- 2 Kasım 2014
- 830
- 381
-
- Konu Sahibi Tasprenses
Çözüldü canım yaa şimdide bu dert beni yiyorr ahh ahh dertler hiç bitmiyorSevgilinizle 10 lira sorunu cozume ulasti sanirim :)
Malesef yokSürekli dua et tatlım
elden başka ne gelir ki..
Şart mı askere gitmesi bedelliye çevirme imkanı var mı?
Kaç yıldır görüyor. Ben hiç görmedim mesela hep kendi rüyasına kendi cenazesini görüyormuşRüyalar bilinçaltının yansımasıdır, mesaj vermezler. Muhtemelen sevgiliniz sürekli bu konu hakkında düşünüyor. Çok normaldir. İçinizi ferah tutun.
Umarım öyledir ya. Askere gidince ben uyku uyuyamamHaberci rüyaları gören kişi çok çok çok azdır. Nişanlınızınki tamamen bilinç altının yansıması. Askere gitmekten korktuğu için bu tarz rüyalar görüyor. Bu rüyaları anlattığı için babası da ondan etkilenip görüyor.
Kızlar.. Bilenler bilir 4 yıllık bi ilişkim var. Erkek arkadaşım bu kış askere gidecek nasip olursa.. Ama sevgili olduğumuzdan bu yana rüyasında hep şehit olduğunu görüyormuş. En az haftada 1 -2 kere görüyor bu rüyayı. Dün gecede babası görmüş rüyasında kurşun yaralarını siliyormuş sevgilimin kan ter içinde uyanmış babası. Kızlar çok korkuyorum askere gidecek elbet ya ona birşey olursa ben ne yaparım
İnşallahhhhhhÇok yasayacakmis demekki . C
Bide bu askerlilk psikolojisi beni deli ediyor ya askere gidince neler yaşayacağım Allah bilirAskerlik psikolojisine erken girmiş ondan görüyor...
Bide bu askerlilk psikolojisi beni deli ediyor ya askere gidince neler yaşayacağım Allah bilir
Aminn, tüm asker yolu bekleyenlere..Allah kolaylık versin ikinize de.
Off of nasıl dayanıcam bilmiyorum yokluğuna..CANIM BENİM BUNLAR BİLİNÇ ALTI BENDE GÖRDÜM EŞİM ASKERDEYKEN MEZAR TAŞI FALAN ÇOK KORKMUŞTUM GELENE KADAR DUA ETMİŞTİM ALLAHA ÇOK ŞÜKÜR GELDİ SÖZ NİŞAN DÜĞÜN YAPIP EVLENDİK... ALLAHIMIN İZN. KORKMA
Off of nasıl dayanıcam bilmiyorum yokluğuna..Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin
Kaç yıldır görüyor. Ben hiç görmedim mesela hep kendi rüyasına kendi cenazesini görüyormuşAllahım bütün askerlerimize sağlık versin hiçbirinin kılına zarar gelmesin
Bilmiyorum kı daha belli değil kısa mı uzun mu : ( Zaten çok sıkıyorlarmış sürekli kavga ediyorlarmış askerdekileramin canım uzun mu kısa mı askerliği bu dönem seni çok kısabilir sıkabilir sakin ve ılımlı olmanı tavsiye ederim canım:)