- 17 Şubat 2017
- 246
- 186
- 18
- Konu Sahibi maribel1111
-
Magazin seven ,hatta kardashianları takip eden bi erkek...Koşarak uzaklaş o adamdan içi kof belli ki...
Adamın da zevki o canım, illa futbolcu sayfası mı takip edecek? Benim de takip ettiğim pek çok ünlü erkek hesabı var, gayet yakışıklı falan adamlar. Eski sevgilim lafını edecek oldu bir kere dedim "Hayatımda görmeyeceğim adamlardan mı kıskanıyorsun?" ondan sonra bıraktı hatta kendisi de birkaç ünlü oyuncu kadını takip etmeye başladı, gram sorun etmedim. O zevkine de karışmayın artık yani, dişi sinek görsün istemiyorsunuz adamlarınız sonra niye aramız bozuldu diye üzülüyorsunuz.
Ben de ünlü erkekleri takip ediyorum
Bence kendine hiç sıkıntı yapma bu konuyu. :) Zaten Kardashian'lardan birini görme ihtimali kaç ki gerçek hayatta
Rahat birak adamcagizi ya onun da hobisi o demek ki:) Benim esim de biraz stresli bir iste calisiyor ve gunun buyuk kismini calisarak geciriyor. Ara verdigi zamanlarda bos, girgir magazin haberlerini okuyarak stres atmayi ve bana anlatmayi cok sever.
Ben işin kıskançlığından değil de o hayatlara düşkün olmasından istemem. Genel olarak böyle boş bi adamı istemem yani. Kıskançlığını geçtim. Bence gereksiz biri.
Hepimiz magazini bi boyutta seviyor olabiliriz bu kişiye göre değişir.Gereksiz olduğumuz anlamına gelmez bence.Ben şahsen seviyorum ama sevgilimin mesela başka kadınları takip edip düşünme ihtimali kıskanmama sebep oluyor diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?