seni başka sorunlara yönlendiriyor olabilir mi ? okulda mutlaka rehberlik servisi vardır,yarın hemen rehberlik hocanla kendine bi çalışma planı oluştur sınav kaygının üzerine git,başarılı olduğunu gördükçe bu sevgililik oyunlarına canını sıkmazsın

Back