- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.864
- 298
- Konu Sahibi Jelibontadinda
Ay ben ciddi sandim :/@AdAm_OLaCaK_KIZ şaka yaptı galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ben ciddi sandim :/@AdAm_OLaCaK_KIZ şaka yaptı galiba
Benden gayri herkes anlamis saka oldugunu bi de uyanik gecinirimHahah yok ben öylesine dedim :)) oda ötlesine dedi benimkinin ablası bilmez buraları
benim sevgilim kendi hakli cikmadigi surece mahvediyo herseyi bende bu kez uzataym dedim cunku surekli kendi hakli cikmaya calisirdi her tartismada. Annesi telefonu alınca da ben öyle dedim zaten konu sevgilim bişey yapmıştı yalanlıyodu bende inanmadıgımı söylüyodum bundan doğmuştu annesi de inanıyorum de diyor o yüzden ben öyle konuştum zaten saygısızlık edecek bi cevap vermedim ablası da birden 10mesaj atınca tehditli belki sen kimsinki felan derken saygısızlık yapmıs olabilirim ama saygısızlık tek büyüge mi yapılır onun bana dedikleri de saygısızlık degilmidir zaten her tartismamiza karisiyo kendine görev biliyo evli hamile ne bilim tuhaf geliyoBen seni saygısız buldum biraz açıkcası.Yani benimde bir erkek kardeşim var.Şimdi kendimi ablasının yerine koydum.Benim kardeşim sinirinden deliye dönücek,telefonda kız hala ama ben haklıyım filan diye konuşucak.Ki zaten bence sevgi böyle bişey değil bu kadar sinirlendiğini üzüldüğünü göre göre bile bile diretmenin bir mantığı yoktur.Gerçi ben o çocuğun ablası gibi kıza mesaj atıp kendimi küçük düşürmezdim.Ama kardeşimi alır karşıma konuşurdum bak ablacım annemede telefonda böyle böyle söylemiş,herşeyden önce benim gönlüm senin ruh halini üzüntünü sevincini kendi hırslarından isteklerinden daha önemli gören biriyle olmanı senin için isterim tarzında.Kızla muhattap olmam tarzım değil.Yani bana kalırsa hem çocukla görüşüp hem ailesine bu tarz davranabiliceğini düşünmen bence büyük ayıp.Gerçi onun ablasıda normal değilmiş kaç yaş küçük kıza mesajlar tehditler hoş değil.Ne bileyim iki tarafta bana garip geldi.
Haha gülerim bunaOnlar cok dedi ama yapmadım yapamadım ablam annem fiziksel olarak zarar verdigini bilmiyor
Bu aralar sevgilim sakin durumda o yüzden ılımlı olmaya basladım ama hep soru var aklımda aynı sınıftayız zor olur gibi bide diyoki zaten evlenemezsek senin birlikte olacagın adamı mahvederim diyo
Ben de ilk okudugumda afallamıstım vallaBenden gayri herkes anlamis saka oldugunu bi de uyanik gecinirim
benim sevgilim kendi hakli cikmadigi surece mahvediyo herseyi bende bu kez uzataym dedim cunku surekli kendi hakli cikmaya calisirdi her tartismada. Annesi telefonu alınca da ben öyle dedim zaten konu sevgilim bişey yapmıştı yalanlıyodu bende inanmadıgımı söylüyodum bundan doğmuştu annesi de inanıyorum de diyor o yüzden ben öyle konuştum zaten saygısızlık edecek bi cevap vermedim ablası da birden 10mesaj atınca tehditli belki sen kimsinki felan derken saygısızlık yapmıs olabilirim ama saygısızlık tek büyüge mi yapılır onun bana dedikleri de saygısızlık degilmidir zaten her tartismamiza karisiyo kendine görev biliyo evli hamile ne bilim tuhaf geliyo
Yazdıklarınız çarptı beni farklı düşündürttünüz cidden bnim kndimle derdim ne napiyorum oof oof bi an önce bitmeli neler demissiniz cok haklisiniz sagolun18 yaşındasin yasadigin iliskinin seni getirdigi duruma bak
Simdiden gorumce kaynana sorunlari , fiziksel ve psikolojik siddet.. ne zorun var kendinle guzelim yazik gunah. Bi daha bu yasina gelmeyeceksin bi daha lise üniversite yillarin olmayacak. Sevgilin tabi ki olacak ama bi iliski yasiyosan temeli mutlu olmaktir iki taraf icinde. Birbirinize iyi geliyosaniz guzeldir. En guzel caglarinda Seni mutsuz eden sindiren pasiflestiren sorun cikartan bi cocukla ne isin var Allah askina . Duzelmez mi diyosun birde, baska derdin mi yok Allahin sorunlu maco ozentisi tipi duzeltmeye calisiyosun. Ki duzelmez de, sadece seni sindirir sende alisir iki uc sene sonra kisiligi boyle idare edeyim butun erkekler boyle degil mi zaten diye dolanirsin..
