Polisler ve öğretmenlerde hem doğu görevi hem de mecburi hizmet var.O yüzden önce doğuya gitmek evlilik düşünenler için daha mantıklı, aradan çıkmış olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Kendinizi suçlu ya da mahcup hissetmeyin. Onu seviyorsunuz ve can güvenliğinden korkuyorsunuz çok normal. Ama kendisi de demiş içinde hevesi olan bir meslekmiş hem yine alanıyla ilgili çalışacak.
Polisler ve öğretmenlerde hem doğu görevi hem de mecburi hizmet var.O yüzden önce doğuya gitmek evlilik düşünenler için daha mantıklı, aradan çıkmış olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun.Kendinizi suçlu ya da mahcup hissetmeyin. Onu seviyorsunuz ve can güvenliğinden korkuyorsunuz çok normal. Ama kendisi de demiş içinde hevesi olan bir meslekmiş hem yine alanıyla ilgili çalışacak.
Asker polis eşi olmak biraz yürek ister. Yani güçlü ve dirayet isteyen türlerden. Ama tabi bunlarda da kademe var. Mesela kadrocu Polis Komiser Yardımcısı olacaksa. Hiç tasalanmanız, dertlenmenize gerek yok. Masa başı memur ne ise onlar o oluyor. Yani herhangi bir doğudaki memuriyet kadar sıkıntınız olur. Oda öğretmen olacaksınız anladığım kadarıyla aynı şeyleri yaşarsınız. Şehire alışma vs. gibi. Haa derseniz ki bana eşim Özel Harekat Polis Komiser Yardımcılığı kazandı. O zaman çok çok çok uzun düşünmeniz lazım çünkü gittiler mi dönmelerini beklemenin ne demek olduğunu ben yaşarken bile anlatamıyorum. Bunun tarifi yok. Normal memurda gider arazisine en üst rütbeside gider ayırmazlar,kayırmazlar kimse kimseden üst değildir orda. Umarım anlatabilmişimdir.
Benim kardeşim de girdi komiser yardımcılığı sınavına boydan elendi.
İl merkezlerine atanıyorlar diye biliyorum. Bişey olmaz yahu bahaneyle meslek sahibi olmuş
Kimya mühendisi olarak istediği gibi şartlarda iş bulamayacaktı belki de
Tam olarak neden endiselendiginizi anlamadim... tehlikeli bir meslek oldugu icin mi? Yoksa sevmiyor istemiyor diye mi dusunuyorsunuz?
Ben polis esiyim ve her meslekte oldugu gibi polislikte severek yapilmasi gereken bir is.. hemsire de meslegini sevmeli, ogretmende.. yani esiniz kabullenip sevmisse bence sorun yok..
Tabiki stresli bir meslek, yorucu ve sorumlulugu cok fazla.. dogu goreviniz olacak, önce batiya gitseniz bile bi kac sene sonra doguya gitmek zorunda kalacaksiniz.. tehlikesiz, rahat yerler cok.. ona gore tercih yaparsiniz...