merhaba, içime bir kor ateş düştü, sanki bir kaya oturdu ne yapacağımı nasıl atlatacağımı bilmiyorum umarım bana yardımcı olabilecek fikir verebilecek birileri vardır.. 2 senedir çok aşık olduğum sevgilimin benden 1 sene öncesinden başlayan ve devam eden ilişkisi varmış biz ayrıldık ben öğrenince kavga ettim küfürler ettim normalde salak bile diyemem ama ağzıma geleni her küfürü ettim hesap sordum. diğer kız öğrendi ve sadece susup durdu ilişkilerine devam ediyorlar. bunlar nasıl insanlar. bu nasıl birisi ki aynı anda ikimizide idare etti öpüstü etti bu adamın yaptıkları yanına mı kalacak çok ağladım duramıyorum dursam tekrar ağlıyorum kendimi çok kötü hissediyorum ne düşüneceğimi şaşırdım bişey düşünemiyorum beynim durmuş gibi donmuş şok olmuş gibiyim tepkisiz donuk bir haldeyim nasıl düzeleceğim bu durumda ne yapılır
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi
annem o evlenirse biz napıcaz sen bunu kaldıramazsın sen kötü olunca hepimiz kötü olucaz o evlenmeden evlenip yoluna bak diyor çok canım yanıyor keşke bu kadar kolay olsa ama tuhaf bir haldeyim donmuş gibi