Hayatin boyunca bi adami idare etmek mi pohpohlamak mi zannediyosun iliski yasamayi , evlenmeyi.
Ablasinin boyle olmasi cok iyi olmus senin adina bu vesileyle bi durup sorgulamaya baslayacaksan eger. Umarim sorgularsin..
benim sevgilim kendi hakli cikmadigi surece mahvediyo herseyi bende bu kez uzataym dedim cunku surekli kendi hakli cikmaya calisirdi her tartismada. Annesi telefonu alınca da ben öyle dedim zaten konu sevgilim bişey yapmıştı yalanlıyodu bende inanmadıgımı söylüyodum bundan doğmuştu annesi de inanıyorum de diyor o yüzden ben öyle konuştum zaten saygısızlık edecek bi cevap vermedim ablası da birden 10mesaj atınca tehditli belki sen kimsinki felan derken saygısızlık yapmıs olabilirim ama saygısızlık tek büyüge mi yapılır onun bana dedikleri de saygısızlık degilmidir zaten her tartismamiza karisiyo kendine görev biliyo evli hamile ne bilim tuhaf geliyo
Yazdıklarınız çarptı beni farklı düşündürttünüz cidden bnim kndimle derdim ne napiyorum oof oof bi an önce bitmeli neler demissiniz cok haklisiniz sagolun
Diyemediklerim içimde kalmıştı ama içim soğudu burda şükür annesiyle uzaklastıgıma üzüldüm ama yinede saygısız bi kelime söylemedim neyse yinede iyi oldu hayirlisi oldu demekki aileyle yakın olmaya gerek yokmus daha ortada hic bisey yokken :) tesekkur ederim buaradaDoğru söylüyosun ben kesinlikle ablasını haklı bulmuyorum.Söylediğim gibi benim asla yapmicağım bişeydir ve ayrıca komik.Sonuçta abla ve bi sınırı olmalı mahalle kabadayısı gibi davranmanın lüzumu yok.O yüzden ablasına karşı söylediklerine yorumum yok.Annesine verdiğiniz cevaptan ötürü söyledim ben.Ama belkide doğru olan budur.Yani belkide onların oğullarının manyaklıklarını görmesinin vaktii gelmiştir.Billemiyorum.Kardeşim haksızken sırf kardeşim diye onun tarafını tutmam,elin kızınıda annesi benim kardeşimin ruh hastası tavırlarını çeksin diye doğurmadı sonuçta.O yüzden pek bilemedim.Yinede belliki abla deli.Sen ona pek bulaşma.
Tabi ederim :)Hakkinda hayirlisi olsun, bi faydasi olduysa ne mutlu. Gelismeleri haberdar edersin
Evlenince sakin mi olurmus. Sende bunu yedin daha beter olacak haberin yok. Ama ben ne desem fayda etmeyecek. Yaşa ve gör. Ayrica ablasiyla iletisimi kes. Yoksa moku cikacak.Küçüklüğünden kaynaklı öyle değil mi ilerde düzelme şansı yok mu ayrıl ayrıl dedi ailem denedim olmadı artık imkansız geliyo
evlenirsek sakin olurmus hep gözünün önünde olcagım için ablasına yazmalımıyım
Kalmadı iletisim keske yazsaydi da iyice laf etseydim ama neyse :)) yorumlar beni carpti baya uzaklasacagm onlardannEvlenince sakin mi olurmus. Sende bunu yedin daha beter olacak haberin yok. Ama ben ne desem fayda etmeyecek. Yaşa ve gör. Ayrica ablasiyla iletisimi kes. Yoksa moku cikacak.
