- 7 Eylül 2017
- 6
- 1
- Konu Sahibi Zeytinkizi
Merhaba arkadaşlar, erkek arkadaşımla 1 yılı aşkın süredir görüşüyoruz. Artık evlenmeyi düşünüyoruz. bu ay içinde beni istemeye gelecekleri ki eski sorunlar tekrar etti.Aynı ilçede çalışıyoruz. ben gittiğim davetlere arkadaş toplanmalarına onu çağırırım. o pek gelmek istemiyor bazen. ama beni kendi arkadaş grubunun olduğu yerlere çağırmıyor. ya bilerek yapıyor ya da bilmeden o kısmnı anlamadım. daha önce 2 kez bunun tartışmasını yaşadıkbu kez yine ben akşam görüşelim dedim. bana yorgunum dedi. akşam saatlerine yaklaştığımızda mesaj atmış."ben bizim grupla yemeğe gidiyorum birazdan çıkarım. "yazmiş. tamam dedim ama küplere bindim. sonuçta gittiği grup kız erkek karişik. sadece erkekler olsa beni çağırmaz ama bu grupta beni davet edebilir.zaten gitmezdim ama yine de gel demesini isterdim.
sonra da gelmek istemiceğini düşündüm falan diyo.. ama bnm içimde "acaba beni yanında istemiyo mu?" ya da "beni beğenmiyo mu?" mu gibi sorular oluşuyor. o da bana en son kıskançsın, içinde kuruyosun diyo.
Ama her seferinde sanki gidecegi yer son anda gelişmiş gibi davranıyor.
beni kısançlikla sucladı ayrılmak istedi.
,
ha bi de liseden bi kız arkadaşı var. twiterda sevglimi etiketliyo her yazdıgına. deli oluyorum. benimki tam bi cevap vermiyo ama kıza ayar oluyorum. bi "bekarım, evlenmekli ilgilili tivit atıyo bi de benimkine."
kıskançlıktan çatlamam inşallah..
bu konulardan rahatsız olduğumu belirteli bilmem kaç kez oluyor.
en son kıskançlıklarınla uğrasacak vaktim yok dedi. daha da mesaj atmadı. çok uzgunum. ne yapmalıyım..
sonra da gelmek istemiceğini düşündüm falan diyo.. ama bnm içimde "acaba beni yanında istemiyo mu?" ya da "beni beğenmiyo mu?" mu gibi sorular oluşuyor. o da bana en son kıskançsın, içinde kuruyosun diyo.
Ama her seferinde sanki gidecegi yer son anda gelişmiş gibi davranıyor.
beni kısançlikla sucladı ayrılmak istedi.
,
ha bi de liseden bi kız arkadaşı var. twiterda sevglimi etiketliyo her yazdıgına. deli oluyorum. benimki tam bi cevap vermiyo ama kıza ayar oluyorum. bi "bekarım, evlenmekli ilgilili tivit atıyo bi de benimkine."
kıskançlıktan çatlamam inşallah..
bu konulardan rahatsız olduğumu belirteli bilmem kaç kez oluyor.
en son kıskançlıklarınla uğrasacak vaktim yok dedi. daha da mesaj atmadı. çok uzgunum. ne yapmalıyım..