Sevgilim'in instagram hikayesi

Benin eski sevgilim de böyle şeyler yapardı, benden aniden ayrılıp eski sevgilisi ile evlenmişti.

Bir sene oldu boşanmış, şimdi oturdu g*tünün üstüne. Bana geldi, benden de tekmeyi yedi. Kızları cepte tutucam derken böyle morarırsın işte, ohh canıma değsin. 😎
Utanma da yok bir de geri geldi öyle mi?
İnsan arsızlığı ele alınca her şeyi yapabiliyor demekki.

Benin eski sevgilim de böyle şeyler yapardı, benden aniden ayrılıp eski sevgilisi ile evlenmişti.

Bir sene oldu boşanmış, şimdi oturdu g*tünün üstüne. Bana geldi, benden de tekmeyi yedi. Kızları cepte tutucam derken böyle morarırsın işte, ohh canıma değsin. 😎
Kimsenin ahı kimsede kalmıyor en büyük örneğini yaşamışsın 😅

Erkek için aile ile arkadaşlar ile tanıştırmak bağlayıcı değil, onu kendiniz gibi düşünmeyin. Bugün sizi tanıştırır yarın onu öbür gün başkasını. Çok dert değil onlara. Eskisine deli gibi aşık ama eline geçmiyor, şu an elinde siz varsınız, neden elindekinden olmak istesin ki?
Valla benim erkek kardeşim 26 yaşında şu ana kadar 5 e yakın kız arkadaşını bizimle tanıştırdı. yazık kızlar annemi sürekli arar hal hatır sorarlardı . Hatta son kız arkadaşı çok tatlıydı kek falan yapıyordu anneme gelip. ben kardeşimi tanıdığım için kızlara çok üzülüyordum.. Her defasında da kardeşime kızıyordum bidaha bizimle tanıştırma diye ama malesef erkekler çok değişik bu konularda

Teee burdan benim içim soğudu ahahahah
Beyefendi sandı ki ben orada hala öylece onu bekliyorum. Bazı erkeklere gereğinden fazla ilgi alaka gösterince bunu kaldıramayıp sapıtıyolar, afedersiniz bi tarafları kalkıyor. Ondan bu yüzü buldu hadsiz. Evliliği bile çocuk oyuncağı haline getirmiş😏

Valla benim erkek kardeşim 26 yaşında şu ana kadar 5 e yakın kız arkadaşını bizimle tanıştırdı. yazık kızlar annemi sürekli arar hal hatır sorarlardı . Hatta son kız arkadaşı çok tatlıydı kek falan yapıyordu anneme gelip. ben kardeşimi tanıdığım için kızlara çok üzülüyordum.. Her defasında da kardeşime kızıyordum bidaha bizimle tanıştırma diye ama malesef erkekler çok değişik bu konularda
Bu rahatlık veriliyor çoğuna, o yüzden böyleler. Annem kesinlikle böyle şeylere müsade etmedi, adı konmadan tanışmakmış araşmakmış börek kek falan yapmakmış, oralara hiç girmedi kendisi, o sınırı da geçtirmedi.

Klasik kendini nimetten sayan erkek,ne kadar aşağılık bi hareket yani ataerkil toplum olmamızdan tiksiniyorum.Kadınlar daha karakterli ve unutmak için sizi kullanmaya çalışmış

Bu rahatlık veriliyor çoğuna, o yüzden böyleler. Annem kesinlikle böyle şeylere müsade etmedi, adı konmadan tanışmakmış araşmakmış börek kek falan yapmakmış, oralara hiç girmedi kendisi, o sınırı da geçtirmedi.
valla ben evliyim evde değilim anneme de her defasında kızıyoruz annemde her defasında bu sefer çok seviyormuş kardeşin bu ayrı diyor.. Annem oğluna konduramıyor da kardeşim ilişki konusunda kesinlikle güvenilecek hayal kurulacak iri değil. Ama annem fazla oğlancı.

X