Sevgilimin ilgisiz davranışları

O yüzden de yol ver bence.
Böyle bekleyip sürekli düşünüp keyfin kaçarak ilişki yaşanmaz.

2 saat uzak mesafe ilişkisi sayılmaz. İstanbul'da millet işe gittiği süre bu. Buradan bakınca bir ilişkiniz var gibi durmuyor kusura bakmayın. 3 aydır telefonda konuşmadığınız arada yazıştığınız ilişki mi olur? Sevgiliyken sesinizi duymak için aramayan adam ola ki iş ciddiye bindi size nasil davranacak diye düşünüyorsunuz? Ayrıca telefonda konuşmayı sevmiyorum olayı sadece bahane. Seven konuşur efendim. Hastalandığınızda bile aramıyormuş ya bırakın gitsin aman...

Bu arada sevgilim ve bende telefonla sesli konuşmayı pek sevmeyiz ama bu huyumuz birbirimize karşı işlemiyor çünkü aramızda bağ var 1 gün araşmasak sesimizi bile özleriz hemen...

ee ayrıl kanka daha ne bekliyorsun.
Kusura bakma ama sende de icraat göremedim kendine bu ilişkiyi reva görüyorsun. İlerde evleneceksin bunun oyun keyfini bekleyeceksin bütün sorumluluk sende olacak. Çocuk mu hastalandı sen götür. Ev işimi yapılacak sen yap. Sihirli bir değnek gelip hayatını düzeltmeyecek. İlişkiye devam etmek için tekbir sebebin bile yok biliyor musun. O saydıkların bir lütuf değil.

%1726272882 evli

2 saat mesafe uzak mesafe ilişkisi olmaz ki... büyük şehirlerde mesafeler hep 2 saat... seven özler, özleyen en azından 10 günde bir yanınıza gelir 2 saat nedir ki? Yanınıza sık geliyor olsaydı telefon sevmiyor diyebilirdim ama gelmiyor ,konuşmuyorsunuz sadece 10 mesajla ilişki olmaz. Bir mesajın 2 kontör olduğu fi tarihinde bile sevgililer daha çok mesajlaşırdı.Bu işte bi terslik var. Değersizleştirilmiş ve bunu kanıksamışsınız umarım bir an önce kendinize gelir ve ayrılırsınız...

Belki de tinderde ya da instagramda baskalariyla kobusuyordur. Fake account acin konusun

benim eşimm, canım kocam 1 saatlik yolu her gün işten çıkıp geliyor, sabah da 1 saat erken uyanıp işe gidiyordu ilk sevgili olduğumuz zamanlarda... sizin sevgiliniz yok. sizin arkadaşınız bile değil o kişi. benim arkadaşım beni 2 gün üst üste aramasa öldün mü gı diye görüntülü arıyor saçmalamayın ayrılın lütfen !

Yol ver gitsin.Seni sevmiyor işte belli.Empati ayağı falan yeme bunları.Ben 2 buçuk yıllık evliyim 7 yıllıkta sevgililik dönemi var.Gün içinde ya ben ararım ya o arar.Şu anda sevgilisiniz ve uzak mesafe ilişkisi.Sevmiyor.Hatta ikinci veya üçüncü kadınsınız.

Evet bende tam bundan bahsettim kendisine.Yakin arkadaşım var onunla çok daha fazla konuşuyorum.Onun da sevgilisi var ve ilişkilerine o kadar imreniyorum ki. Allah mutluluklarını arttırsın.Ben o kadar bile beklemiyorum her gün akşam uyumadan önce yarım saat bir saat konuşsak gün içinde de biraz mesaj şimdilik bu bile okey.

Sabah 8 akşam 8 çalışıyor hafta içi malum gelemez.Hafta sonları da ek iş yapıyor çünkü asgari ücret ile çalışıyor tüm bunları düşünüyorum o yüzden ilişkiyi bitiremedim açıkçası.Calistigim zamanlarda bende eve gelince kafamı koyduğum gibi uyuyordum bazen yemek bile yemiyordum yorgunluktan.Bu da öyle midir diye düşünüyorum bu yüzden çok düşünüyorum

Sahsen böyle bir "iliskiye" (iliski demek icin de 1000 sahit lazim" vakit harcamam. Artik uygulamalar cikmis ordaki figürlerle "romantik iliski" yasayabiliyormussun. Onlar bile seninle daha cok iletisim kurar ya. Seven yazmak isteyen adam yazar, gelip görür de

Ya evli ya sevmiyor başka bir açıklaması olamaz.

Ama takipcin vs. Olsun. Bi de tinder ac. Onun oldugu bolgedeki erkeklere bak belki aralarindan cikar.
Bilemedim simdi ya belki de telefonla konusma anskiyeti var o da olabilir
Instagram açmayı düşünüyorum fake olduğu belli olmayan ona göre hareket edeceğim. Çekingen biri değil konuştuğumuz zaman çok guzel konuşurduk ama bilmiyorum sevmediğini söyledi

Ama oyun oynuyor diyorsunuz demek ki vakti var. Her akşam değil ama 10 15 günde 1 saat gelebilir seven adam bunu yapar yapmıyorsa o kadarda sevmiyordur.Üniversite dönüşü uçağımın Ankara'da rötar yaptığı ve bizi 3 saat beklettiği yolculuğumn sabahında sırf eşimle buluşmak için sıfır uykuyla 3 saat yol gittiğimi bilirim ben... Keza eşimde iki haftada bir İstanbul'dan Bursa'ya hafta sonu 3 saat mesafeyle bana gelirdi. Normali budur zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…