Ben kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.
Nişanlımda gözlüklü bende şakayla karışık çok takılıyorum yakışmasına rağmen...Şimdi senin tarafından bakınca pişman oldum o kadar üstüne gittiğim için..O da kırılıyordur belki de birşey söylemiyor.Sabah kalktığında,duştan çıktığında,ya da bir işi olduğunda kısık kısık bakarak direk gözlüklerim nerde benim diye sorduğunda burada dedeceğim diyorum..
Çok utandım şimdi..
Artık takılmayacağım gözlüklerine:)))
tabiki sağlık için ters bir durum olduğunda doktor önermediği zamanlarda kullanılmamalıLens icin goz yapisi cok onemli arkadasim bende 13 yildir gozluk kullaniyorum ama bana doktorum onermedi cunku goz yapim cok hassas ve aninda mikrop kapiyor en ufak olaylarda bile ama bir baskasinin goz yapisi lens icin uygundur o kullanabilir,ben birseye dikkat ettim bilmiyorum sizlerde ettinizmi doktorlarin cogunlugu gozluk kullaniyor belki lens kullananlar vardir ama cogunlugu gozluk kullaniyor.
orda ağır konuşmuş haklısın kırılmaktaaCanım senin şaka yaptığın ortada bana böyle dese güler geçerim şaka olduğunu anlarım ama benimki resmen ciddi ciddi söyleyip kırıyor 'sen hayata pencerelerinin ardından bakmaya devam et' vs
Lens icin goz yapisi cok onemli arkadasim bende 13 yildir gozluk kullaniyorum ama bana doktorum onermedi cunku goz yapim cok hassas ve aninda mikrop kapiyor en ufak olaylarda bile ama bir baskasinin goz yapisi lens icin uygundur o kullanabilir,ben birseye dikkat ettim bilmiyorum sizlerde ettinizmi doktorlarin cogunlugu gozluk kullaniyor belki lens kullananlar vardir ama cogunlugu gozluk kullaniyor.
Oncelikle erkek arkadasina miyopun oyle gozluksuz gececek bir hastalik olmadigini, ister gozluk tak, ister takma ancak ilerleyebilecegini ya da durabilecegini, ama asla iyilesmeyecegini soyle, bilip bilmeden konusmasin. Gozun alismasinmismis. Miyop oyle birsey degil, takma ki gozun iyilessin, gozluge alismasinmis. Ne kadar kolaymis oyle. :) Ona soyle miyopla ilgili bu kadar konusacaksa once arastirip bilgi sahibi olsun.
Kac yildir miyop sahibi, 0.50 gibi ufak numarayla baslayip, artik gozleri 5 derece bozuk olan, yillardir lens ve gozluk karisik kullanan, bu konuda yeteri kadar arastirmasi bilgisi olan biri olarak yaziyorum bunu.
Ikincisi arkadasim, lens takip takmamak kisisel tercih, doktorun onermediyse de takmazsin, bunlar onemli degil.
Bana arkadasin dis gorunuse cok onem veren, arti kaba biri gibi geldi canim. Seni gozluksuz daha cok begenebilir, eyvallah da, herseyin de bir soyleme sekli var degil mi? Ne o oyle azarlar gibi, bu kadar kendinden taviz verme karsindakine. Herkes nerde durmasi gerektigini bilecek.
Oncelikle erkek arkadasina miyopun oyle gozluksuz gececek bir hastalik olmadigini, ister gozluk tak, ister takma ancak ilerleyebilecegini ya da durabilecegini, ama asla iyilesmeyecegini soyle, bilip bilmeden konusmasin. Gozun alismasinmismis. Miyop oyle birsey degil, takma ki gozun iyilessin, gozluge alismasinmis. Ne kadar kolaymis oyle. :) Ona soyle miyopla ilgili bu kadar konusacaksa once arastirip bilgi sahibi olsun.
Kac yildir miyop sahibi, 0.50 gibi ufak numarayla baslayip, artik gozleri 5 derece bozuk olan, yillardir lens ve gozluk karisik kullanan, bu konuda yeteri kadar arastirmasi bilgisi olan biri olarak yaziyorum bunu.
Ikincisi arkadasim, lens takip takmamak kisisel tercih, doktorun onermediyse de takmazsin, bunlar onemli degil.
Bana arkadasin dis gorunuse cok onem veren, arti kaba biri gibi geldi canim. Seni gozluksuz daha cok begenebilir, eyvallah da, herseyin de bir soyleme sekli var degil mi? Ne o oyle azarlar gibi, bu kadar kendinden taviz verme karsindakine. Herkes nerde durmasi gerektigini bilecek.
Hepinizin yorumlarını okudum teker teker.Bazıları bana hak vermiş bazıları vermemiş ben konuyu tabiki objektif yorumlar almak için açtım.Açıkçası haksız olmadığımıda çok iyi görmüş oldum erkek arkadaşım o konuşmadan sonra hiç msj atmadı ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorumEskiden ne yufka yürekli, duygusal bi erkekti.Kendisini 5 yıldır tanıyorum son günlerde iyice tuhaflaştı.Özellikle beni kırmaya çok korkardı artık hiç korkmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?