Sevgilimin kız arkadaşları

Ben sadece sorunumdan bahsettim. Evet onemli ama nerdeyse 1,5 senedir cok paylasimimiz var ve bana da cok deger verdi.daha once ayrilmam icin bi neden yoktu. Bi problem olunca ayrilacagim tabi. Oncesinde problemimiz yoktu ki
..
İlk 1 1,5 yıl zaten ilişkinin fragmanı gibidir , en kötü filmin bile fragmanı etkileyici olur.Özellikle oyunbaz erkekler çok çok harika davranırlar bu dönemlerde.Sonra kız bağlanıp iş ciddiye binmeye başlayınca gerçek hallerini ortaya çıkarırlar.Önceleri iyiydi , sorunumuz yoktu diye bir şey yok.O zaman kız beni bırakmasın diye rol kesip siz bağlanınca , iş ciddiye binince gerçek yüzünü göstermeye başlamış işte.Yorgunum diyip arkadaşlarıyla buluşmak ne demek hem de kızlı erkekli ortam.Sizi neden götürmüyor sordunuz mu peki?

Benim takildigim mevzu da oglen ayrip eve gelirken muhtemelen arkadaslariyla olan plani belli. Simdi yorgunum dinlenim aksama arkadaslarimla bulusacagim diyememesi . Benim haberim olsa nolacak cildiracagim. Sanki plan son anlikmis gibi yapiyor.
Bu adam çok tehlikeli. Bana sizinle vakit geçirmek istemiyor gibi geldi. Bir bahaneyle de ayrılmak istediğini soylemis bir de. Gözüm hiç tutmadı.

Bana zamanım yok/yorgunum Vs deyip başkasıyka planlar yapan bırak sevgilimi sınıftan arkadaşım olsa araya büyük mesafe koyarım, bir daha buluşmak görüşmek bir şeyler yapmak istemem. Çünkü bu tavrı onun da sizinle bir şeyler yapmak, vakit geçirmek istemediğini gösterir.

X