Sevgilimin genişliğine dayanamıyorum artık lütfen akıl verin

Ben sizi geniş bulmadım. Ama bence sevgiliniz daha doymamış ve cok hareketli sosyal anlaşilan bence onun daha olgunlasmasi durulmasi icin daha 5 10 yili var. Evlilik olmaz heralde boyle biriyle. Ben de yaslarimiz yakin olan biriyle nisanliydim boyle degildi ama benimle surekli sidik yarisina giriyordu ve davranislari cocuk gibiydi. Kizlar erkeklerden daha cabuk olgunlasiyor. Ben de cok alismama ragmen ailemin de destegiyle biraktim ve 10 12 yaş buyuk isi gucu karakteri herseyi oturmus olmuşunu aldım evlendim. Simdi cok mutluyum.

kim kiminle belli degil. bence hos bir yasantiniz yok.
böyle bir adami seviyormusun gercekten?

birçoğumuz 20yaşında evlenmeyi doğru bulmayız sorumluluktur vs diye, belki konu sahibi de böyle düşünüyordur ama evlilik dediğin bi imzadan mı ibaret ya. bi erkekle 1yıl 5yıl aynı evi paylaşmak bu sorumluluğa dahil değil mi. ne bileyim bir nüfus cüzdanı mı sorumluluk sahibi yapıyor, amacım kimsenin hayatına müdahil olmak değil tabi ama 20yaşındayken bu denli geniş biriyle aynı evde yaşayacağıma daha normal bi adamla gider evlenirim. adı flört olmaz evlilik olur yani..

aslında yaşamış olduğunuz veya kabul ettiğiniz hayat biçimini bize şikayet ediyormuşun gibi geldi. siz bunu baştan kabul etmişsiniz, sadakat olmayan bir hayat

Geniş olan yankısına katlanır...

Uuu yine fena laf buldum

Öyle hayat içinde ne bekliyordunuz ki über geniş arkadaşım

hayat tarzınız bu demek ki neden garipsediniz. kendi hayatımın içinde anormal bulsam da sizin yaşantınız için normal. ben şaşırmadım siz nasıl şaşırdınız ki

ben demiyorum siz diyorsunuz maşallah ne bu genişlik

iki eğitimli ailenin 20 yaşındaki çocukları... toplum baskısından uzakta kimin eli kimin cebinde belli olmayan bir arkadaş ortamı... 19 yaşında 1 yıldır tanıdığı bir erkekle aynı evi paylaşma cesaretini gösteren genç kız... o genç kızla yaşadığı eve gecenin bi körü eski sevgilisini alıp gelen, ayrı kanepelerde uyurken beraber yaşadığı sevgilisi yatak odasında uyuyan bir erkek... BAZEN DİYORUM Kİ TOPLUM BASKISI İYİ BİR ŞEY...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…