- 21 Ocak 2018
- 8.258
- 20.397
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynisini yasadim. Hatta o kizla evlendi. O zaman cok üzülmüştüm, hazmedememistim. Gururum kırılmıştı. Bir cok duygu yaşamıştım. Cok fazla detaya girmeyeyim. Sonuc olarak gecti, gitti. Simdi daha iyi anliyorum ki karaktersiz bir insan icin tek damla goz yasina degmez. Ucuz kurtulmusum, allahin sevdigi kuluymusum.merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi
Anneniz yangına körükle gidiyor. Evlenmeden öğrenmişsiniz şükretsin buna. Düzelirsiniz hiçbir acı ilk gün ki tazeliğinde kalmıyor.merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi
nasıl atlattınız? çok mutlu görünüyorlar mutlu değiller midir2018 de ayyynısını yaşamış biri olarak söylüyorum ki emin ol onların ilişkisi de bitecek. Onlar şu an mutlu mesut değiller.
Çok klasik ama zamana bıraktım. İlahi adaletin bir gün mutlaka işleyeceğine inandım ve sabrettim.nasıl atlattınız? çok mutlu görünüyorlar mutlu değiller midir
hayır canım gerçekten mutlular kız sanıyorki onu seviyor çünkü şuan onunla beraber diye. kız çok mutlu. başkalarıyla olmuş olabilir herkes oluyor ama sonunda benimle olmak istedi benle evlenmek istedi onlarla değil diye düşünüyor kızÇok klasik ama zamana bıraktım. İlahi adaletin bir gün mutlaka işleyeceğine inandım ve sabrettim.
Değillerdir çünkü diğer kız da aldatıldığını öğrendi. Şu an mutluluk pozları veriyorlarsa sana nispet olsun diyedir
Değil işte değil emin ol aklında soru işaretleri var. Sana öyle gösteriyor. Ne yapmasını bekliyorsun mesela mutsuz tavırlar alıp kendini salmasını mı? Mutsuzluktan geberse de yapmaz şu an. Zaman ver göreceksin esas duygularınıhayır canım gerçekten mutlular kız sanıyorki onu seviyor çünkü şuan onunla beraber diye. kız çok mutlu. başkalarıyla olmuş olabilir herkes oluyor ama sonunda benimle olmak istedi benle evlenmek istedi onlarla değil diye düşünüyor kız
Boş verin diğer kız kendi başını yakmış onun kendi salaklığı. Siz doğruyu yaptınız hatadan döndünüz.merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
size hiç geri döndü mü peki hiç ulaşmaya çalıştı mı sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştüDeğil işte değil emin ol aklında soru işaretleri var. Sana öyle gösteriyor. Ne yapmasını bekliyorsun mesela mutsuz tavırlar alıp kendini salmasını mı? Mutsuzluktan geberse de yapmaz şu an. Zaman ver göreceksin esas duygularını
Evet özelden aramıştı saçma sapan sebeplerle.size hiç geri döndü mü peki hiç ulaşmaya çalıştı mı sizin ilişkiniz ne kadar sürmüştü
Diğer kız tam salakmışmerhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
Öyle düşünenlerin bile içinde ya gene giderse diye bı korku oluyor merak etmeee içini rahat tutttt mutludur zannediyodur elbet ama yalnız kaldiginds ve ufak kavgalarinda sorguluyordur..hayır canım gerçekten mutlular kız sanıyorki onu seviyor çünkü şuan onunla beraber diye. kız çok mutlu. başkalarıyla olmuş olabilir herkes oluyor ama sonunda benimle olmak istedi benle evlenmek istedi onlarla değil diye düşünüyor kız
Bu dediğinize kahkaha attım ya, kezban galiba kız, adam seçim yapmış falan değil, böyle birine adam bile denmez de, kız tekrar aldatıldığında anlar. Bunlar mutlu demişsiniz de. Sizce mutluluk ve evlilink nasıl bir şey?hayır canım gerçekten mutlular kız sanıyorki onu seviyor çünkü şuan onunla beraber diye. kız çok mutlu. başkalarıyla olmuş olabilir herkes oluyor ama sonunda benimle olmak istedi benle evlenmek istedi onlarla değil diye düşünüyor kız
Anne drama kraliçesi ve sanırım sizin de algınız bozulmuş. Anne bir sakinleşsin, sizin başınızı yakacak.annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor
ağzımızın tadı bozulmasınAnne yaprak dökümü hayriye hanım sanırım