• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimin sinir ablası

Ablacim daha 18 yasindasin.
Sorunlu adamla isin ne?
Kaynana gorumce sorunuyla isin ne?
Kahvaltida yurek yemeyi birak.

benim sevgilim kendi hakli cikmadigi surece mahvediyo herseyi bende bu kez uzataym dedim cunku surekli kendi hakli cikmaya calisirdi her tartismada. Annesi telefonu alınca da ben öyle dedim zaten konu sevgilim bişey yapmıştı yalanlıyodu bende inanmadıgımı söylüyodum bundan doğmuştu annesi de inanıyorum de diyor o yüzden ben öyle konuştum zaten saygısızlık edecek bi cevap vermedim ablası da birden 10mesaj atınca tehditli belki sen kimsinki felan derken saygısızlık yapmıs olabilirim ama saygısızlık tek büyüge mi yapılır onun bana dedikleri de saygısızlık degilmidir zaten her tartismamiza karisiyo kendine görev biliyo evli hamile ne bilim tuhaf geliyo

Hayatına böyle bir ilişkiyle başlamak , geleceğe yapılan en büyük haksızlıklardan.
Bu kadar detaylı birşeyler yaşamak için gerçekten yaşınız küçük. Bu sizi geriye çeker.
Şuan sizi büyütecek, daha da ileriye atacak adımların peşinde olmanız gerekiyor.
..

Ayrıca çok sinirli, öfke kontrolü yok ve ailesi tartışmalarımıza karışıyor demişsiniz.
(Kavgalı bir ilişki olmaz ki , herneyse) .

Ablası bu kadar öfkelendiyse kardeşini koruması için bazı nedenler olabilir. Bir rahatsızlığı vardır belkide.
Ya da bunlar hep böyle.
Olması gereken ayrılmanız ve yolunuza daha sıkı , daha sağlam adımlarla devam etmek.

Yani 18 yaşındaki oğlumun yada kardeşimin sevgilisini kaale bile almam ama ...
Pardon da çok yanlış veya çok erken belki kabul ama 18 yaşında evlenip yuva kuran insanlar var . Sanırım siz 18 yaşında iken ciddi düşündüğünüz bi insanın ailesi size bu şekilde davransa sizde benzer şeyler hissederdiniz

Bu ne biçim aile be :KK45: Hadi sen kucuksun seni geçtim de annesiyle ablasına ne oluyor. Benimde erkek kardeşim var sizle yasit. Kiz arkadaşıyla tartisip evi dagitmaya kalsa tartismasi bittikten sonra affetmem carparim agzinin üstüne. Bunlar dahada çanak tutuyor ''sinirlendirme ogluşumu'' diye. Yerim onun sinirini. Sende aklını peynir ekmekle mi yedin yavrucum ? Bas tekmeyi Allah aşkına ya daha 18 yasindasin ne gorumcesi ne kaynanasi. Ömrün boyunca bikacaksin zaten bari şimdi hayatını yasa. Onun tehditlerini de ciddiye alma. Yüzde 80 tırı vırı :KK45:
Ya iste deli oluyom ablasına da sormuştum önceden onun psikolojisi mi bozuk niye böyle davranıyo diye yo sen uslup bilmiyosun diyodu ama ben ailemde böyle sertlik görmedim ona nası kötü konusim niye konusim hep ben suclu oldum o mantıklıyms gibi su an gec kaldım galiba ayrılmak icin

Canım bende buraya sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi diye konu açmıştım nedir bu çektiğimiz :))))) Bizde tartisip ayrilmistik sevgilim hiç yapmicagi bişeyi yapmış gitmiş anlatmış ailesine beni sikayet etmiş resmen sıkıyo bunaltiyo diye bizde 2 yıldır birlikteyiz aynı senin gibi ailesiyle aram çok iyiydi hele kız kardeşi ile tabiri caizse can cıger kuzu sarmasi. Ama benim deli anlatinca kız beni engellemis whatsapp instfagram dan falan çok sinir olmuştum, sanane ki dimi yani. Sonra baristik ailesi hep uzme oglumuzu diye gulerek laf sokuyo bana. Bide ogullari anlatsa ne bok yedigini tovbe tovbe.O kadar yüz yüze baktık bide kardesiyle arkadaştik. Benimde erkek kardeşim var ve ben böyle kötü görümce olmak istemiyorum . Demem o ki hic birine yaranamazsin canım benim. En iyisi uzak durmakdi en başından onuda biz beceremedik. Şimdi bizden kötüsü olmazzz
Ebet manyak gibide çekiyoruz bu derdi bos yere ailemden görmedigim ne varsa (kötü olarak) gördüm böyle sey olamaz ya

18 yaşında evlenmekten daha büyük hayallerin olmalı kolunu sıkan gırtlağınıda sıkar bunu hiç mi aklına getirmiyorsun yahu kızcağızım senin anan baban seni bir itin elimde perişan olasın diye mi büyüttü ?? Lütfen önce eğitimine ve ekmeğine odaklan erkek mi kalmadı ya sinir hastası olması seni hiç irrite etmiyor mu yahu hiç mi korkmuyorsun ilerde olabileceklerden hiç mi ders almıyoruz biz niye böyle olduk ayy valla bayılacammmm :KK14:
Evlilik hayali degilde iste ilerde beklim belki düzelir diye düsündüm yanlış oldugunu bende biliyorum ama napim elimde degil . Sizin haklı olduğunuzu bende biliyorum ama napıcam bende bilemiyorum

