- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- Konu Sahibi 21mayisasli
Sizi eski sevgilisi kiskansin irtibata gecsin diye paylasiyor. Hikayeyi size gizliyor cunku eski sevgilisi icin atiyor. Kullaniliyosunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eski sevgilisini niye takip ediyor baştan falsoMerhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksu şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için.Çok iyi yapmışsınız. İnsanlar başkalarını unutamadan nasıl diğerlerine gidip mutluluk pozu taslayabiliyorlar pes! Sizin suçunuz neydi burda? neyse ki erkenden fark etmişsiniz, umarım karşınıza sizi gerçekten sevecek kişiler çıkar bundan sonra. :)
Diğerini kıskandırmak için yapıyor o kadar belli ki . Kendinizi duygularınızı kullandirtmayin ve hemen ayrılın benceMerhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksu şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim
Çok ii yaptın, bu hikayenin sonu belli.Merhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksunun geri dön şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim (ayrıldım bu arada)
öyle büyük ihtimal.Senle olan fotoğrafını da herkes görsün deyip atarken sadece sana görünür yapıyor olmasın :)