Sevgilimin rüyasında sürekli şehit olduğunu görmesi :'(

Tasprenses

Son aşkım, ilk yarım, can bildiğim..
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2014
830
381
Kızlar.. Bilenler bilir 4 yıllık bi ilişkim var. Erkek arkadaşım bu kış askere gidecek nasip olursa.. Ama sevgili olduğumuzdan bu yana rüyasında hep şehit olduğunu görüyormuş. En az haftada 1 -2 kere görüyor bu rüyayı. Dün gecede babası görmüş rüyasında kurşun yaralarını siliyormuş sevgilimin kan ter içinde uyanmış babası. Kızlar çok korkuyorum askere gidecek elbet ya ona birşey olursa ben ne yaparım

Sürekli dua et tatlım
elden başka ne gelir ki..
Şart mı askere gitmesi bedelliye çevirme imkanı var mı?

Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır, mesaj vermezler. Muhtemelen sevgiliniz sürekli bu konu hakkında düşünüyor. Çok normaldir. İçinizi ferah tutun.

Haberci rüyaları gören kişi çok çok çok azdır. Nişanlınızınki tamamen bilinç altının yansıması. Askere gitmekten korktuğu için bu tarz rüyalar görüyor. Bu rüyaları anlattığı için babası da ondan etkilenip görüyor.

Rüyalar bilinçaltının yansımasıdır, mesaj vermezler. Muhtemelen sevgiliniz sürekli bu konu hakkında düşünüyor. Çok normaldir. İçinizi ferah tutun.
Kaç yıldır görüyor. Ben hiç görmedim mesela hep kendi rüyasına kendi cenazesini görüyormuş Allahım bütün askerlerimize sağlık versin hiçbirinin kılına zarar gelmesin

Umarım öyledir ya. Askere gidince ben uyku uyuyamam

Çok yasayacakmis demekki . C

CANIM BENİM BUNLAR BİLİNÇ ALTI BENDE GÖRDÜM EŞİM ASKERDEYKEN MEZAR TAŞI FALAN ÇOK KORKMUŞTUM GELENE KADAR DUA ETMİŞTİM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GELDİ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN YAPIP EVLENDİK... ALLAHIMIN İZN. KORKMA

Off of nasıl dayanıcam bilmiyorum yokluğuna.. Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Kaç yıldır görüyor. Ben hiç görmedim mesela hep kendi rüyasına kendi cenazesini görüyormuş Allahım bütün askerlerimize sağlık versin hiçbirinin kılına zarar gelmesin

Merhaba ... Eşimle flört zamanımızda bana gördüğü bi rüyadan bahsetmişti ..
Bi mezarın başında dua ederken , mezar taşında kendi isminin yazdığını görüyor .
Aynı şekilde ölüm tarihini gününe kadar görüyor .
Bu rüyayı bana anlattığında sene 2007 idi , o tarihe 3 sene vardı ..
3 sene boyunca yaşadığım psikolojiyi anlatamam ..
Sizi anlıyorum ..
Bol bol duaa edin ..

amin canım uzun mu kısa mı askerliği bu dönem seni çok kısabilir sıkabilir sakin ve ılımlı olmanı tavsiye ederim canım:)
Bilmiyorum kı daha belli değil kısa mı uzun mu : ( Zaten çok sıkıyorlarmış sürekli kavga ediyorlarmış askerdekiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…