Sevgilimin rüyasında sürekli şehit olduğunu görmesi :'(

tez zamanda gidip gelsinler inşallah, bol bol dua edelim. Rabbim tüm vatan evlatlarını analarına yarenlerine bağışlasın inşaaAllah...

fazla takıyor demekki..
bilinç altına işlemiş olabilir.

Benimde sevdiğim bir abım vardı. Sızın anlattıgınız gıbı rüyalar görürdü askerlik gorevını sınırda yaptı catısmalara gırdı sonuç ıse şuan sapa sağlam. Askerlıgını bıtırelı 2 sene oldu. Allah butun askerlere ve sevenlerıne sabır versın canım.
Aminn herkesin evlatlarını sevdiceklerini o_O

Kızlar.. Bilenler bilir 4 yıllık bi ilişkim var. Erkek arkadaşım bu kış askere gidecek nasip olursa.. Ama sevgili olduğumuzdan bu yana rüyasında hep şehit olduğunu görüyormuş. En az haftada 1 -2 kere görüyor bu rüyayı. Dün gecede babası görmüş rüyasında kurşun yaralarını siliyormuş sevgilimin kan ter içinde uyanmış babası. Kızlar çok korkuyorum askere gidecek elbet ya ona birşey olursa ben ne yaparım :KK14::KK61:
birşey olmaz canım ben çocukluğumdan beri hep aynı rüyayı görüyorum araba kullanıyorum frenler tutmuyor kadeşimle kaza yapıyoruz uzunca süre araba kullanmaya korkar oldum ama yapacak birşey yok zihinsel birşey sonuçta takmayın yani takarsanız hayat korkuyla geçer

Kızlar.. Bilenler bilir 4 yıllık bi ilişkim var. Erkek arkadaşım bu kış askere gidecek nasip olursa.. Ama sevgili olduğumuzdan bu yana rüyasında hep şehit olduğunu görüyormuş. En az haftada 1 -2 kere görüyor bu rüyayı. Dün gecede babası görmüş rüyasında kurşun yaralarını siliyormuş sevgilimin kan ter içinde uyanmış babası. Kızlar çok korkuyorum askere gidecek elbet ya ona birşey olursa ben ne yaparım :KK14::KK61:
askere gideceği için stres yapmıstır bilinçaltında kurmustur rahat ol canım

X