Geldin bir de burda mı şikayet ediyosun beni, aramızı bozduğun yetmedi.
Canım bende buraya sevgilimin sinir bozucu kız kardeşi diye konu açmıştım nedir bu çektiğimiz :))))) Bizde tartisip ayrilmistik sevgilim hiç yapmicagi bişeyi yapmış gitmiş anlatmış ailesine beni sikayet etmiş resmen sıkıyo bunaltiyo diye bizde 2 yıldır birlikteyiz aynı senin gibi ailesiyle aram çok iyiydi hele kız kardeşi ile tabiri caizse can cıger kuzu sarmasi. Ama benim deli anlatinca kız beni engellemis whatsapp instfagram dan falan çok sinir olmuştum, sanane ki dimi yani. Sonra baristik ailesi hep uzme oglumuzu diye gulerek laf sokuyo bana. Bide ogullari anlatsa ne bok yedigini tovbe tovbe.O kadar yüz yüze baktık bide kardesiyle arkadaştik. Benimde erkek kardeşim var ve ben böyle kötü görümce olmak istemiyorum . Demem o ki hic birine yaranamazsin canım benim. En iyisi uzak durmakdi en başından onuda biz beceremedik. Şimdi bizden kötüsü olmazzzBenim bi sevgilim var ikinci yılımızı doldurmuş olduk..
sevgilim ahlaklı terbiyeli biri ama çocukluğu problemli geçtiğinden mi bilmem sinir hastası gibi bişey ve kendini çoğu zaman kontrol edemiyo zarar veriyo etrafa ya da bana(kolumu sıkıyo bağırıyo) ve bi de bayıldığı bi ablası var(dı)... İlişkimize burnunu sokan ama sorsanz neymiş sorunlarımızı düzeltmek içinmiş ama işin aslı hiç öyle değil görseniz hep kendi yöntemyle kendi düşüncesiyle hareket etmemizi istiyo ki benimde ablam var ama hiç dahil olmadı ilişkimize en son sevgilimle kavga ederken annesi aldı telefonu uzatma kızım felan dedi bende haklı olduğumu düşünüyorum onun istediği şekilde davranamam dedim tabi sevgilim deli olduğu için evi yıkıp döküyomuş o sırada neyse annesi gitmiş ablasına anlatmış böyle böyle kavga ettiler diye annesi tatlı biri artniyetle anlattığını düşünmüyorum ablası bana yazdı tehditvari konuşuyo yok kardeşimin hayatını mahvetme sinirlerini bozma anneme saygısızlık yapamazsın seni benimsedkçe şımardın ve daha bisürü laf dedi bende sen kimsinki böyle tehdit ediyosun hangi sıfatla dedim ama görseniz bi whatsapp bi mesaj yardırıyo yani anca tehdit edersin hep böyle yaptın alttan alttan dedim aileni arayıp iyi bi konscam artık felan dedi ara istedigini dedim dik dik cevap verme dedi uzun uzun biseyler daha saydırdı hiç cevap vermedim bu arada ablası evli hamile anneme ablama anlattım durumu hiç cevap vermeyecektin kaale almayacaktn dediler ablam yazacaktı bu kez ama yinede yapmadı sonra sevgilime anlattım beni niye bu kadar ablanla annenle görüştürdün diye kızdım sevgiliminde o sıra ablasıyla bozuktu arası tartısmıslar ablası onun bi tarafını kaldırdın yazmıs sevgilimde benim yüzümden degilde diger bozuk oldukları konu icin sinirli oldugunu felan söylemiş bana ablamla konuştum felan dedi yani sert bişekilde konuşmuş ya hala içime batıyor üstünden zaman geçti ama laf söylemedim diye çok içime batıyor yazıp iyi bi laf edesim var