Sevgilim'in instagram hikayesi

21mayisasli

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2022
6
5
20
Merhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksunun geri dön şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim :KK43: (ayrıldım bu arada)

Son düzenleme:
Yani bir insan yeni bir ilişkiye başlamışsa eskisini unutması gerek..
Hafızasından silemede onunla olan irtibatını kesmesi gerek.
Dışarda görülür,aynı ortamda bulunup selamlasilir o ayrı ancak efkarlı şarkılar göndermek,yeni sevgilisinden eskisine gonderdigi bı mesaji gizlemek pek sağlıklı değil bence.
Zaten ortada iyi giden bir iliskisi varsa eskisine gonderme yapmak için neden çaba harcasin ki.
Bence adam ilişkinizi sorguluyor şu an.
Çelişkili düşünceleri var.

Merhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksu şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim :KK43:
Erkek için aile ile arkadaşlar ile tanıştırmak bağlayıcı değil, onu kendiniz gibi düşünmeyin. Bugün sizi tanıştırır yarın onu öbür gün başkasını. Çok dert değil onlara. Eskisine deli gibi aşık ama eline geçmiyor, şu an elinde siz varsınız, neden elindekinden olmak istesin ki?

Merhaba sevgilimle guzel giden bir ilişkimiz var fakat eski sevgilisini instagram üzerinden takip ettiğini öğrendim. Dün hikaye atmış ve benim bundan haberim yok çünkü benden gizlemiş. Bende bunun üzerine ona yazdım ve neden gizlediğini vs. sordum. Hikayede efkarlı bir yazı ve sezen aksu şarkısı vardı. Sürekli bu tarz şarkıları dinliyor. Bana söylerse tartışma çıkacağını ve benim bu durumdan hoşlanmayacagimi bunun üzerine de beni gizlediğini söyledi. Biraz tartıştık ve konuyu kapattım sosyal medyalarimdan kendisini çıkarttım. Bence eskisini unutamadı ve ona gönderme yapıyor. ama bir yanımda hayır belki öyle değil diyor çünkü kendisi benle olan fotoğraflarını hikaye atıyor herkes görsün vs. diyor. Arkadaşlarıyla tanışıyorum ve samimi olmamı istiyor. Annesine benden bahsediyor Belki de onu kıskandırmak için benimleydi bilmiyorum iyi mi yaptım, kötü mü? fikrinizi belirtirseniz sevinirim :KK43:
Kullanıyo seni, sepetle gitsin eski sevgilisine

iyi yapmissin. bas tekmeyi gitsin.

Verdiği cevap başlı başına saçma zaten tartışma çıkacağını ve sizin bundan hoşlanmayacağınızı bildiği içinmiş... Hoşlanmayacağınızı bildiği bir davranışı yapması sizi önemsemediğini gösteriyor. Hayır takip etmeyiver demek ki unutamamış. Birde hikaye gizlemek ne ya. Siz yapsanız ne tepki verirdi acaba merak bile etmiyorum cevabı basit çünkü böyle durumlarda hep empati kurarak hareket ederim bana yapılmasını istemediğim şey karşı tarafa da yapmam. Bence ayrılık sebebi.

X