- 12 Ocak 2015
- 6.013
- 10.922
- 198
- Konu Sahibi maribel1111
Bir kadın futbolu seviyor takip ediyorsa bir erkek magazini neden sevmesin bunların hepsi tabu kendimiz oluşturmuş kendi kendimize yargılıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir kadın futbolu seviyor takip ediyorsa bir erkek magazini neden sevmesin bunların hepsi tabu kendimiz oluşturmuş kendi kendimize yargılıyoruz
Disi sinek gorsun istemiyor degilim elbette ama ne bileyim takip edersinde listenin buyuk bi cogunlugu oyuncu manken olmaz mesela bence.. Ki yabanci unlu kadinlari tahmin edersiniz genel anlamda paylastiklari kalcalar ve gogusler fora ic gecirilesi tipten, kadinlar tarafindan bile.
Benim başımdan böyle bi koca gecti .Yerli yabancı tüm hatunlari bilir neredeyse şecerelerini çıkartırdı.Güzel kadınlara ozellikle zaaftan.
Böyle tipler doyumsuz ve mükemmeliyetçi olur .O hatunlari da hayallerinde yaşatırlar .Koca yuvarlak kalcalar,silikon gogusler,şişme dudaklar sutun bacaklar..Olay içeriği bu.
Yanlız benimki Nur Yerlitaşı takip eder Kerimcan Durmazıda,İrem Derici yide takip eder Adriana Limayı da takip eder.
Hani güzelide ediyor güzel olmayanı da. Anlamadım ne düşünmeliyim. Açıkcası bu yorumdan sonra kavga çıkartasım geldi.![]()
Tek tip degiller o yuzden birebir uymazlar benim esim genel olarak sosyal medyayla pek ilgili degildir. Sadece haberleri okur guler, bana anlatir birlikte guleriz sonra ise gomulur. Adamin kisa sureli aralarinda tercih ettigi hobi bu. Senin esinin de kotu bir niyeti oldugunu sanmiyorum bana sadece hobi gibi geldi. Denemek icin sen de unlu yakisikli erkekleri takip et istersen. Bakalim ne yapacak.Peki sosyal medyadada ünlü kadın takip eden biri mi? Geçen mesela rihanna canlı yayın yapıyormuş instada aç izle dedi banada. Ne bileyim içimden öyle kötü bi niyet gelmiyor ama sinirde bozucu bişey yanii..
ben olsam kıskanırdım galiba, bilemedim itici bişey.
önemli olan fotoğraflarını falan görünce ne düşündüğü..
bilemedim
Ah ne tipler var ne gereksiz kızları takip eden.Sizinki ünlü takip ediyomuş sadece etsin boşverin.
Benim de instagram hesabim tamemen futbolcular.kimse de bunu sorun yapmadi.Siz de yapmayin.Bu kisisel bir tercih sonucta.
yani bende öyle düşünüyorumAynen oyle tam olarak hissettigim bu. Guzel olabida takip ediyor guzel olmayanida. Fotoğrafları gorunce ne dusunuyor onemli olan bu. İç geçiriyor mudur diye dusunmeden edemiyorum
Banada sanki böyleleri çapkınmış gibi gelirler..o fotoğraflara baktıkça ne düşünüyorlar acaba??Benim başımdan böyle bi koca gecti .Yerli yabancı tüm hatunlari bilir neredeyse şecerelerini çıkartırdı.Güzel kadınlara ozellikle zaaftan.
Böyle tipler doyumsuz ve mükemmeliyetçi olur .O hatunlari da hayallerinde yaşatırlar .Koca yuvarlak kalcalar,silikon gogusler,şişme dudaklar sutun bacaklar..Olay içeriği bu.