- 11 Nisan 2023
- 72
- 57
-
- Konu Sahibi Nisanur4221
Arkadaşlar 3 aydan beri telefonla konuşmuyoruz yoksa her gün yazışıyoruz benim sorunum uzak mesafe olduğu için yeterli iletişim kuramamak.Telefonla iletişim hiç yok günde 10 mesaj anca atıyor bana.Bunu değistiremiyorum.Yorumlariniz için teşekkür ederim ama lütfen sorumu iyi okuyun.3 ay mı?
Bu ilişki değil, çelişki.
Adam resmen yedek kulübe gibi davranıyor size farkında mısınız?
Teşekkür ederim öncelikleArkadaşlarına vakit ayırabiliyor ama bi 5-10 dk sesini duymak için arayamıyor, neden, telefonda konuşmayı sevmiyormuş, yersen
Yakın çevrem iyi bilir, telefonla konuşmayı hiç sevmem, ses kaydı bile sıkar beni ama sevgilim sözkonusu oldu mu gün içinde kısa kısa sesini duymaya araşıp gece de uzun uzun konuştuğumuzu bilirim.
Her an, her saniye konuşup yazışacak değilsiniz ama bu kadar da değil, böyle ilişki olmaz.
Ilgi, sevgi, saygı, aşk hakediyorsun; kendine şu muameleyi layık görme lütfen.
Okuyan herkes iyi okuyor.Arkadaşlar 3 aydan beri telefonla konuşmuyoruz yoksa her gün yazışıyoruz benim sorunum uzak mesafe olduğu için yeterli iletişim kuramamak.Telefonla iletişim hiç yok günde 10 mesaj anca atıyor bana.Bunu değistiremiyorum.Yorumlariniz için teşekkür ederim ama lütfen sorumu iyi okuyun.
Evet dinler hakkını yiyemem.Hayatinda başkaları var mı yok mu onu maalesef bilemem.İletisim çok az ve sadece mesajla.Benim sorunum da buSaatlerce dinler derken? Adam 2 aydır telefonla konuşma tenezzülünde bulunmuyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?
Hayatında başkaları vardır onun.
2 saatlik mesafede 3 aydır görmüyor. Sevgili olduğunuzdan haberi var mı?
Ayrıl demeye gerek yok çünkü vır ilişkiniz yok zaten. Siz kendi kendinize sevgilim var diye takılıyorsunuz.
Yahu adam ne zaman dinleyecek seni 2 aydır aramıyor? 3 aydır iki saatlik mesafede görüşmeye gelmiyor? Neyin kafasını yaşıyorsun?Evet dinler hakkını yiyemem.Hayatinda başkaları var mı yok mu onu maalesef bilemem.İletisim çok az ve sadece mesajla.Benim sorunum da bu
en son 3 ay önce konuşmak derken? sizi sevmiyor maalesef erkek arkadaşınız. telefonla konuşmayı sevmiyor diye bişe yok.
konuşmak, tartışmak falan zorunda kalacağı için, dertsiz başına dert açmamak için ayrılmaya bile üşeniyordur.
ilişki falan yok ortada, üzgünüm. bir erkek arkadaşınız yok
Yahu adam ne zaman dinleyecek seni 2 aydır aramıyor? 3 aydır iki saatlik mesafede görüşmeye gelmiyor? Neyin kafasını yaşıyorsun?
Bilemezsin tabi, beli bu arada evlendi bile nereden haberin olacak?
Adamın hayatında değilsin, yoksun.
Bana diyor ki mesela niye benden bekliyorsun sen ara.Ama ben aradığımda da beni diken üstünde bekletiyor sanki.Nasıl desem kapatmak için yer arıyor gibi yok annem geldi babam seslendi vs vs. Bu sefer ben kendimi rahatsız hissediyorum sanki rahatsız etmişim gibi bu yüzden bende aramadım.Gecen arayacağım dedi uyumuş sonrasında.Evet bende hayatımda varlığını hissetmiyorum.Bu arada en son 2 ay önce görüştükYahu adam ne zaman dinleyecek seni 2 aydır aramıyor? 3 aydır iki saatlik mesafede görüşmeye gelmiyor? Neyin kafasını yaşıyorsun?
Bilemezsin tabi, beli bu arada evlendi bile nereden haberin olacak?