Ayrılma ayrılma şimdi en fazla bir ay çekeceğin ayrılık acısını çekme ,ama git evlen ömür boyu ah ben ne yaptım diye ağla sızla ah çek.

sevgilisiniz gençsiniz anlıyorum da neden ailesiyle bu kadar çok muhatapsınız. ne gerek var yüz göz olmaya... sevgilin ergenlikten çıkamamış. ablasının yaşıda küçük... ergen ergen takılıyorsunuz. aranızdaki bağıda sevgili diyorsunuz. iki tarafta azıcık büyüsün...

sevgilisiniz gençsiniz anlıyorum da neden ailesiyle bu kadar çok muhatapsınız. ne gerek var yüz göz olmaya... sevgilin ergenlikten çıkamamış. ablasının yaşıda küçük... ergen ergen takılıyorsunuz. aranızdaki bağıda sevgili diyorsunuz. iki tarafta azıcık büyüsün...
Ya 8 yas var aramızda hep olgun oldugunu söylüyor ima ediyordu ablası ki gördünüz çirkef şimdi sevgilimle hiç aile konusu açmıyo ama işte bi kere yüz göz oldum maalesef

Ailesine laf da ettirmez o şimdi :) çünkü onlar hiç yanlıs yapmazlar hiç kırıcı konuşmazlar vs..
Ablasına bayılıyodu zaten neymiş çok iyi çok mantıklı falan anca ablasını örnek gösterirdi zaten ablası büyütmüs sayılır annesi cogunlukla evde olmazmıymıs neymis ondan dolayı yakın olmuslar neyse şimdi tabi yapamıyo aile lafını açamıyo ama benim içime battı bi kere ya bide aile sorunlu bi aile olmasa tamam dicem ama kac yasina geldi sevgilim babasının dayak attigi oldu bu yasta

Pardon da çok yanlış veya çok erken belki kabul ama 18 yaşında evlenip yuva kuran insanlar var . Sanırım siz 18 yaşında iken ciddi düşündüğünüz bi insanın ailesi size bu şekilde davransa sizde benzer şeyler hissederdiniz
Ablam ve annemde aynen öyle düsünüyor ciddiye almıyorlar yani ama bende hic öyle bisey yok elli kez ayrilip barissak bile ilkmiş gibi üzülüyorum her gün tartışsak bile bi boşveremiyorm hep ciddiye alıyorum

Hayatına böyle bir ilişkiyle başlamak , geleceğe yapılan en büyük haksızlıklardan.
Bu kadar detaylı birşeyler yaşamak için gerçekten yaşınız küçük. Bu sizi geriye çeker.
Şuan sizi büyütecek, daha da ileriye atacak adımların peşinde olmanız gerekiyor.
..

Ayrıca çok sinirli, öfke kontrolü yok ve ailesi tartışmalarımıza karışıyor demişsiniz.
(Kavgalı bir ilişki olmaz ki , herneyse) .

Ablası bu kadar öfkelendiyse kardeşini koruması için bazı nedenler olabilir. Bir rahatsızlığı vardır belkide.
Ya da bunlar hep böyle.
Olması gereken ayrılmanız ve yolunuza daha sıkı , daha sağlam adımlarla devam etmek.
Onuda sordum hastamı bi sorunu var mı dedim yok ablası bagımlı olarak yetistirmis onu galiba ne bilim ablasına bayılırdı benim derdimin sınav olması gerekirken ben neler yapıyorumdogru kesinlikle ama iste salaklıgımda bitmiyo bitürlü

Yaşını ve liseye gittiğini görmeden önce çok başka bir yorum yapacaktım. Bunları gördükten sonra konun ciddiliğini yitirdi gözümde. Nasıl olsa 3-5 gün sonra ayrılacaksınız, çok büyük ihtimalle bu kişiyle evlenmeyeceksin. Bu yaşta ne meraklısınız evcilik, gelincik görümcelik oynamaya yahu. Sınav yılıymış, bence sınavına çalış. Sevgilinin annesi ve ablası da sinir hastası oğluna dertleniyordur. Kızıp kızıp evi döküyor diye. Seni ciddiye aldıklarını sanmıyorum, zira çocuk gibi azarliyor ablası işte.

Yaşını ve liseye gittiğini görmeden önce çok başka bir yorum yapacaktım. Bunları gördükten sonra konun ciddiliğini yitirdi gözümde. Nasıl olsa 3-5 gün sonra ayrılacaksınız, çok büyük ihtimalle bu kişiyle evlenmeyeceksin. Bu yaşta ne meraklısınız evcilik, gelincik görümcelik oynamaya yahu. Sınav yılıymış, bence sınavına çalış. Sevgilinin annesi ve ablası da sinir hastası oğluna dertleniyordur. Kızıp kızıp evi döküyor diye. Seni ciddiye aldıklarını sanmıyorum, zira çocuk gibi azarliyor ablası işte.
Ablası seni kardesimle aynı görüyorum diyip dururdu iste cok ciddilermis gibi yapıo geri bu duruma düsürdüler

Back
X