Sevgilimin ilgisiz davranışları

Nisanur4221

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2023
72
57
Kızlar merhaba.Erkek arkadaşımla yaklaşık 1 senelik bir ilişkim var.Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz aramız 2 saat.Sorum şu erkek arkadaşım çalışıyor ben işsizim.Telefonla hiç konuşmuyoruz sevmediği için, gün içinde de çok az mesajlasiyoruz.Bu aylardır bu şekilde devam ediyor ama son 2 aydan beri hiç konuşamıyoruz.Hayatimda olup biten hiçbir şeyden haberi yok çünkü konusmuyoruz.Hasta olsam bile arayıp sesimi duymak istemez sadece mesaj atar nasılsın diye.Onun haricinde özür dilemeyi bilir empati yapar.Bu konudan da ona bahsettim haklısın ama elimde değil dedi.Bir de sorunum şu ki erkek arkadaşlarına vakit ayırır onlardan vakit kalırsa bulusabiliriz.En son 3 ay önce konuşmuşuz telefonda ben istiyorum ki her gün yarım saat de olsa konuşalım günümüzün nasıl geçtiğini anlatalım ama işten geliyor oyun oynuyor ve uyuyor bana vakit kalmıyor.Kendimi geri çektikçe bana çok anlayışlı olduğumu söylüyor kendimi geri çektiğimi anlamıyor maalesef.Ben artık bittim tükendim 5 6 senelik ilişkisi olan arkadaşlarım bile sürekli konuşur buluşur.Dogum günüm geçti kutlama yapmadı yıldönümü geldi mesajla bile kutlamadi.Biliyorum herkes ayrıl diyecek ama bana karşı da çok kibar anlayışlı asla kötü bir söz duymadım saatlerce konuşsam dinler beni sıkılmadan ama ben istiyorum ki kendi de özlesin beni görmek istesin sesimi duymak istesin..

Uzak mesafe ilişkisini besleyen tek şey telefonla iletişimdir. Bunu da kurmuyorsa be anlamı var ki? Ayrıca bir insan birine karşı duygular besliyorsa tutamaz gösterir. İnsan sevdiğinin sesini duymak ister. Üzgünüm ama bana başka biri varmış gibi geldi..

Böyle sevgililik mi olur Allah aşkına. Oyun oynamaya zamanı var ama telefonla konuşmayı sevmiyorMUŞ. Sırf kibar diye asker arkadaşı gibi ilişki yaşamak zorunda değilsin. Her saat konuşun demiyorum ama oyundan önce işe gitmeden önce 5 dk arayıp sesini duyabilir. Veya sesli mesajlaşabilir. Değer verene zor değil böyle şeyler.

Saatlerce dinler derken? Adam 2 aydır telefonla konuşma tenezzülünde bulunmuyor. Neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba?
Hayatında başkaları vardır onun.
2 saatlik mesafede 3 aydır görmüyor. Sevgili olduğunuzdan haberi var mı?
Ayrıl demeye gerek yok çünkü vır ilişkiniz yok zaten. Siz kendi kendinize sevgilim var diye takılıyorsunuz.

Adamlaben son 3 ay önce konusmussunuz ,uzak mesafedesiniz, adam arkadaşlarına zaman ayiriyor diyosunuz, bu adam sizin sevgiliniz değil ki? Böyle saçma bı ilişki olabilir mi? Birbirinizi tanimiyosunuz bile, arada nadir dursun diye bekletilen birisiniz

3 ay önce telefonla konuştuk yoksa her gün günaydın iyi geceler deriz gün içinde de ne yapıyorsun diye konuşuruz.Sadece çok az iletişim var toplasanız 10 tane mesaj atariz birbirimize.Ustune üstlük telefonla iletişim hiç yok.Telefonla konuşsak bu kadar sorun etmem ama o da yok maalesef

Doğumgününü bile kutlamamış, sen neyin beklentisindesin ki bu adamdan?
Yakınında olsa 2 günde ne mal olduğunu anlayıp ayrılacağınız tiplerle yıllarca süren mevzuya "uzak mesafe ilişkisi" diyorsunuz demişti biri geçenlerde, çok doğru. Insan yan yanayken bile tanıyamıyor, uzaktan uzağa büyük risk. Hani çok ilgili, eğlenceli, sevgi aşk muhabbet dolu bi iletişim olur, amenna denir de burda ilgi yok alaka yok, sevgi aşk özlemek falan hak getire, doğumgünü kutlamak bile yok, neden devam ediyor ki?

Hadi bari şakır şakır yazışıyor olsanız, o da yok ya.
E sizin ilişkiniz yok o zaman.

Üzgünüm ama bu bir ilişki değil olamaz da. Siz kendi kendinize sevgilim var diye gelin güvey oluyorsunuz ama karşıdakinin bundan haberi yok bence. Yada sizin gibi sesini cikarmayani buldu bir de yakın mesafe ilişkisi yaptı takılıyor.

Arkadaşlarına vakit ayırabiliyor ama bi 5-10 dk sesini duymak için arayamıyor, neden, telefonda konuşmayı sevmiyormuş, yersen
Yakın çevrem iyi bilir, telefonla konuşmayı hiç sevmem, ses kaydı bile sıkar beni ama sevgilim sözkonusu oldu mu gün içinde kısa kısa sesini duymaya araşıp gece de uzun uzun konuştuğumuzu bilirim.
Her an, her saniye konuşup yazışacak değilsiniz ama bu kadar da değil, böyle ilişki olmaz.
Ilgi, sevgi, saygı, aşk hakediyorsun; kendine şu muameleyi layık görme lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…