Adamın hayatında değilsin, yoksun.
gerçekten çok bariz sizi sevmediği yani dencek bişe yok daha fazla. daha önce ilişkiniz oldu mu bilmiyorum ama aşkı bıraktım artık ama sevmek, hatta arkadaş olmak bile böyle bişe değil.Bana diyor ki mesela niye benden bekliyorsun sen ara.Ama ben aradığımda da beni diken üstünde bekletiyor sanki.Nasıl desem kapatmak için yer arıyor gibi yok annem geldi babam seslendi vs vs. Bu sefer ben kendimi rahatsız hissediyorum sanki rahatsız etmişim gibi bu yüzden bende aramadım.Gecen arayacağım dedi uyumuş sonrasında.Evet bende hayatımda varlığını hissetmiyorum.Bu arada en son 2 ay önce görüştük
Var maalesef.Biri sorsa erkek arkadaşım var diyebilir miyim bilmiyorum çünkü hayatımda varlığını hissetmiyorumSence de bu ikiskide bir gariplik yokmu, soyle oturup dusundugunde?
İlk ilişkim ama daha önce de flörtüm olmuştu birkaç kere.Gercekten seven kıymet bilen sadakatli bir insanım.Karşımdakilere de bunu fazlaca belli ediyorum sanırım bundan kaybediyorum insanlar beni bu yüzden pek önemsemiyor.Tesekkur ederim yorumunuz için.gerçekten çok bariz sizi sevmediği yani dencek bişe yok daha fazla. daha önce ilişkiniz oldu mu bilmiyorum ama aşkı bıraktım artık ama sevmek, hatta arkadaş olmak bile böyle bişe değil.
sizi rahatsız hissettirmesi, o kadar bariz ki sizi sevmediği. fazlalık hissediyorsunuz resmen hayatında.
zaten sevgiliniz yok ama resmi olarak ayrılın bir an önce. haber verin ayrıldığınızı :)
İlişki böyle birşey değil. İletişimsiz ilişki olmaz. Sana zaman bulmayan başkasına buluyordur emin ol. Uzaktaki birine bu kadar güvenme. Oyun oynuyor demiştin orda kadınlarda var ve gayette konuşup flörtleşiyordur.3 ay önce telefonla konuştuk yoksa her gün günaydın iyi geceler deriz gün içinde de ne yapıyorsun diye konuşuruz.Sadece çok az iletişim var toplasanız 10 tane mesaj atariz birbirimize.Ustune üstlük telefonla iletişim hiç yok.Telefonla konuşsak bu kadar sorun etmem ama o da yok maalesef
Sevgilinizle açık açık konuşun. Bu yaşadıklarının ilişki olmadığını kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyin. İlişkinin içinde yalnız olacağıma tek yalnız olurum daha iyi diyin. Baktınız düzelmiyor yol verin. Evlendiğinizde de görünmez olur bdv gamsız, görünmez ilgisiz koca konularından geçilmiyor.İlk ilişkim ama daha önce de flörtüm olmuştu birkaç kere.Gercekten seven kıymet bilen sadakatli bir insanım.Karşımdakilere de bunu fazlaca belli ediyorum sanırım bundan kaybediyorum insanlar beni bu yüzden pek önemsemiyor.Tesekkur ederim yorumunuz için.
Yok zaten güvenmiyorum.Önceden derdim güvensiz ilişki olmaz diye ama bu devirde gerçekten güvenilen erkek çok az.İlişki böyle birşey değil. İletişimsiz ilişki olmaz. Sana zaman bulmayan başkasına buluyordur emin ol. Uzaktaki birine bu kadar güvenme. Oyun oynuyor demiştin orda kadınlarda var ve gayette konuşup flörtleşiyordur.
Dediğinizi yaptım.Acikca konuştum hak verdi 1 2 gün düzeldi gibi oldu sonra tekrar aynı.Ben 3 haftada bir düzenli olarak bu konuşmayı yapıyorum sanırım.:) ve bu durumdan çok sıkıldım.Her gün özür dilenmesinden seni anlıyorum demesinden.Laf var icraat yok anlayacağınız....Sevgilinizle açık açık konuşun. Bu yaşadıklarının ilişki olmadığını kendine çeki düzen vermesi gerektiğini söyleyin. İlişkinin içinde yalnız olacağıma tek yalnız olurum daha iyi diyin. Baktınız düzelmiyor yol verin. Evlendiğinizde de görünmez olur bdv gamsız, görünmez ilgisiz koca konularından geçilmiyor.