Diğer adamın ilgisi hoşunuza gitmiş ki numarasını silmemiş ve engellememişsiniz. Sevgiliniz haklıBiz 6 aydır beraberiz ve ilişkimiz arada sorunlar olsa da son zamanlarda çok iyi gidiyordu. Ama en son whatsapptan başka bi adamdan bildirim geldi bildirimde inanılmaz görünüyosun tarzı bir şey yazıyordu ve öncesinde bi video atmıştım ama videoda sadece yüzüm görünüyodu. Neden attığımı bilmiyorum story olarak bile paylaşabilirdim ama sevgilim bunu gördü. Öncesindeki mesajlara falan da baktı hiçbir şey yoktu veya instagramıma baktı kimseye cevap vermemişim bile. Yaklaşık 20 dk falan konuştu ve benim ona uygun olmadığımı yürümeyeceğini falan söyledi ama çok pişmanım. Onu çok seviyorum ve bu mesaj gelen adamla da bu konu hakkında konuşmuştuk, sevgilimi sevdiğimi falan anlatmıştım ona 2 ay önce. Sizce bu mesajların fotoğraflarını sevgilime atmalı mıyım veya konuşmak için ne kadar süre vermeliyim ona? Benden ayrılmasını istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Arkadaşım sadece çok önemli değildiBaşka bir adamdan WhatsApp tab msj nasıl geliyor ya.
Sen numaranu vermesen nasıl gelicek.
Hadi insta olsa neyse de
Ne gerek var ?Arkadaşım sadece story atmak istedim videoyu, öylesine atmıştım
Wpdan vıdeoyu yanlıslıkla mı attınız bıle ıstıye mı?Duruma atarken ona mı gıttı anlamadım.Durum da vıdeo paylasmak da sacma gerci de.Biz 6 aydır beraberiz ve ilişkimiz arada sorunlar olsa da son zamanlarda çok iyi gidiyordu. Ama en son whatsapptan başka bi adamdan bildirim geldi bildirimde inanılmaz görünüyosun tarzı bir şey yazıyordu ve öncesinde bi video atmıştım ama videoda sadece yüzüm görünüyodu. Neden attığımı bilmiyorum story olarak bile paylaşabilirdim ama sevgilim bunu gördü. Öncesindeki mesajlara falan da baktı hiçbir şey yoktu veya instagramıma baktı kimseye cevap vermemişim bile. Yaklaşık 20 dk falan konuştu ve benim ona uygun olmadığımı yürümeyeceğini falan söyledi ama çok pişmanım. Onu çok seviyorum ve bu mesaj gelen adamla da bu konu hakkında konuşmuştuk, sevgilimi sevdiğimi falan anlatmıştım ona 2 ay önce. Sizce bu mesajların fotoğraflarını sevgilime atmalı mıyım veya konuşmak için ne kadar süre vermeliyim ona? Benden ayrılmasını istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
İnşallah çocuk dönmez sana yazıkArkadaşım sadece story atmak istedim videoyu, öylesine atmıştım
İyide adamla daha önce ben sevgilimi seviyorum adlı bir konuşma yapmışsınız, buna gerek duymuşsunuz yani. Buna rağmen niye video atıyorsunuz ki?Arkadaşım sadece çok önemli değildi
Ya şunu ilkokulda anlat gülerler fıkra mı diyebu mesaj gelen adamla da bu konu hakkında konuşmuştuk, sevgilimi sevdiğimi falan anlatmıştım ona 2 ay önce
Valla ileri geri böyle msjlar atıyorlar ya.Arkadaşım sadece çok önemli değildi
Erkek arkadaşının verilmiş sadajası varmış da kurtulmuş.Biz 6 aydır beraberiz ve ilişkimiz arada sorunlar olsa da son zamanlarda çok iyi gidiyordu. Ama en son whatsapptan başka bi adamdan bildirim geldi bildirimde inanılmaz görünüyosun tarzı bir şey yazıyordu ve öncesinde bi video atmıştım ama videoda sadece yüzüm görünüyodu. Neden attığımı bilmiyorum story olarak bile paylaşabilirdim ama sevgilim bunu gördü. Öncesindeki mesajlara falan da baktı hiçbir şey yoktu veya instagramıma baktı kimseye cevap vermemişim bile. Yaklaşık 20 dk falan konuştu ve benim ona uygun olmadığımı yürümeyeceğini falan söyledi ama çok pişmanım. Onu çok seviyorum ve bu mesaj gelen adamla da bu konu hakkında konuşmuştuk, sevgilimi sevdiğimi falan anlatmıştım ona 2 ay önce. Sizce bu mesajların fotoğraflarını sevgilime atmalı mıyım veya konuşmak için ne kadar süre vermeliyim ona? Benden ayrılmasını istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Arkadaşınız olduğuna inansaydınız aylar önce sevgilinizi ona anlatmazdınızArkadaşım sadece story atmak istedim videoyu, öylesine atmıştım
Senin sevgilin bir kıza egosunu tatmin etmek amacıyla videosunu atsa kızda ona inanılmazsın falan diye mesaj atsa sen ne tepki verirsin acaba. Neden hayatınızda biri varken bir başkasına daha fotoğraf video atma ihtiyacı duyarsınız kiBiz 6 aydır beraberiz ve ilişkimiz arada sorunlar olsa da son zamanlarda çok iyi gidiyordu. Ama en son whatsapptan başka bi adamdan bildirim geldi bildirimde inanılmaz görünüyosun tarzı bir şey yazıyordu ve öncesinde bi video atmıştım ama videoda sadece yüzüm görünüyodu. Neden attığımı bilmiyorum story olarak bile paylaşabilirdim ama sevgilim bunu gördü. Öncesindeki mesajlara falan da baktı hiçbir şey yoktu veya instagramıma baktı kimseye cevap vermemişim bile. Yaklaşık 20 dk falan konuştu ve benim ona uygun olmadığımı yürümeyeceğini falan söyledi ama çok pişmanım. Onu çok seviyorum ve bu mesaj gelen adamla da bu konu hakkında konuşmuştuk, sevgilimi sevdiğimi falan anlatmıştım ona 2 ay önce. Sizce bu mesajların fotoğraflarını sevgilime atmalı mıyım veya konuşmak için ne kadar süre vermeliyim ona? Benden ayrılmasını istemiyorum ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Ya videoda sadece ıslık çalıp saçımı düzeltiyorum saçma sapan bişey sadece yüzüm görünüyoVideoyu nereye attın anlamadım? Ne videosu bi de