Sevgilimin rüyasında sürekli şehit olduğunu görmesi :'(

Ediyorum sürekli

canım benim eski iş arkadaşımda askere gitmeden hep şehit olduğunu görürdü izmirde paşalar gibi askerlik yaptı geldi

Bilmiyorum kı daha belli değil kısa mı uzun mu : ( Zaten çok sıkıyorlarmış sürekli kavga ediyorlarmış askerdekiler

aynen canım sadece sakin davran sustuğu zaman konuşursun ve sabırlı olursan ALLAHIN izn. her şey geçer

Korkma ben de ne rüyalar görmüştüm canım.Şükür hiçbir şey olmadı.Bilinçaltımızda olan şeyler biz farkında olmasak da etkilendiğimiz,korktuğumuz olayları rüyamızda görüyoruz.Bol bol dua edin,kaderin de önüne geçilmez.

Doğru

kaderde varsa askere gitmese başka bir şey gelir başına Allah korusun kormak çözüm değil bol bol dua edin bir şekilde zihninizden atın bu düşünceleri

Arkadaşım yanlış anlama ama sana tavsiyem rüyaları çok dillendirmemek gerekir. Çünkü rüyayı neye yorarsan oraya doğru akar. Senide anlıyorum korkuyorsun anlatıp içini rahatlatmak istiyorsun... Ki kaderde varsa önüne geçilmez... Sen kendini harap etme şimdiden...belkide hiçbirşey olmayacak...

benim nişanlım da mayısta gidecek.bende şehit olduğunu görmüştüm 2 kez filan.inşallah bir şey olmaz allahın izniyle

Psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kardeşim de askere gitmeden önce ve askerliği boyunca sürekli şehit olucam deyip duruyordu. Çok da kötü bir yere düştü askerliği bitene kadar biz burda öldük öldük dirildik. Ama şükürler olsun sağ salim kavuştuk. Sizin ki baya erken başlamış ama Allah size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Amin O da askere gidince ben burada ölüp ölüp dirileceğim

Benimde sevdiğim bir abım vardı. Sızın anlattıgınız gıbı rüyalar görürdü askerlik gorevını sınırda yaptı catısmalara gırdı sonuç ıse şuan sapa sağlam. Askerlıgını bıtırelı 2 sene oldu. Allah butun askerlere ve sevenlerıne sabır versın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…